goedkope vissershoedjes met logo
goedkope vissershoedjes met logo
bedrukte vissershoedjes
goedkope festivalhoeden laten bedrukken
volledig bedrukte vissershoedjes
bedrukte baby vissershoedjes
vissershoedjes met camouflage

Vissershoedjes en festivalhoedjes

Onze meest verkochte hoedjes zijn de goedkope vissershoedjes. Deze hoedjes worden veel gedragen op festivals en worden daarom ook wel festivalhoedjes genoemd. Goed voorbeeld zijn de roze festivalhoedjes die Pinkpop als merchandise verkoopt. De hoedjes worden gemaakt van hoge kwaliteit katoen, zodat ze lange tijd meegaan en geruime tijd kunnen dienen als reclamedrager. Ze zijn verkrijgbaar in kleine maten voor kinderen en in grote maten voor volwassenen. Waar vissershoedjes vroeger vooral door mannen gedragen werden, zijn het tegenwoordig de vrouwen die de show stelen met de leuke vissershoedjes. Kortom: vissershoedjes zijn geschikt voor jong en oud, man en vrouwen en daarom ideaal al promotiemateriaal.

  • Vissershoedjes van katoen in iedere gewenste kleur
  • Vissershoedjes bedrukken of festivalhoedjes borduren

Gekleurde vissershoedjes bedrukken met logo

Als fabrikant kunnen wij de vissershoedjes produceren in iedere gewenste kleur. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Bij basiskleuren moet je denken aan de kleuren rood, blauw, wit, zwart en groen. Als je de vissershoedjes in een speciale kleur of met een doorlopend patroon wilt hebben, dan maken wij de vissershoedjes op maat. Op maat gemaakte petjes kunnen volledig rondom bedrukt worden. Bij de vissershoedjes uit voorraad zijn de bedrukkingsopties beperkt: een simpele opdruk in 1-2 drukkleuren op 1-2 posities. Het is eventueel mogelijk om de vissershoedjes te borduren met je naam of logo.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

1 Beoordelingen voor vissershoedjes
Visvereniging Kagerplassen - 8 juni 2019

De visserhoedjes met logo werden gegeven aan de deelnemers van onze viswedstrijd. Ze waren goed beschermd tegen de zon en het was een mooi gezicht.

Bekijk meer

Geef uw review