Goedkope vishoedjes
Goedkope vishoedjes
Goedkope festivalhoedjes
Goedkope vissershoedjes
Cowboyhoed van stro bedrukken
Strohoedje met bedrukte band of lint
Gekleurde strohoed bedrukken
Zonnehoedje bedrukken met logo
Maffiahoedje bedrukken met logo
Trilby hoedje bedrukken
diploma hoedje bedrukken met logo of tekst
goedkope afstudeerhoeden bedrukken
goedkope afstudeerhoedjes met logo bedrukken

Goedkope hoeden voor uiteenlopende doeleinden

Promoboer is groothandel van allerlei soorten goedkope hoeden. Het goedkoopste hoedje is de traditionele vissershoed of festivalhoed. Populair zijn de gekleurde cowboyhoeden van stro. Wij hebben ook kleinere hoeden van stro, welke ook wel zonnehoeden of maffiahoeden worden genoemd. De cowboyhoeden, zonnehoeden en maffiahoeden kunnen wij met lint leveren. Naast de hoedjes voor verschillende themafeesten, hebben wij ook feestelijke afstudeerhoeden.

  • Goedkope festivalhoeden of vissershoeden
  • Strohoeden of zonnehoeden met gekleurde band
  • Kleine zonnehoedjes met gekleurd lint
  • Afstudeerhoeden met kwastje

Populaire hoeden bedrukken met logo

Bedrukte hoeden zijn populair promotiemateriaal. Wij kunnen alle hoeden bedrukken met logo of tekst. Zoals u op de foto’s kunt zien, kunnen wij bij strohoeden of cowboyhoeden een witte band toevoegen en op de band bedrukken. Indien het materiaal het toelaat, kunnen wij de hoedjes in iedere gewenste kleur produceren.

  • Festivalhoeden bedrukken op één positie
  • Strohoeden of zonnehoeden bedrukken op de gekleurde band
  • Kleine zonnehoeden bedrukken op het gekleurde lint
  • Afstudeerhoedje bedrukken op de voorzijde
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste hoeden met logo opdruk

Wij bieden de goedkoopste hoeden aan. Wilt u hoedjes inzetten voor marketingactiviteiten, dan is het aannemelijk dat u op zoek bent naar het goedkoopste hoedje met logo. Wij hebben verschillende soorten hoedjes. Kies allereerst het soort hoedje en denk vervolgens na over de bedrukking. Door rekening te houden met de wijze van bedrukking kunt u de stukprijs van de goedkope hoedjes naar beneden brengen. Denk tevens goed na over de levertijd, want transport per boot is aannemelijk goedkoper dan transsport per vliegtuig. Wees er dus vroeg bij, zodat u tegen weinig kosten een succesvolle marketingcampagne met groot bereik kunt opzetten.

Soorten goedkope hoedjes

Een hoed is een soort hoofddeksel. Een hoed heeft vaak, maar niet altijd, een rand. Zowel mannen als vrouwen kunnen een hoed dragen. De hoeden uit ons assortiment kan gedragen worden als bescherming tegen weersomstandigheden of als versiering voor een feest of evenement. Zo zien wij onze hoedjes vaak terug als bolhoedjes, quizmasterhoedjes of voetbalhoedjes.

Goedkoopste festivalhoedje of vissershoedje

Het goedkoopste hoedje is het katoenen festivalhoedje. Het welbekende, traditionele vissershoedje beschermt het hoofd tegen schadelijke UV stralingen. Waarom is dit hoedje goedkoop? Dat komt omdat er weinig materiaalkosten zijn, het hoedje eenvoudig opgevouwen kan worden en daarom de transsportkosten laag zijn.

Strohoeden of zonnehoeden met gekleurde band

Een cowboyhoed is een hoed van een licht materiaal, zoals stro, met een hoge kroon en een brede rand, ontworpen om de drager tegen weersomstandigheden te beschermen. De strohoed of cowboy hoed kunnen wij leveren met een lint in kleur naar keuze. De kleur van het lint kunt u kiezen uit de volgende kleuren: zwart, blauw, rood, wit, grijs, geel, groen, oranje, paars, navy, fles groen en lichtblauw.

Kleine zonnehoedjes met gekleurd lint

Kruip in de huid van de Godfather of ander thema met onze populaire maffiahoed. De hoed is voorgevormd en gemaakt van duurzaam canvas-katoen.

Afstudeerhoedjes met kwastje

Met het afstudeerhoedje kan iedereen zien dat u succesvol bent geweest. Het hoedje met kwastje is populair op examenfeestje en afstudeerceremonies. Het goedkope afstudeerhoedje leveren wij in het zwart.

Hoedjes bedrukken met logo of tekst

Goedkoopste hoedje bedrukken wij op één positie met een kleur. Wilt u de hoed bedrukken op meer posities, dan zal de stukprijs van de bedrukte hoed toenemen.

Vissershoedje bedrukken of festivalhoedje bedrukken

Wij kunnen de hoedjes bedrukken door middel van een zeefdruk. De zeefdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren. Wilt u het festivalhoedje borduren of vissershoedje borduren dan is dit tegen meerprijs ook mogelijk.

Strohoeden of zonnehoeden bedrukken op de gekleurde band

De strohoed of cowboy hoed kunnen wij leveren met een lint in kleur naar keuze. Uw logo of tekst bedrukken wij op het lint. Indien u geen lint wilt, dan kunnen wij ook rechtstreeks op het de hoed bedrukken.

Kleine zonnehoeden bedrukken op het gekleurde lint

Wij kunnen op de voorgevormde maffiahoed bedrukken met uw logo in één tot vier kleuren. Wij maken gebruik van de zeefdruktechniek waarmee wij op de hoed bedrukken. Wilt u meer posities van de hoed bedrukken, dan is dit ook mogelijk.

Afstudeerhoedje bedrukken

Wij kunnen het zwarte afstudeerhoedje bedrukken met logo of tekst in één tot vier kleuren. Standaard bedrukken wij op de voorzijde, voorhoofd, van het afstudeerhoedje. Het is mogelijk om meerdere posities te bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan