transparante linialen bedrukken
liniaal 15cm en 30 cm transparant met logo
transparante liniaal in kleur met logo opdruk
linialen
liniaal van hout 15cm en 30cm met Canon bedrukking
liniaal 15cm 30cm van staal met logo bedrukking
linialen

Goedkope linialen voor een meetbaar resultaat

De goedkope linialen produceren wij in verschillende lengtes, waaronder kort (15 cm), gemiddeld lang (30 cm) en lang (40 cm). Meest verkochte linialen zijn de rechthoekige linialen van kunststof of plastic. De plastic linialen zijn verkrijgbaar in verschillende (transparante) kleuren of kan gemaakt worden in uw eigen PMS kleur. Wij hebben ook luxe linialen van metaal en milieuvriendelijke linialen van hout.

  • Goedkope plastic linialen gekleurd of transparant
  • Luxe linialen van hout of metaal

Linialen bedrukken met logo voor promotiedoeleinden

Promoboer is al jarenlang specialist in het goedkoop produceren en bedrukken van een liniaal, meetlat of meetlint met schaalverdeling. Kies voor liniaal bedrukken met logo als u op zoek bent naar een goedkope give-away of populair relatiegeschenk voor relaties. Bedrukte linialen zijn populair bij jong en oud, dus een geschikt promotioneel artikel voor iedereen. Wij kunnen de linialen goedkoop bedrukken en snel leveren tegen scherpe prijzen.

  • Liniaal bedrukken in één of meerdere kleuren tot en met full colour
  • Goedkoop en snel leverbaar
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Bepalende factoren voor een goedkope liniaal met opdruk

Het is aannemelijk dat u altijd op zoek bent naar de laagste stukprijs zodat u met een beperkt budget een zo groot mogelijke doelgroep kunt bereiken. Er zijn een aantal belangrijke factoren die de prijs bepalen van goedkope linialen, dat zijn namelijk het formaat, de bedrukking en het materiaal van de liniaal.

Er zijn meer factoren van invloed op de prijs van een bedrukte liniaal. De factoren worden besproken zodat ook voor u duidelijk is waar de prijs van afhankelijk is.

Formaat van de liniaal

Het formaat van de liniaal wordt bepaalt door de lengte van de liniaal. Met een lange liniaal kun je grote schaal opmeten of een grotere maat berekenen. Wij bieden korte en gemiddelde linialen aan. De gemiddelde huishoudliniaal van 30 cm is duurder dan een bladwijzerliniaal van 15 cm. Het produceren van een korte liniaal is goedkoper omdat er minder materiaal benodigd is. Een liniaal van 15 cm neemt minder transsportruimte in beslag en dat heeft invloed op de stukprijs.

Liniaal met logo, afbeelding of tekst

Om uw reclamecampagne of promotiecampagne te ondersteunen is het belangrijk om te kiezen voor een liniaal met opdruk. Wij kunnen de liniaal bedrukken in één of meerdere kleuren. Een full colour bedrukte liniaal raden wij aan wanneer uw bedrijfslogo een kleurenverloop heeft. Hoe meer kleuren opdruk, hoe hoger de tarieven. Kiest u voor een liniaal bedrukt met één kleur, dan kiest u de goedkoopste liniaal.

Materiaal van de liniaal

Wij verkopen linialen van hout, plastic en kunststof. De kunststof en plastic linialen worden het meeste verkocht en zijn het goedkoopste. De markeringen op deze linialen worden aangebracht door een printmethode. Kunststof of plastic linialen zijn te verkrijgen in diverse kleuren of transparant.

Hout is, in vergelijking met andere materialen, relatief duur. Ook een houten liniaal bedrukken is lastig, daarom kiezen de meeste afnemers ervoor om een houten liniaal te laten graveren. Het ontwerp wordt dan gegraveerd in het hout en kan eventueel worden opgevuld met een kleuren diepdruk.

Bent u nieuwsgiering geworden naar onze bedrukte linialen met logo? Vraag hieronder direct een offerte aan en ontvang jouw bedrukte linialen binnen 2-3 weken tegen een scherpe prijs!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste linialen