bedrukte geurhangers auto
bedrukte geurhangers auto
eigen vorm geurboompjes personaliseren
auto parfum laten bedrukken
geurhangers met logo
gepersonaliseerde luchtverfrissers met logo
geurhangers bedrukken full colour
logo geurhangers ontwerpen
eigen vorm geurboompjes sport
auto parfum eigen vorm
bedrukte luchtverfrissers auto ontwerpen
goedkoopste luchtverfrissers met opdruk
goedkope luchtverfrissers met logo
ronde goedkope luchtverfrissers bedrukken met logo
bedrukte geurkaartjes voetbalshirts
geurhangers bedrukken goedkoop
op maat gemaakte geurkaartjes
auto luchtverfrissers bedrukken
auto luchtverfrissers product vorm
geurkaartjes in eigen vorm
bedrukte geurhangers in logo vorm

Goedkope geurhangers ontwerpen in eigen vorm

Je kunt bij ons geurhangers laten ontwerpen in iedere gewenste vorm. Populaire stansvormen, zoals autogeurtjes en geurboompjes, hebben wij reeds klaarliggen voor productie. Het voordeel is dat wij geen stansvorm hoeven te ontwerpen en dat scheelt productiekosten. Het is ook mogelijk om de stansvorm op maat te laten maken. Je kunt dan de vorm zelf bepalen, zoals de vorm van een nieuw product of je eigen logo.

Geurhangers bedrukken in full colour

Je kunt de volledige vorm geurhangers laten bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk. Het is ook mogelijk om een afbeelding op het geurkaartje te bedrukken, aangezien wij standaard full colour bedrukken. De opdruk mag aan weerskanten van elkaar afwijken, zodat het mogelijk is om op de ene zijde een logo te plaatsen en de andere zijde je contactgegevens.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Veelgestelde vragen over bedrukte geurhangers

Vraag 1. Wat zijn de meest populaire vormen geurhangers?

De meest populaire geurhangers hebben de vorm van een geurboompje, geurauto of autogeurkaartje. Ook andere standaard vormen, zoals een ronde, vierkante en rechthoekige geurhangers verkopen wij met grote regelmaat. Van deze verschillende vormen hebben wij de stansvormen al beschikbaar en hoeven wij deze dus niet opnieuw te ontwerpen. Het voordeel van de al bestaande stansvormen is dat het geen extra productiekosten met zich meebrengt. Bovendien kunnen wij deze geurhangers zeer snel leveren.

Vraag 2. Kan ik zelf de vorm van de geurhangers en auto-luchtverfrissers ontwerpen?

Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen geurhangers in iedere vorm produceren binnen de formaten 6x10cm of 8x8cm. Je kunt dus zelf een eigen vorm bedenken. Veel bedrijven ontwerpen of laten geurhangers ontwerpen in de vorm van een (nieuw) product of logo. Wij moeten bij een nieuwe vorm geurkaartje ook een nieuwe stansvorm ontwerpen. De stansvorm maakt het mogelijk om de geurkaartje in de gewenste vorm te produceren.

Hebben wij al een stansvorm klaar liggen die op je eigen ontwerp geurkaartje lijkt? Dan zullen wij dit naar je communiceren, zodat wij je tijd en geld kunnen besparen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Er zijn bijvoorbeeld voetbalclubs die geurhangers willen in de vorm van een voetbalshirt. Wij hebben al enkele geurhangers in de vorm van een voetbalshirt, zodat je er eentje kunt kiezen die er zoveel mogelijk op lijkt.

Vraag 3. Kan ik ook grote geurhangers laten maken?

Ja, want je kunt zelf de vorm en afmetingen van de geurhangers ontwerpen. Het standaard formaat van de geurhangers is 8x8cm en 10x6cm. Dit is naar onze mening het ideale formaat, aangezien een groter formaat je zicht kan belemmeren als je de geurhangers met logo aan je achterruitkijkspiegel hangt. Zoals gezegd kunnen wij ook grotere geurhangers maken, omdat wij het product vanaf de grondstof produceren in onze eigen fabrieken.

Vraag 4. Hoe worden geurhangers bedrukt?

Wij kunnen de geurhangers bedrukken met een logo, tekst, afbeelding, naam of andere gewenste opdruk. Wij bedrukken geurhangers standaard full colour, zodat een bedrukking bestaande uit veel kleuren of een kleurenverloop in hoge kwaliteit op de geurhangers bedrukt kan worden. Je kunt beide zijden van de geurhangers bedrukken met een afwijkende opdruk, zoals een logo op de ene zijde en contactgegevens op de andere zijde. Bedrukte geurhangers zullen een positieve invloed hebben op de naamsbekendheid van je bedrijf of merk.

Vraag 5. Hoe kan ik reclame maken met bedrukte geurhangers?

Je kunt op veel verschillende manieren reclame maken met geurhangers met bedrukking. Je kunt ze natuurlijk weggeven aan klanten of relaties. Sommige bedrijven promoten een nieuw product met bedrukte geurhangers. Een voorbeeld daarvan is een autodealer die geurhangers laat produceren in de vorm van een nieuwe auto en het kaartje laat bedrukken met specificaties van de nieuwe auto en de contactgegevens van de dealer. Op deze manier kan hij i.s.m. met de autofabrikant een campagne opzetten die zowel voor de autofabrikant als –dealer interessant is. Dit is een goed voorbeeld van promotiemateriaal dat passend is bij een bedrijf.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!