lippenbalsem tubes
lippenbalsem tubes
witte lippenbalsem tube
lippenbalsem tubes met logo
lippenbalsem tubes met smaak
lippenbalsem tubes bedrukken
lippenbalsem tube dop

Goedkoop bedrukken lippenbalsem met logo

Een bedrukte lippenbalsem in tube is een fijn relatiegeschenk voor iedere man en vrouw, welke het gehele jaar door van pas kan komen. Wilt u lippenbalsem met logo die het gehele jaar door gebruikt kan worden? Dan raden wij aan om te kiezen voor lippenbalsem in tube met SPF, zodat deze lippenbalsem zonbescherming biedt tegen UV straling.

Standaard leveren wij de bedrukte lippenbalsem in tube met menthol of naturel smaak. Echter bieden wij om deze smaak te vervangen door fruitige smaak, zoals aardbei, sinaasappel of citroen. Liever een andere smaak, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

  • Lippenbalsem in tube
  • Optioneel lippenbalsem met SPF tegen UV straling
  • Bedrukte lippenbalsem met menthol of fruitige smaak
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Vragen over bedrukte plastic lippenbalsems

Lippenbalsem voor verzorging van de lippen

De normale huid bestaat uit verschillende lagen die olieachtige delen bevatten waardoor het soepel blijft. De lippen zijn anders opgebouwd. Lippen bevatten minder lagen dan normale huid en bevatten geen olieachtige delen waardoor ze sneller uitdrogen. Dit komt vooral voor bij koud en droog weer. De lippen drogen dan snel uit, worden ruw met barstjes in de lippen als gevolg. Lippenbalsem kan helpen tegen uitdrogen van de lip en kan helpen de barstjes te herstellen.

Lippenbalsem om lippen te verzorgen

Als u één artikel moet noemen waarvan u zeker weet dat het bij de plaatselijke drogist wordt verkocht, dan is lippenbalsem waarschijnlijk één van de eerste antwoorden die bij u naar bovenkomt.

Het assortiment van de drogist is niet uitgeteld bij één product in de categorie balsems, maar gaat waarschijnlijk al snel over enkele tientallen. Lippenbalsem stick, lippenbalsem stift, lippenbalsem tube, lippenbalsem blik of lippenbalsem pot zijn bij iedere drogist te verkrijgen. Binnen deze categorie lippenbalsems zijn er tal van verschillende producten. Voor elk soort lip en voor elk soort lipprobleem is er wel een keuze uit verschillende smeerseltjes en balsems, die u allemaal wonderen beloven. In de praktijk blijkt dit wel eens anders, zo wordt er wel eens beweerd dat lippenbalsems verslavend zijn en niet doen wat het beloofd.

Is lippenbalsem verslavend?

Schadelijk? Nee. Verslavend? Dat verschilt per gebruiker. Veel gebruikers smeren lippen in met lippenbalsem. De balsem moet een droge lip, koorts lip of gebarsten lip voorkomen of beschermen. Er is echter een discussie gaande over de wel of niet verslavende lippenbalsem. Onderzoekers stellen dat door het gebruik van de balsems de lippen zouden wennen aan de toevoer van vet en zelf minder vet gaan gebruiken. Als reactie hebben de gebruikers dus meer lippenbalsem nodig voor hetzelfde gevoel en zodoende ontstaat er een vicieuze cirkel.

De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) heeft zich ook in de discussie gemengd, mede op aandringen van zowel de producenten als gebruikers van de lippenbalsem. Resultaat van dat onderzoek is, dat het gebruik van lippenbalsem op zich niet verslavend is. De balsem bestaat uit een vet, normaal gesproken smeerbare cacaoboter, en dat is een onschuldig ingrediënt.


Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste keycords smal