gekleurde petjes bedrukken
gekleurde petjes bedrukken
goedkope petjes met logo bedrukken
truckercap bedrukken met logo
bedrukte truckercap
goedkope truckercaps met logo
hiphop petjes
goedkope snapbacks borduren
hiphop petjes met logo

Goedkope petjes voor jong en oud

De meest verkochte petjes zijn de goedkope baseball caps. Honkbal petjes zijn populair bij jong en oud en worden ingezet als give-away. De truckercaps bestaan uit vijf panelen, waarbij de panelen aan de achterkant van gaas zijn voor ventilatie. Wij hebben ook populaire snapbacks, ook wel hiphop petjes genoemd, met een grote platte klep. Onze petjes leveren wij met verstelbare sluiting of een plastic stripsluiting.

  • Goedkope baseball caps of honkbal petjes
  • Trucker caps met gaas voor ventilatie
  • snapbacks met grote klep

Promotie petjes bedrukken met uw logo

Bedrukte caps en bedrukte petten kunt u inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Gepersonaliseerde petten met logo worden vaak gedragen en daarom vaak gezien. Wij bedrukken caps op de klep of op de voorste panelen van de pet. Wij kunnen uw logo ook op de petjes borduren.

  • Voorste panelen van de petjes bedrukken
  • Op de klep van de caps bedrukken

Goedkope caps met logo

De laatste jaren zijn promotiepetten en -textiel erg populair. En vooral petten zijn zeer geschikt voor marketingactiviteiten, evenementen of gewoon als relatiegeschenk of give-away. Petten met logo hebben een zeer positieve invloed op de bekendheid van uw bedrijf. En dat tegen lage kosten, want wij fabriceren de petten in grote aantallen waardoor de stukprijs van de petten laag is. Bovendien wordt de stukprijs van de petten lager als u voor grotere oplage kiest. Andere factoren waar u invloed op heeft, zodat de stukprijs verlaagt word, zijn de bedrukking en het soort pet.

Soort petje

Een pet is een hoofddeksel waarbij zich alleen aan de voorkant een klep bevindt. De pet bevindt zich qua vorm dus tussen de muts (geen klep) en een hoed (een klep rondom). Wij hebben verschillende soorten petjes en caps, waaronder de goedkoopste honkbalpetjes, populaire truckercaps en stoere snapbacks.

Baseball cap of honkbal petje

Baseball petjes van katoen. De lichte sportcap is voorzien van een eenvoudig verstelbare en stevige kunststof sluiting. Het petje is verkrijgbaar in verschillende basiskleuren, waaronder blauw, rood, wit, groen, oranje en zwart.

Truckercaps met ventilatie panelen

De truckercap is uitgevoerd met plastic gaas aan de gehele achterzijde en een voorkant van schuim. Het gaas zorgt voor enige ventilatie. De cap heeft een plastic druksluiting, zodat deze om ieder hoofd passend gemaakt kan worden.

Snapback of hiphop petjes

De pet heeft een vlakke klep en is gemaakt van katoen materiaal. De pet heeft aan de achterkant een plastic strip met drukknopen sluiting. Deze sluiting aan de achterzijde maakt de pet eenvoudig op maat, zodat deze precies op ieder hoofd past.

Petjes met logo of tekst

Bedrukte caps en petten kunt u inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Petten zijn leuk voor sportteams, sportdagen, open dagen of gewoon leuk ter attentie. Mensen gooien de caps niet weg na gebruik, waardoor de petjes ook op andere openbare plekken veel gezien worden.

Petten met logo printen

Dit is de goedkoopste wijze van bedrukken. Uw logo of tekst wordt op het petje geprint. Wij kunnen uw logo printen in één tot en met vier kleuren. Een petje met logo print is het goedkoopste petje met logo dat wij kunnen leveren.

Caps borduren met logo

Het is ook mogelijk om de petjes te borduren. Wij borduren uw naam of logo op een promotie pet, trucker cap, baseball cap of snapback cap. Kiest u ervoor om het petje te laten borduren, dan kiest u voor kwaliteit en reclame dat lang zichtbaar blijft.