goedkope mutsen
goedkope mutsen
mutsen met omslag bedrukken
bedrukte mutsen zonder omslag
warme fleece mutsen bedrukken
warme fleece mutsen met omslag
bedrukte muts van fleece

Goedkope mutsen voor in de winter

Wij produceren goedkope mutsen om uw relaties warm te houden of om uit te delen tijdens extreem koude winterdagen. De mutsen produceren wij van warm fleece of gebreid en stevig acryl. Standaard leveren wij onze mutsen met opstaande rand of rand die omgeslagen kan worden. De mutsen zijn beschikbaar in veel verschillende basiskleuren, maar bij grote afname ook in uw eigen PMS kleur.

  • Goedkoop gebreide mutsen van acryl
  • Warme fleece mutsen

Mutsen bedrukken of mutsen borduren

Al onze mutsen zijn te bedrukken of borduren met logo of opdruk. Fleece mutsen borduren geeft een chique uitstraling en is duurzamer dan de sjaal bedrukken. Bedrukking is mogelijk op onze fleece mutsen, deze optie is weer wat aantrekkelijker qua prijs. De gebreide mutsen bedrukken wij door te borduren. Groot drukoppervlak is ongeveer 100 x 40 mm.

  • Fleece mutsen borduren of fleece mutsen bedrukken
  • Gebreide mutsen bedrukken door ontwerp te breien
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope mutsen met logo

Laat uw medewerkers, klanten of andere relaties er warm bij zitten, fietsen, wandelen tijdens de koude winterdagen. Warme mutsen zijn naast een leuke give-away ook populair als relatiegeschenk in een kerstpakket. Laat de mutsen bedrukken met uw logo, tekst of boodschap en u heeft niet alleen een functionele muts voor uw relatie maar ook een muts die de naamsbekendheid van uw onderneming vergroot.

Wij hebben de goedkoopste mutsen en kunnen de goedkope mutsen bedrukken tegen zeer lage prijzen. Wij hanteren geen vaste prijzen, maar produceren altijd de goedkoopste mutsen. De goedkoopste mutsen zijn afhankelijk van enkele factoren, waar u invloed op heeft. Wij bespreken de factoren, zodat u de goedkoopste mutsen kunt afnemen

Soort warme muts

Fleece muts

De fleece muts is beschikbaar in verschillende basiskleuren, waaronder blauw, rood, groen, geel, oranje, wit, zwart enzovoort. De fleece muts is functioneel en ziet er bovendien trendy uit. De fleece muts is de goedkoopste muts uit ons assortiment en houdt uw hoofd warm.

Gebreide muts van acryl

Misschien wel de meest verkochte muts is deze muts gemaakt van gebreid acryl en dus extra stevig. De muts is heerlijk warm tijdens de koude winterdagen! Ook de gebreide muts is beschikbaar in vele basiskleuren, waaronder grijs, zwart, roze, paars, donkergrijs enzovoort.

Muts met omslagrand of muts zonder omslagrand

De goedkope mutsen leveren wij standaard met een omslagrand. De omslagrand houdt uw voorhoofd en oren extra warm. U kunt met omslagrand zelf bepalen tot hoever u uw gezicht afdekt tegen de kou.

Liever mutsen zonder rand? Dat is mogelijk. Bij grote afname kunnen wij mutsen op maat maken. Mutsen op maat laten maken kost extra instel- en productiekosten en dat is terug te zien in de hogere stukprijs. Laat u de muts op maat maken, dan kunt u ook de kleur van de muts bepalen.

Bedrukken of borduren

Wij kunnen mutsen bedrukken en mutsen borduren. De opdruk op de muts heeft de volgende afmetingen: 100 x 40 mm. De opdruk mag bestaan uit een logo, tekst of afbeelding. De goedkoopste manier van bedrukken is door de muts op één positie te bedrukken. Tegen extra kosten kunnen wij de muts ook aan twee kanten bedrukken.

Fleece muts

Wij kunnen een fleece muts borduren en fleece muts bedrukken. Wij borduren de muts met één kleur. Wilt u graag een logo of afbeelding op de muts bedrukken, dan raden wij aan op de opdruk te op de muts te printen. De opdruk mag dan bestaan uit één tot vier kleuren, welke het dus mogelijk maakt om een gekleurde opdruk te zetten. Bedrukken is goedkoper dan borduren.

Gebreide muts van acryl

Gebreide mutsen bedrukken wij door de muts te borduren. Tijdens het productieproces laten wij het ontwerp in de muts breien.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!