string(18) "/frisbees/plastic/"

Goedkoopste plastic frisbees

Promoboer is leverancier van de goedkoopste plastic frisbees met uw logo of tekst. Onze plastic frisbees zijn standaard beschikbaar in het formaat van 16cm en 22cm. Bij grotere afname is het ook mogelijk de frisbees te bestellen in uw eigen gewenste formaat.

Plastic frisbees bedrukken met uw logo

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van plastic frisbees met logo. Het is zowel mogelijk de frisbee zelf te bedrukken als een sticker op de frisbee. Vanaf 500 stuks zijn wij u graag van dienst met frisbees.
Overzicht plastic frisbees
Plastic frisbees goedkoop bedrukken
Goedkope bedrukte plastic frisbees
Plastic frisbees full-colour bedrukken
full-colour bedrukte plastic frisbees

Vragen over plastic frisbees?

Bedrukking van de PVC frisbees

De PVC frisbees kunnen in één, twee, drie of full colour worden bedrukt. Zo kan uw logo of afbeelding gedrukt worden zoals u wenst. De frisbees zijn in de formaten klein en normaal beschikbaar. De kleine frisbee heeft een doorsnede van 16cm. De bedrukking kan maximaal 10cm groot zijn. De normale frisbee heeft een doorsnede van 22 cm. De maximale bedrukking voor de normale frisbee is 15cm.

De levering

De levertijd van de PVC frisbees met bedrukking (klein en normaal) is circa 2 tot 3 weken. Mocht u de frisbees sneller nodig hebben kan er tegen een meerprijs een spoedlevering gedaan worden. De levertijd is dan circa 1 week.

Hoe ver kan ik met een frisbee gooien?

Dit is een veel gestelde vraag door mensen. Zoals er voor iedere sport geldt, ‘oefening baart kunst’. Dit geldt ook zeker voor het werpen van een frisbee. Hoe vaker u oefent met het gooien van een frisbee, hoe verder u gaat gooien. Als u aardig geoefend heeft en de techniek aardig onder de knie heeft, is het haalbaar om de frisbee zo’n 30 a 40 meter ver te gooien. Een ervaren werper kan zelfs een afstand van 80 meter halen. Het wereldrecord van het werpen van een frisbee staat op een afstand van maar liefst 250 meter.

Welke modellen plastic frisbees hebben wij in ons assortiment?

Wij hebben standaard in ons assortiment de populaire plastic ronde frisbee. Ook hebben wij de plastic ronde frisbee die ook als boemerang gebruikt kan worden. Wij kunnen de plastic frisbees bedrukken en leveren tegen de snelste levertijden en de meest goedkope prijzen. Bent u toch op zoek naar andere soorten frisbees (touw, opvouwbaar of boomerang), dan kunnen wij u ook verder helpen.

doorklikken voor het contactformulier