Meest verkochte en populaire geuren geurkaartjes

Een belangrijk onderdeel van de geurhangers is de geur die wij toevoegen aan het kaartje. Onze jarenlange expertise heeft ons inzichten gegeven in de meest populaire geuren. De populaire geuren zijn onze standaard geuren geworden en kunnen wij tegen lage prijs toevoegen aan de geurhangers. Er zijn meer dan 100 verschillende geuren. De meest verkochte geuren zijn: vanille, appel, jasmijn, zwart ijs, nieuwe auto, citroen, aardbei, pijnboom, hout, lavendel, kokosnoot, kersen, honing, berg en tropisch.

Geurkaartjes met geuren op maat

Staat de door u gewenste geur niet in de lijst met populaire geuren? Bij grote afname kunnen wij ook een eigen geur op maat ontwikkelen. Creëer uw eigen geur voor in uw kledingkast, badkamer, auto of andere kleine ruimtes. Wij kunnen een specifieke nieuwe geur ontwikkelen op maat van de klant, al dan niet gerelateerd aan uw product. Een leuk voorbeeld van afgelopen jaar: een geurkaartje voor een schoenenwinkel, in schoenvorm met de geur van nieuwe schoenen. Hoe leuk en fris is dat?

Meer over de geuren van geurkaartjes

Hoe ziet het productieproces van de geurkaartjes er uit?

Wij bedrukken allereerst de geurkaartjes alvorens wij de vormen uit het materiaal stansen. Wat wij vervolgens doen is het toevoegen van geur vloeistof aan de kaartjes. U kunt kiezen uit een van onze standaard geuren of een geur op maat. De gekozen geur vloeistof wordt vervolgens aangebracht op het gestanste en bedrukte geurkaartje. Na verloop van tijd, wanneer de vloeistof voldoende ingetrokken is, boren wij een gaatje in het kaartje en bevestigen wij een elastiekje aan het kaartje. Daarna verpakken wij de geurkaartjes in de door u gewenste verpakking.

Uit welke geuren kan ik kiezen?

U heeft de keuze uit meer dan 100 geuren, van vanille tot aardbei en van houtgeur tot een zoete snoepgeur. Wij hebben 20 standaard geuren in ons assortiment, dat zijn kersen, limoen, oceaan, groene thee, vanille, rozen, mint, lavendel, appel, aardbei, lelie, pijnboom, jasmijn, koffie, nieuwe auto, zwart ijs, sinaasappel, gemengd fruit, meloen en kokosnoot. Bij overige geuren kan je denken aan kauwgom, snoep, banaan, dennen en ga zo maar door.

Kan ik een geur op maat laten maken?

Staat uw geur niet tussen onze standaard geurenlijst? Neem dan contact met ons op, want dan gaan wij samen op zoek naar de geur die u wenst. De keuze is enorm. Denk aan een fruit- of bloemsoort of zelfs een automerk. Kiest u voor een heerlijke vanillegeur, een zomer mix of gaat u toch voor frisse herfstgeur? Bij een grote order kunnen wij de geur helemaal naar wens aanpassen. Mensen hebben ook een geheugen voor geuren en daarom kunnen bepaalde geuren een sterke associatie oproepen en dus ook met een product of dienst. Wij raden daarom geuren aan die bij uw product, dienst of bedrijf passen en ook nog eens in lijn is met de vormgeving en bedrukking van het geurkaartje.

Waarom is de geur van het geurkaartje belangrijk?

Geuren hebben een krachtige werking op mensen, omdat de reukzin direct verbonden is met het limbisch systeem. Dit is het deel van de hersenen waar emoties en stemmingen gereguleerd worden. Geuren zijn in verhouding tot beeld en geluid de krachtigste dragers van herinneringen, beelden, emoties, aandacht en informatie. Geur is om deze reden een ideaal marketinginstrument. En in combinatie met een bedrukt kaartje heeft u een zeer krachtig en goedkoop marketinginstrument.

Geurhangers, geurkaartjes, autogeurkaartjes en auto-luchtverfrissers worden daarom ook steeds vaker ingezet als marketingmiddel. De zogenaamde geurmarketing, waarbij geur een belangrijke rol speelt in de klant beleving en kan dus een omzet verhogende werking hebben. Autodealers bestellen steeds vaker geurkaartjes met de geur van een nieuwe of zeer schone auto. Bij een testrit van een potentiële verkoop kan dit positieve invloed hebben op het beslissingsgedrag van de consument. Onderzoek heeft uitgewezen dat de verkoop in boekenwinkels met 5% stijgt bij een chocolade geur.