Goedkope geurhangers in iedere gewenste vorm

Als fabrikant kunnen wij geurhangers ontwerpen, vormgeven en bedrukken in iedere gewenste vorm. Wij produceren geurhangers binnen formaten 6x10cm of 8x8cm. Veel gebruikte standaard stansvormen, zoals autogeurtjes en geurboompjes, hebben wij reeds klaarliggen voor productie. Het voordeel is dat wij geen stansvorm hoeven te produceren en dat scheelt tijd en productiekosten. Als fabrikant van de geurhangers kunnen wij ook (stans)vormen op maat produceren, zoals in de vorm van uw logo, product of andere vorm naar wens. Uw ideeën produceren wij tot een fysiek eindproduct.

Geurhangers bedrukken in full colour

Bij ons kunt u de auto-luchtverfrissers bedrukken met een logo, afbeelding, tekst of ander ontwerp. Onze geurhangers worden standaard aan beide zijden bedrukt, maar een enkele zijde is ook mogelijk. De opdruk mag aan weerskanten van elkaar afwijken, zodat het mogelijk is om op de ene zijde een logo te plaatsen en de andere zijde uw contactgegevens. Wij geven u de optie om in één kleur te bedrukken tot en met een maximum van vier kleuren. Bestaat uw logo of afbeelding uit meer dan vier kleuren of heeft het een verloop van kleuren? Dan bedrukken wij luchtverfrissers full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veel gestelde vragen over ontwerp en vormgeving

Welke soorten geurhangers zijn er?

Het verschil tussen de autoluchtverfrisser en de geurkaart is dat er een touwtje bij de autoluchtverfrisser zit en bij de geurkaart niet. Echter worden de geurkaarten op een ander manier gebruikt dan de geurhangers. Bedrijven die geurkaartjes en geurhangers laten bedrukken willen de consument een bepaalde geur van een product laten ruiken. Een voorbeeld hiervan zijn de verpakte vaatwasser blokjes die men in de supermarkt niet kan ruiken (geur afgevende verpakking). Door het toevoegen van een geurkaart aan de verpakking kan de consument de geur toch ruiken en een keuze maken welke hij of zij het lekkerste vindt ruiken.

De bedrukte geurkaarten worden ook toegevoegd aan magazines, tijdschriften of kranten om een bepaalde geur te laten ruiken aan het publiek. Dit wordt de geuradvertentie genoemd. Geurkaarten functioneren meer als sampling.

Wat zijn de meest populaire vormen?

De meest populaire autoluchtverfrissers, geurhangers en geurkaartjes die wij in ons assortiment hebben zijn de luchtverfrissers in de vorm van een geurboompje, geurauto of autogeurkaartje. Ook andere standaard vormen, zoals een ronde, vierkante of rechthoekige autoluchtverfrissers verkopen wij regelmatig. Van deze verschillende vormen hebben wij de stansvormen al beschikbaar en hoeven wij deze dus niet te ontwerpen. Het voordeel van de al bestaande stansvormen is dat het voor u geen extra kosten met zich meebrengt en dat wij deze geurhangers en geurkaartjes zeer snel kunnen leveren.

Kan ik zelf de vorm van de geurhangers en auto-luchtverfrissers ontwerpen?

Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen geurkaartjes in iedere vorm produceren binnen de formaten 6x10cm of 8x8cm. U kunt dus zelf een eigen vorm bedenken. Veel bedrijven ontwerpen of laten een geurkaartje ontwerpen in de vorm van een product of logo. Wij moeten bij een nieuwe vorm geurkaartje ook een nieuwe stansvorm ontwerpen. De stansvorm maakt het mogelijk om de geurkaartje in de gewenste vorm te produceren.

Hebben wij al een stansvorm klaar liggen die op het ontwerp van uw eigen ontwerp geurkaartje lijkt? Dan zullen wij dit naar u communiceren, zodat wij u tijd en geld kunnen besparen. Dit is natuurlijk vrijblijvend. Er zijn bijvoorbeeld voetbalclubs die geurkaartje, geurhanger of auto-luchtverfrisser willen in de vorm van een voetbalshirt. Wij hebben al enkele vormen voetbalshirts klaarliggen zodat wij deze tegen scherpe prijs kunnen aanbieden en dus geen nieuwe stansvorm hoeven te maken.

Kan ik ook grote geurkaartjes laten maken?

Ja, want u kan zelf de vorm en afmetingen van de geurhangers ontwerpen. Het standaard formaat van een geurkaart is 8X8cm en 10x6cm die wij kunnen bedrukken en leveren. Wij hebben ook de mogelijkheid om een grotere geurkaart te maken voor u, omdat wij het product vanaf de grondstof produceren in onze eigen fabrieken. U geeft aan welke maat geurkaart u wilt en wij gaan aan de slag met maken en bedrukken.

Hoe bedrukken jullie geurkaartjes en luchtverfrissers?

Wij kunnen auto-luchtverfrissers bedrukken, geurhangers bedrukken en geurkaartjes bedrukken met het door u aangeleverde ontwerp. De luchtverfrissers worden standaard dubbelzijdig bedrukt in één tot vier kleuren. Bestaat aangeleverde ontwerp uit meer dan vier kleuren, dan bedrukken wij de door u gekozen vorm luchtverfrissers full colour.

Het aangeleverd ontwerp bestaat meestal uit een logo, afbeelding of tekst. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun logo en gegevens op het kaartje te laten bedrukken. Het is zelfs mogelijk om aan de ene kant van de geurhanger uw bedrijfslogo te bedrukken en aan de andere kant uw bedrijfsgegevens. Laat u de geurhangers bedrukken met uw logo en contactgegevens dan zal dit positieve invloed hebben op de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Wilt u een nieuwe product promoten, dan kan dit natuurlijk ook. Het is aan u de keus wat er op het kaartje gedrukt word. Een voorbeeld daarvan is een autodealers die autoluchtverfrissers laat produceren in de vorm van een nieuwe auto en het kaartje laat bedrukken met specificaties van de nieuwe auto en de contactgegevens van de dealer. Op deze manier kan hij i.s.m. met de autofabrikant een campagne opzetten die zowel voor de autofabrikant als –dealer interessant is. Dit is een goed voorbeeld van promotiemateriaal dat passend is bij een bedrijf.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!