spaarpotten
spaarpotten
spaarpot
keramiek spaarvarken met logo
bedrukte spaarblikken
spaarblik bedrukken
spaarblikken bedrukken full colour
digitale spaarpot bedrukken
digitale spaarpot
spaarpot digitaal

Populaire spaarpotten zoals spaarvarkens en spaarblikken

Promoboer is fabrikant van goedkope spaarpotten. Wij hebben goedkope spaarvarkens van plastic en luxe spaarvarkens van keramiek. Populair zijn de spaarblikken, welke op kantoor worden gebruikt als collecteblik. Wij hebben ook digitale spaarpotten, waar het gespaard bedrag direct afleesbaar is van de teller.

  • Spaarvarken van plastic of keramiek
  • Spaarblik, ook te gebruiken als collecteblik of collectebus
  • Digitale spaarpot met afleesbaar display

Spaarpotten met logo als give-away

Een relatiegeschenk met een boodschap, dat is de spaarpot met logo. Iedere keer als er geld in de spaarpot wordt gedaan, zal de spaarder herinnert worden aan uw logo. De spaarvarkens bedrukken wij met maximaal één kleur op een of meerdere posities. Het spaarblik kan rondom bedrukt worden in uw aangeleverde ontwerp. Ook de digitale pot bedrukken wij naar wens.

  • Spaarvarken bedrukken met maximaal 2 kleuren
  • Spaarblikken rondom bedrukken
  • Digitale spaarpot bedrukken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope spaarpotten met logo bedrukken

Bedrukte spaarpotten zijn interessant voor veel verschillende en uiteenlopende bedrijven, waaronder banken, reisbureaus en noem het maar op. Een bank kan een spaarpot bedrukken en vervolgens weggeven wanneer een kind een spaarrekening opent. Het stimuleert de spaarzaamheid. Over spaarzaamheid gesproken. Bent u op zoek naar de goedkoopste spaarpotten met logo zodat u met een gesteld budget een zo groot mogelijk publiek kunt bereiken? Dan helpen wij u graag verder, wel nadat u onderstaande factoren tot u heeft genomen. Want u bepaalt de prijs van de bedrukte spaarpotten.

Soort spaarpot of spaarvarken

Een spaarpot of spaarvarken is een hol voorwerp dat gebruikt wordt om geld in huiselijke kring te bewaren, zonder het op een spaarrekening te zetten. In het voorwerp zit een gleuf waar de muntjes doorheen geduwd dienen te worden. Aan de onderkant zit meestal een dop zodat de muntjes ook uit de spaarpot gehaald kunnen worden. Wij produceren spaarvarkens, spaarblikken en digitale spaarpotten. Voor ieder wat wilt en voor iedere doelgroep wel iets.

De goedkoopste spaarpotten zijn de spaarvarkens van plastic. Spaarvarkens kunnen wij ook produceren van keramiek, waarvan de materiaalkosten iets duurder zijn en de stukprijs toeneemt. Leuk voor kinderen. De gleuf van het spaar

De spaarblikken spreken een grotere doelgroep aan. Niet alleen kinderen gebruiken ze, maar ook volwassen. Ook op kantoor zien wij spaarblikken terug, vaak op een cadeautje te kopen voor een collega of om te sparen voor de vrijdagmiddagborrel op kantoor.

Met de innovatieve spaarpot met digitale teller weet uw relatie altijd precies hoeveel er gespaard is. De spaarpot is rond en is voorzien van een zilverkleurige deksel. In de deksel bevindt zich de inwerp opening, die van een digitale teller voorzien is, en een LCD scherm dat de actuele spaarstand aangeeft. Werpt u een munt in de spaarpot, dan herkent de teller de waarde en telt dit op bij de inhoud.

Spaarpot bedrukken

Spaarpotten bedrukken wij op verschillende wijze. Voor spaarvarkens bedrukken hanteren wij de tampondruk. Uw logo of tekst wordt als het ware op het spaarvarkentje gedrukt. De goedkoopste spaarvarken is van plastic en bedrukt op één positie in één kleur. Tegen meerprijs bedrukken wij op meer posities.

Bij het spaarblik wordt het blik, waarvan de spaarpot gemaakt is, bedrukt met uw ontwerp. Het blik kan geheel rondom bedrukt worden met logo, tekst of afbeelding. Het is ook mogelijk om een logo te combineren met tekst. U bepaalt hoe wij het spaarblik bedrukken.

De digitale spaarpot is doorzicht en kunnen wij bedrukken op één of meerdere posities. Dit kan zowel op de zilverkleurige deksel als op de pot zelf. Afhankelijk van het aantal drukposities en het aantal kleuren wordt de stukprijs van de bedrukte spaarpot bepaalt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan