string(43) "/waterflesjes/drinkflesjes-met-fruitfilter/"
waterflesjes met fruitfilter
waterflesjes met fruitfilter
waterflesjes met filter
waterflesjes met fruitfiltertje

Zoekt u naar een drinkfles die iets meer te bieden heeft dan het standaard waterflesje? In dat geval adviseren wij om te kiezen voor een drinkfles met fruitfilter. Wij bieden twee verschillende soorten fruitfilters. De meest populaire filter is een filter met een compartiment voor het fruit aan de binnenzijde van de fles. Voordeel van deze fruitfilter is dat het water de smaak van het fruit goed in zich op kan nemen gedurende langere tijd.

Wij bieden ook een goedkopere variant. Deze fles heeft het filter aan de bovenzijde, waar een stuk fruit geplaatst kan worden. Wanneer er een slok genomen wordt komt het water langs het fruit wat zorgt voor een extra fruitsmaakje.

In waterflesjes met fruitfilter kunnen verschillende soorten fruit zoals aardbeien, citroen, limoen of sinaasappel gestopt worden, die vervolgens een smaak aan het water geven. Eenvoudig te gebruiken, handig schoon te maken en zeer gezond. Naast fruit kan er bijvoorbeeld ook ijs of verschillende kruiden gestopt worden. Wij helpen u graag met drinkflesjes met fruitfilter bedrukken met uw eigen logo of tekst.

Zoekt u naar een goedkopere variant waterflesje? Wij helpen u ook graag met onze zeer populaire waterflesjes met bedrukt etiket.

Meer over waterflesjes met fruitfilter

Redenen om te kiezen voor flesjes met fruitfilter

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een drinkflesje met fruitfilter. Het is een uniek product ten opzichte van standaard waterflesjes en bied verschillende kenmerken die als positief worden ervaren bij de gebruiker. Wellicht de meest logische reden is, dat u met dit flesje de smaak van water kunt opfleuren met de smaak van echt fruit of kruiden. Daarnaast is het drinkflesje met fruitfilter een duurzame fles die herhaaldelijk gebruikt kan worden, schok- en lekbestendig is en zonder problemen in de vaatwasser kan.

Waar worden de drinkflesjes gebruikt?

De drinkflesjes met fruitfilter zijn uiterst geschikt voor verschillende promotionele doeleinden. Promotie met bedrukte flesjes met fruitfilter is vaak terug te zien op verschillende evenementen en beurzen, vaak gelinkt aan sportieve evenementen of evenementen waarbij gezondheid centraal staat. Water alleen is al gezond, maar in verbinding met fruit is het een winnende combinatie voor velen.

drinkflessen met filter