waterflesjes met fruitfilter
waterflesjes met fruitfilter
waterflesjes met fruitfiltertje
waterflesjes met filter
waterflesjes met fruitfilter
waterflesjes met filter
waterflesjes met fruitfiltertje

Goedkope drinkflessen met infuser voor fruit

In ons assortiment hebben wij ook leuke drinkflessen met infuser. Wat is het eigenlijk, een fruit infuser? Het is een fles met daarin een aparte compartiment om stukjes fruit te doen. In die ruimte zitten kleine gaatjes, waardoor het water er wel doorheen gaat, maar het fruit niet. Voordeel van deze fruitfilter is dat het water de smaak van het fruit goed in zich op kan nemen gedurende langere tijd. In waterflesjes met fruitfilter kunnen verschillende soorten fruit zoals aardbeien, citroen, limoen of sinaasappel gestopt worden, die vervolgens een smaak aan het water geven. Eenvoudig te gebruiken, handig schoon te maken en zeer gezond.

Leuke drinkfles met fruitfilter als relatiegeschenk

Wanneer u van plan om een drinkfles met fruitfilter weg te geven als relatiegeschenk, dan raden wij aan om de drinkfles te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Bedrukte drinkflessen met fruitfilter worden veel en vaak gebruikt, waardoor uw bedrijfslogo positieve herinneringen oproept bij de gebruiker en tevens bij andere mensen die de bedrukte waterfles zien. Met bedrukte drinkflesssen heeft u een leuk en origineel relatiegeschenk voor uw relaties.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over waterflesjes met fruitfilter

Redenen om te kiezen voor flesjes met fruitfilter

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een drinkflesje met fruitfilter. Het is een uniek product ten opzichte van standaard waterflesjes en bied verschillende kenmerken die als positief worden ervaren bij de gebruiker. Wellicht de meest logische reden is, dat u met dit flesje de smaak van water kunt opfleuren met de smaak van echt fruit of kruiden. Daarnaast is het drinkflesje met fruitfilter een duurzame fles die herhaaldelijk gebruikt kan worden, schok- en lekbestendig is en zonder problemen in de vaatwasser kan.

Waar worden de drinkflesjes gebruikt?

De drinkflesjes met fruitfilter zijn uiterst geschikt voor verschillende promotionele doeleinden. Promotie met bedrukte flesjes met fruitfilter is vaak terug te zien op verschillende evenementen en beurzen, vaak gelinkt aan sportieve evenementen of evenementen waarbij gezondheid centraal staat. Water alleen is al gezond, maar in verbinding met fruit is het een winnende combinatie voor velen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!