string(25) "/waterflesjes/opvouwbare/"
waterflesjes opvouwbaar bedrukken
waterflesjes opvouwbaar bedrukken
waterflesjes opvouwbaar bedrukken
waterflesjes oprollen
opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflesjes met logo
bedrukte opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflesjes met logo
bedrukte opvouwbare waterflesjes

Opvouwbare waterflesjes zijn leuk als relatiegeschenk

Zoekt u naar handige waterflesjes voor onderweg of voor op reis? Dan is de opvouwbare waterfles iets voor u! Als de waterfles leeg is, dan kan deze gemakkelijk en compact opgerold en opgeborgen worden. Door het kleine formaat kunnen zijn ze ideaal voor op reis. Standaard leveren wij deze fles met een karabijnhaak, zodat ze gemakkelijk aan een tas of broek gehangen kunnen worden. Opvouwbare flesjes zijn leverbaar in verschillende formaten, zoals 350ml of 500ml. Onze opvouwbare drinkflessen zijn verkrijgbaar in vrijwel alle basiskleuren.

  • Opvouwbare flesjes met inhoud van 350ml, 500ml of 1 liter.
  • Eventueel waterflesjes in uw eigen vorm

Opvouwbare waterfles bedrukken

Wij kunnen de gekleurde waterflessen bedrukken met uw logo, afbeelding, tekst of andere opdruk in full colour. Dit doen wij standaard op één positie, maar het is ook mogelijk om beide kanten van de waterfles te bedrukken of de waterfles volledig rondom te bedrukken. Is dit nog niet genoeg? Dan bieden wij u zelfs de mogelijkheid om de waterflessen in uw eigen gewenste vorm te produceren, zoals in de vorm van een product of dienst die symbool staat voor uw bedrijf.

Meer over opvouwbare waterflesjes

Redenen om te kiezen voor opvouwbare flesjes

Zoals al beschreven is, kunnen opvouwbare flesjes voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vaak worden deze flesjes in verband gebracht met actieve doeleinden. Denk hierbij aan gebruik tijdens sporten zoals hiken en fietsen, maar ook tijdens reizen of wanneer u onderweg bent, kan een opvouwbaar waterflesje handig van pas komen.

Waar worden de flesjes gebruikt?

Wanneer u als organisatie kiest voor opvouwbare bedrukte waterflesjes, kunt u veel kanten op met betrekking tot waar deze flesjes ter promotie gebruikt kunnen worden. De plaatsen waar deze flesjes veel gebruikt worden richten zich vaak op het actieve veld. Sport, reizen en onderweg zijn, zijn vaak doeleinden waarbij deze flesjes gebruikt worden. Sportevenementen, reisbeurzen en andere actieve evenementen zijn uiterst geschikt voor de promotie van uw tekst of logo.

opvouwbare waterflessen bedrukken met logo