geurhangers oceaan geur
geurhangers oceaan geur
Oceaan
geurkaartjes met appel geur
Appels
auto luchtverfrissers jasmijn geur
Jasmijn
geurkaartjes kruidnagel geur
Kruidnagel
auto luchtverfrissers nieuwe auto geur
Nieuwe auto
geurhangers limoen geur
Limoen
geurhangers aardbei geur
Aardbei
geurkaartjes dennen geur
Dennen
auto luchtverfrissers vanille geur
Vanille
geurhangers regenwoud geur
Regenwoud
geurkaartjes met frisse geur
Schone was
auto luchtverfrissers zoete geur
Zoet fruit
geurhangers bergen geur
Bergen
auto luchtverfrissers koraalrif geur
Koraalrif
geurkaartjes met kokosnoot geur
Kokosnoot
geurhangers honing geur
Honing
auto luchtverfrissers kersen geur
Kersen
geurhangers tropische geur
Tropisch
geurhangers met eigen geur op maat
Eigen geur

Meest verkochte en populaire geuren geurkaartjes

Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de geurkaartjes: de geur. Onze jarenlange expertise heeft ons inzichten gegeven in de meest populaire geuren. Deze geuren behoren tot onze standaard geuren en kunnen wij tegen lage prijs toevoegen aan de geurhangers. Onze meest verkochte geuren zijn: oceaan, vanille, appel, kruidnagel, jasmijn, zwart ijs, limoen, nieuwe auto, citroen, aardbei, pijnboom, hout, lavendel, kokosnoot, kersen, honing, berg en tropisch. Daarnaast hebben wij nog enkele tientallen geuren waaruit je kunt kiezen.

Bedrukte geurkaartjes met geuren op maat

Als je gewenste geur niet in het overzicht staat, dan kunnen wij bij grote afname ook een geur op maat ontwikkelen. In samenwerking met jou en onze fabriek kunnen wij dan een eigen geur geurhanger maken. Een leuk voorbeeld van afgelopen jaar: een geurkaartje voor een schoenenwinkel, in schoenvorm met de geur van nieuwe schoenen. Hoe leuk en fris is dat?

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meestgestelde vragen over geurkaartjes bedrukken

Vraag 1. Uit welke geuren kan ik kiezen?

Je hebt de keuze uit meer dan 100 geuren, van vanille tot aardbei en van houtgeur tot een zoete snoepgeur. Wij hebben 20 standaard geuren in ons assortiment, dat zijn kersen, limoen, oceaan, groene thee, vanille, rozen, mint, lavendel, appel, aardbei, lelie, pijnboom, jasmijn, koffie, nieuwe auto, zwart ijs, sinaasappel, gemengd fruit, meloen en kokosnoot. Bij overige geuren kan je denken aan kauwgom, snoep, banaan, dennen en ga zo maar door.

Vraag 2. Kan ik een geur op maat laten maken?

Staat je geur niet tussen onze standaard geurenlijst? Neem dan contact met ons op, want dan gaan wij samen op zoek naar de geur die je wenst. De keuze is enorm. Denk aan een fruit- of bloemsoort of zelfs een automerk. Kies je voor een heerlijke vanillegeur, een zomer mix of gaat je toch voor frisse herfstgeur? Bij een grote order kunnen wij de geur helemaal naar wens aanpassen. Mensen hebben ook een geheugen voor geuren en daarom kunnen bepaalde geuren een sterke associatie oproepen en dus ook met een product of dienst. Wij raden daarom geuren aan die bij je product, dienst of bedrijf passen en ook nog eens in lijn is met de vormgeving en bedrukking van het geurkaartje.

Vraag 3. Waarom is de geur van het geurkaartje belangrijk?

Geuren hebben een krachtige werking op mensen, omdat de reukzin direct verbonden is met het limbisch systeem. Dit is het deel van de hersenen waar emoties en stemmingen gereguleerd worden. Geuren zijn in verhouding tot beeld en geluid de krachtigste dragers van herinneringen, beelden, emoties, aandacht en informatie. Geur is om deze reden een ideaal marketinginstrument. En in combinatie met een bedrukt kaartje heb je een zeer krachtig en goedkoop marketinginstrument.

Vraag 4. Hoe kan ik reclame maken met een geurkaartje?

Geurhangers, geurkaartjes, autogeurkaartjes en auto-luchtverfrissers worden daarom ook steeds vaker ingezet als marketingmiddel. De zogenaamde geurmarketing, waarbij geur een belangrijke rol speelt in de klant beleving en kan dus een omzet verhogende werking hebben. Autodealers bestellen steeds vaker geurkaartjes met de geur van een nieuwe of zeer schone auto. Bij een testrit van een potentiële verkoop kan dit positieve invloed hebben op het beslissingsgedrag van de consument. Onderzoek heeft uitgewezen dat de verkoop in boekenwinkels met 5% stijgt bij een chocolade geur.

Vraag 5. Hoe ziet het productieproces van de geurkaartjes er uit?

Wij bedrukken allereerst de geurkaartjes alvorens wij de vormen uit het materiaal stansen. Wat wij vervolgens doen is het toevoegen van geur vloeistof aan de kaartjes. Je kunt kiezen uit een van onze standaard geuren of een geur op maat. De gekozen geur vloeistof wordt vervolgens aangebracht op het gestanste en bedrukte geurkaartje. Na verloop van tijd, wanneer de vloeistof voldoende ingetrokken is, boren wij een gaatje in het kaartje en bevestigen wij een elastiekje aan het kaartje. Daarna verpakken wij de geurkaartjes in de door jouw gewenste verpakking.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!