Siliconen horloges met wijzerplaat met logo
Siliconen horloges met wijzerplaat met logo
Wijzerplaat van horloge bedrukt met logo
Goedkoop horloge met bedrukte wijzerplaat
Sporthorloge bedrukken met logo
Fitness horloge met logo bedrukken
sport horloges voor training met logo
Zusterhorloge met logo bedrukken
Bedrukt ziekenhuis horloge
Broekzak horloge bedrukt

Goedkope horloges voor tijdwaarneming

Wij Nederlanders zijn altijd met de tijd bezig en storen zich aan mensen die te laat komen. De smartphone wordt veel gebruikt als horloge, maar waarom niet gewoon een leuk relatiegeschenk? Onze horloges zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens modieus zodat u helemaal bij de tijd bent. Ons populairste horloge is het siliconen horloge met wijzerplaat, welk iets weg heeft van de populaire ICE watch horloges. Daarnaast bieden wij u ook speciale horloges die geschikt zijn voor tijdens sporttrainingen of werk.

  • Siliconen horloge met te bedrukken wijzerplaat
  • Sporthorloge of training horloge van siliconen
  • Zusterhorloge met opdruk op bandje, te bevestigen op kleding

Horloge bedrukken op de wijzerplaat

Enkele tientallen keren per dag kijkt u naar de tijd. En dat is een goede reden om uw relaties een horloge met logo cadeau te doen. Op ieder tijdstip zullen zij aan uw bedrijf herinnerd worden. Bij het populaire siliconen horloge kunnen wij onder het glas de wijzerplaat bedrukken. De andere horloges bedrukken wij op het bandje of de achterkant van de klok. Met een bedrukte horloges komen uw relaties, werknemers en collega’s altijd op tijd!

  • Horloge leverbaar in standaard kleuren of gewenste PMS kleur
  • Bedrukking horloge in één tot vier kleuren of full colour
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste horloge met logo opdruk

Wij Nederlanders zijn altijd met de tijd bezig. Er is niets zo vervelend als dat jouw planning niet gehaald word door het toedoen van anderen. Een bedrukt horloge met logo is daarom een goed relatiegeschenk voor uw collega’s, werknemers of andere relaties. Tevens kan het natuurlijk gebruikt worden als leuke give-away op een beurs of evenement. Met een bedrukt horloge wordt de ontvanger meerdere keer herinnerd aan uw bedrijf en dat is goed voor de naamsbekendheid. Het ligt voor de hand dat u met een beperkt budget een zo groot mogelijk doelgroep bereikt.

Wij zetten voor u de verschillende factoren op een rij die van invloed zijn op de prijs van ons populairste horloge met logo. Het populaire model zo goedkoop mogelijk, wordt bepaald door de volgende factoren.

Type uurklok mechanisme

Wij produceren het populaire siliconen horloge met wijzerplaat met een Chinees mechanisme. Wij kiezen standaard voor een Chinees mechanisme omdat dit de goedkoopste manier van produceren is.

Wij bieden u echter wel de mogelijkheid om te kiezen voor een Japans mechanisme. Een Japans mechanisme is een kwalitatief beter uurklok mechanisme, maar daar betaald u wel de prijs voor. Vanaf de buitenkant van het horloge ziet u niet met welk uurklok mechanisme het populaire siliconen horloge geproduceerd is.

Bedrukking horloge met logo

Wij zijn de fabrikant van de verschillende soorten horloges die wij aanbieden. Mede daarom kunnen wij tijdens het productieproces horloges bedrukken met logo. Wij bedrukken horloges zelf en besteden dit niet uit, zodat er geen extra kosten worden doorberekend.

Bij ons populairste siliconen horloge met wijzerplaat, kunnen wij de wijzerplaat bedrukken in full colour of enkele kleuren. De bedrukking komt onder het glas van het horloge en is zichtbaar wanneer er een blik op de wijzerplaat word geworpen. Wij kunnen ook het polsbandje bedrukken als u dat wenst.

Wij kunnen een zusterhorloge bedrukken met logo in één tot en met vier kleuren of geheel in full colour. Aan de bovenzijde van het verpleegsterhorloge bevindt zich een ovalen kunststof plaatje waar wij uw logo kunnen bedrukken. Het kunststof plaatje heeft een vrij groot oppervlak en dus is op deze zijde het logo goed zichtbaar als de nurse watch erbij gepakt word.

Bij een digitaal horloge en sporthorloge bedrukken wij op het polsbandje en/of de achterkant van het klokje.

Type horloge

Bij ons geldt de algemene regel: hoe kleiner het product, hoe goedkoper het voor u als klant is. Daarnaast geldt ook, hoe groter de oplage horloge, hoe meer korting wij kunnen geven. Dit heeft onder andere te maken met de productie instelkosten van het horloge. De instelkosten zijn altijd hetzelfde en dus wordt de stukprijs van het horloge goedkoper naar mate u meer horloges afneemt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste horloges