Goedkope knuffel bedrukken met logo
Goedkope knuffel bedrukken met logo
Knuffel met shirt bedrukken
knuffelbeer met logo shirt
Knuffel met logo trui
knuffel met logo bedrukken
Knuffels met logo borduren
Knuffelbeer met logo shirt aan sleutelhanger
Knuffel met sleutelhanger en logo
Kleine knuffel aan sleutelhanger

Goedkope knuffels van zacht pluche

Promoboer is producent en leverancier van goedkope knuffels. Wij produceren knuffels van zacht pluche. De meest verkochte knuffel is de knuffelbeer met shirt. Indien gewenst kunnen wij ook speciale knuffels op maat maken, zoals een knuffel in de vorm van uw product. Bent u op zoek naar een kleine knuffel met sleutelhanger? Geen probleem. U kiest zelf de knuffel die bij u en de doelgroep past, wij kunnen deze knuffelbeer bedrukken.

  • Knuffelbeer met shirt
  • Knuffels op maat
  • Kleine knuffels met sleutelhanger

Knuffels bedrukken of borduren met logo of tekst

Een knuffelbeer met naam, logo of tekst is een leuke give-away voor jong en oud. De gepersonaliseerde knuffel heeft positieve invloed op relatie tussen uw bedrijf en de ontvangende relaties. Bij de teddybeer met shirt kunnen wij het shirt bedrukken. Indien de knuffel geen shirt draagt, dan kunnen wij knuffel borduren met tekst of logo.

  • Knuffelbeer reclame t-shirt bedrukken
  • Knuffels borduren met logo of tekst
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope bedrukte knuffels

Een knuffelbeest of knuffeldier, ook wel knuffel genoemd, is een zachte pop, meestal in de vorm van een dier. Een bedrukte knuffel is doorgaans een pluchen speelgoedbeest dat gebruikt kan worden door kinderen en volwassenen als troost, om mee te praten, als hulp bij het inslapen of om te ontspannen.

Bedrijven gebruiken bedrukte knuffels steeds vaker voor marketing gerelateerde doeleinden. De populaire knuffels worden bedrukt met logo of tekst en weggeven aan relaties. Er bestaat bijvoorbeeld een commerciële relatie met een product, tekenfilm of computerspel dat een bedrijf op de markt lanceert.

Soort knuffel

De goedkoopste knuffel is de teddybeer met shirt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een knuffelbeer zonder shirt. De zittende knuffelbeer is onze meest verkochte knuffelbeer.

Wilt u liever geen knuffelbeer maar een knuffel in de vorm van een ander dier of product, dan produceren wij de knuffel op maat. Veel bedrijven laten knuffels produceren die in lijn zijn met hun bedrijf of product.

Bent u op zoek naar een knuffel met sleutelhanger, dan produceren wij een kleine knuffel met daaraan een sleutelring. Leuk om je sleutelbos herkenbaar mee te maken.

Formaat knuffelbeer

Het formaat van de knuffelbeer is van invloed op de stukprijs van de bedrukte knuffels. De goedkoopste knuffelbeer is de knuffelbeer met shirt die wij leveren in standaard formaat 12cm x 12cm x 9cm. Laat u een knuffel op maat maken, dan nemen de instelkosten en daardoor de stukprijs van de knuffelbeer toe. In principe zijn grote knuffels duurder dan kleine knuffels, dit vanwege de materiaal- en transportkosten.

Knuffels bedrukken

Teddybeer shirt bedrukken

De goedkoopste knuffel kunnen wij het goedkoopste bedrukken met logo of tekst. Bij de knuffel met shirt kunnen wij het shirt bedrukken met logo of tekst in één tot vier kleuren. Het grote oppervlak van het shirt leent zich prima voor een commerciële tekst of logo van uw bedrijf.

Of knuffel borduren met tekst of logo

Wilt u de knuffel zonder shirt of een knuffel op maat, dan kunnen wij de knuffel bedrukken door uw logo of tekst op de knuffel te borduren. Laat u de knuffel borduren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte knuffels bedrukken