string(21) "/waterflesjes/glazen/"
glazen waterflesjes bedrukken
glazen waterflesjes
luxe grote glazen waterfles
glazen waterfles met logo
luxe glazen waterflessen

Luxe glazen waterfles met eigen label

Wanneer u zoekt naar bedrukte flessen die een zeer luxe uitstraling hebben, adviseren wij om te kiezen voor een glazen waterfles waarop een eigen label gedrukt kan worden. Deze glazen waterflessen hebben standaard een inhoud van 750ml. Deze flessen hebben als voordeel dat de hoeveelheid water hoger is, maar ook dat het label groter is. Een groter label betekent een groter oppervlakte voor bedrukking. Naast de praktische zaken is een glazen fles ook een stuk luxueuzer en toonaangevender wanneer deze wordt ingezet voor uw promotionele doeleind.

Een grote glazen waterfles leent zich goed voor het groot bedrukken van uw eigen logo of tekst. Het drukoppervlak van deze fles is 140x110mm. Naast uw eigen bedrukking heeft de fles een kleine ruimte nodig voor bedrukking van de ingrediëntenverklaring en de houdbaarheidsdatum. Bedrukking gebeurt standaard in full-colour.

Glazen waterflessen met eigen label zijn uitermate geschikt ter promotie van uw tekst of logo. Deze flessen zijn ideaal voor het verkondigen van uw boodschap op een luxe manier. Vaak zijn glazen flessen terug te vinden bij meetings, in hotels, horeca gerelateerde evenementen of andere sociale manifestaties.

Bent u op zoek naar goedkopere waterflesjes? Wij raden dan onze meest populaire waterflesjes met bedrukt etiket aan.