goedkope bellenblaas
goedkope bellenblaas
bellenblaas voor kinderen
bellenblaas speelgoed
goedkope bellenblaas bedrukken
bellenblaas bedrukken met full colour logo
bellenblaas afbeelding bedrukken met spelletje
goedkope bellenblaas in verkoopdisplay
bellenblaas display
bellenblaas gepresenteerd in verkoopdoos

Goedkope bellenblaas in potjes voor kinderen

Promoboer produceert goedkope bellenblaas in potjes of flesjes. Bellenblazen is erg populair onder kinderen en wordt nog vaak gedaan door de jeugd. Helemaal leuk voor kinderen zijn de bellenblaas met spelletje, waarbij het spelletje in de dop is verwerkt. Daarnaast hebben wij ook de goedkopere budget bellenblaasflesjes.

  • Goedkope bellenblaas zonder spelletje
  • Bellenblaas met spelletje in de dop

Bellenblaas in flesjes bedrukken op de dop of het etiket

Wij kunnen onze bellenblaas leveren in populaire kleuren, waaronder blauw, rood, geel, groen en oranje. Indien wenselijk produceren wij de bellenblaas in uw eigen PMS kleur. De goedkoopste bellenblaas bedrukken wij standaard op de ronde dop. Van de bellenblaas met spelletje kunnen wij het etiket bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste bellenblaas bedrukken met logo

Bedrukte bellenblaas zien wij vaak terug als give-away op beurzen, evenementen of dagen waarbij kinderen in de lead zijn. Het is in het bijzonder leuk voor kinderen, maar ook voor ouderen kan het leuk zijn om eens wat belletjes te blazen. Al is het alleen maar om de kinderen te vermaken.

Wij kunnen de bellenblaas goedkoop bedrukken met logo of tekst. Bellenblaas als relatiegeschenk is een fijne en prettige manier om reclame te maken voor uw product, dienst of merk. En ook nog eens een goedkope manier, want wij zijn een van de goedkoopste leveranciers van bedrukte bellenblaas. Een aantal factoren bepalen de prijs van de goedkope bellenblaas en wij delen die graag met u.

Bellenblaas in potjes of bellenblaas in flesjes

Bellenblaas is speelgoed waarmee zeepbellen zijn te blazen. In zijn simpelste vorm bestaat het uit een plastic cirkelvormige blaastuit op een stokje, en een bakje met vloeistof met een lage oppervlaktespanning. Door nu het cirkeltje in de vloeistof te doen, blijft er een bel van de vloeistof over de cirkel zitten.

Wilt u de goedkoopste bellenblaas, dan raden wij aan om te kiezen voor bellenblaas zonder spelletje. We hebben ook bellenblaas met een spelletje, deze is iets duurder. Het spelletje zit dan in de dop van de bellenblaas verwerkt. Meestal betreft het een spelletje waarbij met een balletje een parcours dient afgelegd te worden.

Bellenblaas met logo of tekst

Bellenblaas zonder spelletje bedrukken wij op de dop. De dop heeft een diameter van 2cm welke wij kunnen bedrukken met uw logo of tekst. De opdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren of een full colour bedrukking.

Bij de bellenblaas met spelletje kunnen wij het etiket van de bellenblaas bedrukken. Het gehele etiket kan naar wens bedrukt worden met uw logo, tekst of combinatie daarvan. U levert het ontwerp van het etiket aan en wij brengen het aan op de bellenblaas.

Bellenblaas met vulling of bellenblaas zonder vulling

Wij leveren onze bellenblaas standaard met vulling, zodat de bellenblaas meteen gebruikt kan worden bij ontvangst. Neemt u een groot aantal bellenblaas af dan kunnen wij de bellenblaas ook leveren zonder vulling. Het is dan goedkoper om de bellenblaas zelf te vullen bij ontvangst. Dit heeft te maken met gewicht en volume, welke het transport duur maken vanuit China.

Met display of zonder display voor presentatie

Afhankelijk van het doeleinde waar u de goedkope bellenblaas voor wilt gebruiken, is het wellicht aantrekkelijk om de bellenblaas te presenteren in een presentatiedisplay. Het leuke van een presentatiedisplay is dat u zelf kunt bepalen hoe het display eruit ziet. Net als het etiket, kunt u ook het display zelf ontwerpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan