string(25) "/waterflesjes/opvouwbare/"
waterflesjes opvouwbaar bedrukken
waterflesjes opvouwbaar bedrukken
waterflesjes oprollen
opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflesjes met logo
bedrukte opvouwbare waterflesjes

Zoekt u naar gemakkelijk te vervoeren waterflesjes met logo? De opvouwbare flesjes zijn eenvoudig te vullen en kunnen wanneer ze leeg zijn opgevouwd of opgerold worden. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor op reis. Standaard leveren wij deze fles met een handige karabijnhaak. Hierdoor is het voor sporters, zoals hardlopers zeer gemakkelijk om een flesje water te vervoeren tijdens het sporten. Festivals en andere evenementen kiezen tevens vaak voor dit type waterflesje.

Opvouwbare flesjes zijn leverbaar in verschillende formaten. Normaal gesproken ligt de inhoud van een opvouwbaar flesje tussen de 350ml en 500ml. Alle flesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden standaard geleverd met karabijnhaak.

Ter promotie van uw bedrijf kunnen wij de waterflesjes bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit is mogelijk in 1 t/m 4 kleuren, maar ook full-colour. Vanaf 500 stuks helpen wij u graag met bedrukte opvouwbare waterflesjes

Wilt u liever een standaard model waterflesje? Bekijk dan onze meest verkochte waterflesjes met bedrukt etiket.

Meer over opvouwbare waterflesjes

Redenen om te kiezen voor opvouwbare flesjes

Zoals al beschreven is, kunnen opvouwbare flesjes voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vaak worden deze flesjes in verband gebracht met actieve doeleinden. Denk hierbij aan gebruik tijdens sporten zoals hiken en fietsen, maar ook tijdens reizen of wanneer u onderweg bent, kan een opvouwbaar waterflesje handig van pas komen.

Waar worden de flesjes gebruikt?

Wanneer u als organisatie kiest voor opvouwbare bedrukte waterflesjes, kunt u veel kanten op met betrekking tot waar deze flesjes ter promotie gebruikt kunnen worden. De plaatsen waar deze flesjes veel gebruikt worden richten zich vaak op het actieve veld. Sport, reizen en onderweg zijn, zijn vaak doeleinden waarbij deze flesjes gebruikt worden. Sportevenementen, reisbeurzen en andere actieve evenementen zijn uiterst geschikt voor de promotie van uw tekst of logo.

opvouwbare waterflessen bedrukken met logo