Strandparasols om in de schaduw te kunnen zitten op het strand?

Promoboer is fabrikant van de goedkoopste strandparasols met logo bedrukking. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste strandparasols raden wij u aan op de strandparasols goedkoop te bedrukken. Het andere grote voordeel van het goedkoop bedrukken van de strandparasols is, dat wij deze kunnen leveren tegen de snelste levertijden. Wanneer u een iets langer levertijd acceptabel vindt, dan kunnen wij daarnaast strandparasols in full colour bedrukken met logo of afbeelding. De strandparasols hebben een standaard diameter van 180 of 200 centimeter en zijn voorzien van een frame van staal of aluminium. Onze strandparasols zijn gemakkelijk in het zand te steken en hebben niet altijd een parasolvoet nodig. De strandparasols zijn te verkrijgen in één kleur, twee kleuren of zelfs in een kleurenmix vanaf 50 stuks in iedere standaard kleur.

Strandparasols bedrukken met logo

Voor de goedkoopste drukmethode, is ons advies om de strandparasols goedkoop te bedrukken in één kleur. Hoe minder kleuren opdruk u kiest, hoe lager de prijs wordt van de strandparasols. Wanneer u een complexere afbeelding wilt bedrukken, dan kunnen wij tevens de strandparasols in full colour bedrukken voor u met een logo of afbeelding. Qua bedrukkingsmogelijkheden kan de bedrukking geplaatst worden op één of meerdere panelen of op de zijflappen in iedere gewenste kleur.

Overzicht strandparasols bedrukken
Strandparasols goedkoop bedrukken
Strandparasol bedrukt
Strandparasols full-colour bedrukken
full-colour bedrukte strandparasols

Heeft u nog vragen over strandparasols bedrukken?

Wat voor bedrijven bedrukken strandparasols?

Wij bedrukken strandparasols veel voor bedrijven die actief zijn in de reisbranche of de toerismesector. U moet hierbij denken aan reisorganisaties die een strandparasol met bedrukking als cadeau geven aan klanten die net een reis naar de zon geboekt hebben. Naast reisorganisaties, worden strandparasols ook bedrukt voor bijvoorbeeld ijsfabrikanten. Tevens bedrukken wij strandparasols voor frisdrankproducenten die reclame maken voor bijvoorbeeld hun nieuwste verfrissende drankje. Een bedrukte strandparasol is een leuke en effectieve ‘give away’ voor in de zomermaanden voor ieder soort bedrijf.

Zijn de strandparasols weerbestendig?

Onze strandparasols zijn weerbestendig voor het Nederlandse weer in de zomermaanden. De strandparasols zijn uv-bestendig en kunnen regen en een normale wind weerstaan. Onder onze strandparasols kunt u gekoeld en zonder te verbranden zitten in de warme zomermaanden in ons land.

offerte aanvragen