Als het mooi weer is, dan gaan mensen graag naar het strand voor een beetje ontspanning en vertier. In de zomer kan dat vaak gewoon in Nederland, maar je hebt ook liefhebbers die er graag voor op vakantie gaan. Met het oog op de zomer zetten wij onze meest verkochte zomerse relatiegeschenken op een rijtje. Deze leuke relatiegeschenken zijn uitermate geschikt voor bedrijven in het toerisme, maar zeker ook daarbuiten, want wie houdt er nou niet van het strand?

zomerse relatiegeschenken voor een dagje op het strand

1. Strandparasols voor bescherming tegen de felle zon

Op warme dagen met veel zon en een hoge zonkracht is een bedrukte parasol een geweldig relatiegeschenk voor het genereren van naamsbekendheid. En natuurlijk voor het genereren van een beetje schaduw. Er zijn verschillende soorten strandparasols, zoals grote parasols en parasols met handige grondpen. De parasols zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en worden geleverd in een handige draagtas met draagband. Je kunt de parasol laten bedrukken met reclame!

2. Superhandige slippers met flesopener

Op warme dagen is het strand niet geschikt voor dicht schoeisel, je kunt het beste op slippers door het zand banjeren. Naast de teenslippers en badslippers zijn er ook bedrukte slippers met flesopener onder de zool. Hoe gaaf is dat? Stel je voor. Je haalt een koud biertje uit de koelbox en je realiseert je dat je geen bieropener hebt. Opeens heb je de sleutel in handen: de slipper met bieropener! Iedereen in extase en tijdens dit geluksmoment zien ze ook nog eens jouw logo!

3. Hippe zonnebrillen maken je outfit compleet

zomerse relatiegeschenken bedrukken

Ook zonnebrillen zien we veel terug op het strand en zijn daarom erg populair als relatiegeschenk. Een zonnebril beschermt tegen de zon, maar is natuurlijk ook erg modieus. Bij zonnebrillen heb je de keuze uit vele verschillende soorten en kleuren, zodat er voor iedereen wel een geschikt model te vinden is. Je kunt de zonnebrillen laten bedrukken en deze inzetten als zomers relatiegeschenk.

4. Grote handdoeken voor maximaal ontspannen

Een heerlijk dagje ontspannen op het strand, wie wil dat nou niet? Met een strandlaken dat lekker groot is zorg je ervoor dat je relaties optimaal kunnen genieten van zijn of haar vrije dag. Kies daarom voor bedrukte handdoeken met logo of reclame. Je bereikt niet alleen je relatie met een zomers relatiegeschenk, maar ook andere vakantiegangers. Dit vergroot je bereik op een relatief goedkope manier!

5. Strandballen zorgen voor vertier

De klassieker op het strand: de strandballen. Strandballen worden gebruikt voor spelletjes op hete dagen in zee of op het zand. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. De kleintjes kunnen er mee spelen, maar ook volwassenen kunnen in de zee de bal overgooien. Bij ons kun je strandballen laten bedrukken met een logo. Deze bedrukte strandballen zijn geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk voor op het strand!

Meer zomerse relatiegeschenken?

Bij ons kun je terecht voor nog meer zomerse relatiegeschenken, zoals frisbees, hoedjes, petjes, zonnekleppen en nog veel meer. Als je zelf een idee hebt en het product kun je niet vinden in ons assortiment, neemt dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.