waterflesjes opvouwbaar bedrukken
waterflesjes opvouwbaar bedrukken
waterflesjes opvouwbaar bedrukken
waterflesjes oprollen
opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflesjes met logo
bedrukte opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflesjes met logo
bedrukte opvouwbare waterflesjes

Opvouwbare waterflesjes zijn handig voor onderweg

Het komt u misschien wel bekend voor: u gaat een dagje weg en wilt water meenemen, maar al die flesjes nemen veel ruimte in als ze leeg zijn. De oplossing hiervoor zijn opvouwbare waterflesjes. Als de miniwaterzak leeg is, dan kan deze gemakkelijk en compact opgerold en opgeborgen worden. De bijgeleverde karabijnhaak maakt het mogelijk om ze aan een tas of broek te hangen en de schroefdop zorgt ervoor dat de fles gesloten kan worden na gebruik. De herbruikbare waterfles zijn perfect voor op reis, vakantie of tijdens het sporten en ideaal als zomers relatiegeschenk.

  • Opvouwbare flesjes verkrijgbaar in diverse basiskleuren of uw PMS kleur
  • Populaire inhoud zijn 420ml en 600ml, maar ook op maat
  • Eventueel waterflesjes in uw eigen vorm

Opvouwbare waterfles laten bedrukken met uw logo

De opvouwbare drinkflesjes zijn verkrijgbaar in diverse basiskleuren, waaronder rood, blauw, wit, groen en oranje, of in uw eigen PMS kleur. We kunnen ze bedrukken met uw logo, tekst of andere opdruk. Hoe groot wij de opdruk plaatsen is afhankelijk van de inhoud van de opvouwbare flesjes. Hoe groter de inhoud, hoe groter de opdruk. Populair zijn de waterflesjes met een inhoud van 420ml, 0,5L of zelfs groter op maat. Het is zelfs mogelijk om de drinkflessen in uw eigen gewenste vorm te produceren, zoals in de vorm van een product of dienst die symbool staat voor uw bedrijf.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over opvouwbare waterflesjes

Redenen om te kiezen voor opvouwbare flesjes

Zoals al beschreven is, kunnen opvouwbare flesjes voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vaak worden deze flesjes in verband gebracht met actieve doeleinden. Denk hierbij aan gebruik tijdens sporten zoals hiken en fietsen, maar ook tijdens reizen of wanneer u onderweg bent, kan een opvouwbaar waterflesje handig van pas komen.

Waar worden de flesjes gebruikt?

Wanneer u als organisatie kiest voor opvouwbare bedrukte waterflesjes, kunt u veel kanten op met betrekking tot waar deze flesjes ter promotie gebruikt kunnen worden. De plaatsen waar deze flesjes veel gebruikt worden richten zich vaak op het actieve veld. Sport, reizen en onderweg zijn, zijn vaak doeleinden waarbij deze flesjes gebruikt worden. Sportevenementen, reisbeurzen en andere actieve evenementen zijn uiterst geschikt voor de promotie van uw tekst of logo.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!