promofiets met reclamebord
promofiets met reclamebord
promofiets met reclamebord
Driewieler promobikes
fietsaanhanger met reclame
promotiefiets met aanhanger
reclamebord aanhanger voor fiets
Goedkope promobike aanhanger
promotiefiets met goedkope aanhanger
Promotievoertuig met aanhanger

Promobikes huren of kopen?

In het verleden werden promobikes bijna alleen maar verhuurd omdat het dure promotievoertuigen waren. Tegenwoordig zijn promobikes veel goedkoper en kiezen bedrijven er steeds vaker voor om eigen promobikes te kopen. Wij kunnen diverse billboards-aanhangers maken die jouw fiets omtoveren tot promobike. Meest verkocht is de aanhanger met stevige dubbele as, welke voorzien is van een dubbelzijdig abri-billboard. De goedkoopste promobike is de promobike aanhanger met frame waarin een zeildoek gespannen word. Gaat u promoten in het donker of wilt u gewoon extra opvallen, dan raden wij de luxe driewieler met verlicht abri-billboard aan. Promobikes trekken altijd veel aandacht van het publiek en zijn bovendien erg handig in het gebruik.

  • Luxe promobike driewieler met verlicht abri-billboard
  • Verstevigde promobike aanhanger met onverlicht abri-billboard
  • Goedkope promobike aanhanger met billboard-frame op enkel wiel

Trek de aandacht van publiek en laat promobikes bedrukken

Wilt u uw product, dienst, actie of aanbieding op een ludieke manier onder de aandacht brengen? Dan zijn promobikes de ideale manier om dit te doen. In het goedkope aanhanger frame kan een zeildoek gehangen worden, op aanhanger met dubbele as kan het billboard bestickerd worden en op de driewieler word een verlicht LED bord geplaatst waarin poster gehangen kunnen worden. Promoboer levert promotiefietsen van goede kwaliteit tegen goedkope tarieven en met een korte levertijd.

  • Driewieler met vervangbare posters bedrukken
  • Aanhanger met billboard op dubbele as stickeren
  • Aanhangerframe zeildoek produceren
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope promobikes voor uw promotie campagne

Promoboer heeft een diversiteit aan promobikes, waarbij wij aanhangers leveren voor uw eigen fiets of zelf een complete fiets. Onze promobikes zijn op verschillende manieren inzetbaar en trekken aandacht van het publiek vanwege de opvallende vertoning. Een promobike is een vorm van mobiele buitenreclame met als belangrijkste pluspunt: een promobike kan bijna overal komen, ook op plaatsen waar u met een auto niet kunt komen. De promofietsen hebben daarnaast weinig hinder van regelgeving. De promobikes zijn daarom uitstekend geschikt voor het bereiken van moeilijke doelgroepen, zoals moeders met kinderen in de buurt van scholen. U kunt met de inzet van promobikes een hoger bereik en een hogere bereik frequentie realiseren.

Er zijn een aantal factoren die de prijs van de goedkoopste promofietsen bepaalt. De goedkoopste promobike is afhankelijk van: wilt u een aanhanger of complete fiets? Op welke manier wilt u een commerciële of promotionele uiting naar het publiek presenteren? En wilt u de promobike huren of kopen?

Soort promofiets of promobike?

Goedkope aanhanger met frame voor het spannen van een zeildoek

De goedkoopste promobike is een aanhanger die aan een fiets gemonteerd dient te worden. De aanhanger heeft een enkele as met daarop het billboard.

Aanhanger met dubbele as waarop borden staan

De aanhanger met dubbele is iets steviger en heeft meer evenwicht. Boven op de enkele as staan twee borden schuin tegen elkaar. Net als de enkele asser, moet ook deze promobike aan een fiets bevestigd worden.

Driewieler met achterop een billboard met LED verlichting

De driewieler is ons meest luxe paradepaardje. Deze promobike is meteen klaar voor gebruikt en kan bovendien ’s nachts of in het donker gebruikt worden omdat deze is voorzien van fietsverlichting een billboard dat voorzien is van LED verlichting. Bovendien beschikt de driewieler over elektrische trapondersteuning, waarmee de promotors tot wel 20 kilometer per dag zouden kunnen afleggen. Dit kan erg handig zijn bij promoties of bij bijvoorbeeld bezoekrondes die worden afgelegd met de Promobikes.

Promobike met promotionele uiting

Om een idee te krijgen van de impact van een promobike: beeld u eens in dat u 2 abri-posters precies daar kunt plaatsen waar de mensen die u probeert te bereiken op dat moment zijn. Dat is precies de mogelijkheid die een promobike u namelijk biedt. En vaak op een plek waar het normaal gesproken niet mogelijk of erg kostbaar is om met een affiche te communiceren: een winkelstraat, bij de ingang van een beurs, evenement of NS-station.

Aanhangerframe zeildoek

Bij de goedkoopste promobike dient een zeildoek gespannen te worden in het frame. Het zeildoek kan bedrukt worden met ieder gewenste ontwerp, foto, afbeelding, tekst, slogan of QR code. Het laten ontwikkelen van een zeildoek is niet duur, maar ook niet goedkoop en daarom raden wij aan om doeken te produceren die vaker ingezet kunnen worden. Vermijd daarom jaargetallen of specifieke datums.

Billboard bestickeren

Bij de promobike met dubbele as moeten de billboards of abri bestickerd worden. Stickeren is duur, maar niet alleen vanwege het materiaal maar ook vanwege de kosten om de borden te laten bestickeren.

Driewieler verwisselbare posters

De luxe driewieler met billboards met LED verlichting zijn duur in de aanschaf, maar het herhalingsgebruik bij verschillende promotiecampagnes maakt de driewieler relatief goedkoop. In de billboards kunnen posters geplaatst worden. U kunt de posters zelf printen en vervanger, waardoor het bedrukken van de promobikes goedkoop is.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan