Wenskoekje folie bedrukken
Gelukskoekjes verpakking bedrukken
Wenskoekjes met logo bedrukken
Gelukskoekjes met logo bedrukken
Wenskoekje folie bedrukken
Gelukskoekje folie bedrukken
Gelukskoekjes met persoonlijke tekst
Gelukskoekjes verpakking bedrukken
Wenskoekjes met logo bedrukken
Gelukskoekjes met logo bedrukken

Bent u op zoek naar goedkope gelukskoekjes?

Wij produceren populaire gelukskoekjes tegen aantrekkelijke tarieven. Wij bakken een briefje in de Fortune Cookies met een gepersonaliseerde boodschap, zoals een wens, spreuk, tekst, quote of slogan. Het is mogelijk om meerdere teksten aan te leveren. Het verrassingselement van de gelukskoekjes is groot. Vanaf 250 stuks zijn wij u graag van dienst met een offerte op maat!

  • Briefje in het koekje personaliseren
  • Gelukskoekjes zijn snel leverbaar

Verpakking bedrukken en briefje wenskoekje bedrukken met tekst of slogan

De wenskoekjes worden verpakt in folie. Standaard kleur van deze folie is goud, zilver, oranje, wit, transparant en meer. Het is mogelijk om deze kleuren folie te bedrukken met uw logo of tekst in één, twee, drie of vier kleuren. Bij grote oplage kan de verpakkingsfolie all-over bedrukt worden.

  • Verpakkingsfolie in verschillende basiskleuren of transparant
  • Bedrukken verpakkingsfolie goedkoop op één positie
  • Bij grote afname in eigen kleur of folie all-over bedrukken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope gelukskoekjes bedrukken met logo

Met onze wenskoekjes laat u uw boodschap smakelijk over de tong gaan. Optimaliseer de impact en kies een kleurrijke verpakking. Bent u op zoek naar het goedkoopste gelukskoekje? Wij bespreken de factoren die van invloed zijn op de prijs van het gelukskoekje. Het zijn factoren waar u zelf invloed op heeft.

Soort gelukskoekje

Bij het standaard gelukskoekje zijn er drie tot vijf verschillende teksten in het koekje gebakken. Dit is het goedkoopste gelukskoekje. Veel bedrijven in de horeca, zoals restaurant en hotels, maken gebruik van deze standaard koekjes. Zij heette bezoekers welkom of zeggen bezoekers gedag met de gelukskoekjes met logo.

U kunt er ook voor kiezen om het koekje te laten bakken als prijskoekje of winkoekje. In de koekjes worden dan bijvoorbeeld unieke wincodes gebakken. Met de wincodes kunnen ontvangers van de gelukskoekjes een prijs winnen of korting verdienen.

Standaard kleuren of eigen kleur folie

Wij verpakken het gelukskoekje in folie. De standaard kleuren folie zijn goud, zilver, oranje, zwart, wit, transparant, rood, blauw, groen, bruid, paars en roze. Kiest u voor een standaard kleur, dan kiest u voor de goedkoopste verpakkingsfolie.

Naast de standaard folie kleuren kunnen wij de overheerlijke wenskoekjes ook verpakken in een eigen folie, in bijvoorbeeld uw huisstijl kleuren. Geef uw wensen aan of maak een eigen ontwerp aan. Afwijken van de standaard kleuren folie zal extra kosten meebrengen.

Bedrukken verpakkingsfolie wenskoekje

Wij kunnen de verpakkingsfolie van de gelukskoekjes bedrukken. De folie bedrukken wij vanaf één kleur tot vier kleuren. Wij raden aan om goed na te denken over de kleur verpakking en de kleur van de opdruk, want u wilt toch ook dat uw tekst of logo gezien word?

Bent u op zoek naar het goedkoop bedrukt gelukskoekje? Kies dan voor een standaard gelukskoekje met drie tot vijf verschillende teksten, in een standaard kleur verpakkingsfolie met een bedrukking met logo of tekst in één kleur.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan