gekleurde zonnekleppen
gekleurde zonnekleppen
doorzichtige zonneklep met bedrukking
retro zonnekleppen
goedkope zonnekleppen
zonnekleppen bedrukken met logo
bedrukte zonneklep met logo
papieren zonneklep voor kinderen
bedrukte zonneklep van karton
goedkoopste zonneklep full colour bedrukken

Goedkope zonnekleppen

De meest verkochte zonnekleppen zijn de retro zonnekleppen met witte elastische haarband en transparant scherm in het geel, rood, groen, paars, blauw of roze. De gekleurde zonnekleppen van katoen produceren wij met elastische haarband of klittenband/drukknopen om af te stellen. De goedkoopste zonnekleppen van papier zijn populair als give-away onder kinderen en hebben een elastiekje.

  • Retro zonnekleppen met doorzichtig scherm
  • Katoenen zonnekleppen met elastische rand, klittenband- of drukknopen sluiting
  • Weggooi zonnekleppen van papier voor kinderen

Wij kunnen de zonnepetten bedrukken

Wij kunnen alle zonnekleppen bedrukken met uw logo, tekst, slogan, afbeelding of ander ontwerp. Wij bedrukken zonnekleppen op de cap en/of de haarband. De zonnekneppen van papier hebben geen witte haarband dus die bedrukken wij enkel op de cap.

  • Retro zonnekleppen bedrukken op de (doorzichtige) cap en/of haarband
  • Katoenen zonneklep bedrukken op de zonneklep en/of haarband
  • Papieren zonneklep full colour bedrukken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope zonnekleppen bedrukken

Materiaal en soort zonneklep

Een zonneklep is een klep, die met een soort haarband op het hoofd wordt gedragen, zodat de zon niet in de ogen kan schijnen. Bij ons hebben de zonnekleppen een elastisch band die geheel om het hoofd wordt gebonden. De klep zelf kan van gekleurd plastic, gekleurd katoen of karton zijn.

Retro zonneklep

De goedkope retro zonneklep heeft een elastische haarband en doorzichtige kleppen. De Sun Visor is de juiste oplossing om het gezicht te beschermen tegen de felle zon. En dat terwijl de warme zon op het gezicht schijnt dwars door de transparante klep.

Katoenen zonneklep

De zonneklep van katoen is steviger en van beter materiaal gemaakt dan de retro zonneklep. De zonneklep is hierdoor duurder dan de klassieke zonneklep. Eventueel geleverd met een verstelbare klittenbandsluiting of drukknopensluiting in plaats van een elastische haarband.

Kartonnen zonneklep

Voor reclamedoeleinden worden soms zonnekleppen gemaakt van karton en een simpel elastiekje, om uit te delen bij een evenement. Deze zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, maar kunnen bij zuinig gebruik ook vaker gebruikt worden.

Band van de zonneklep

De goedkoopste zonnekleppen worden geleverd met een elastisch haarband. Bij de katoenen zonneklep kan er gekozen worden voor een klittenband- of drukknopensluiting zodat de zonneklep afgesteld kan worden op het formaat van het hoofd. Deze techniek brengt extra productiekosten met zich mee waardoor deze zonnekleppen met bijzondere sluiting een stuk duurder zijn dan de zonnekleppen met elastische haarband.

Zonnekleppen bedrukken

Wij kunnen zonnekleppen bedrukken met logo, tekst, slogan of afbeelding. Wij bedrukken zonnekleppen op de cap en/of rondom de haarband.

Retro zonneklep met logo

De retro zonneklep bedrukken wij standaard op de haarband. Wij kunnen ook bedrukken op het transparante scherm. De opdruk mag bestaan uit één kleur. Kiest u ervoor om meerdere posities te bedrukken, dan zal dit zichtbaar zijn in de stukprijs van de Sun Visor

Katoenen zonneklep bedrukken

De zonneklep van katoen kunnen wij op iedere gewenste positie bedrukken. De goedkoopste katoenen zonneklep met opdruk is bedrukt op één positie in één kleur. Het is mogelijk om meerdere posities, op zowel de haarband als cap, te bedrukken in meerdere kleuren of zelfs full colour.

Kartonnen zonneklep bedrukken

Van de kartonnen zonneklep kunnen wij de zonneklep bedrukken in één of meerdere kleuren tot een full colour opdruk. Het maakt qua prijs niet zoveel uit of u de zonneklep bedrukt met één kleur of meerdere kleuren tot full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!