Goedkope bakfiets met open bak
Goedkope bakfiets met open bak
Promotie bakfiets met klep
Grote bakfiets met afsluitbare bak
Bakfiets met opvallend dakje
Promotie bakfiets met topbord
Promotie bakfiets met presentatiedisplay
Retro bakfiets van hout
Goedkope koffiefiets
Klassieke koffie bakfiets

Promotionele bakfiets kopen of huren?

Verkoopfietsen en reclamefietsen zijn uitermate geschikt voor marketing- en promotiedoeleinden. De promotie bakfietsen van Promoboer zijn opvallend, zijn gemakkelijk in gebruik en gaan lang mee. De standaard bakfiets met lage en op bak is onze goedkoopste bakfiets. Populair zijn onze custom made bakfietsen met grote bak en afsluitbare klep, waarbij de bak ook nog eens voorzien kan worden van een billboard, topboard of dakje.

  • Bakfietsen met open of afsluitbare bak
  • Afsluitbare bakfietsen met dakje, topkaart of presentatiedisplay
  • Retro bakfietsen van hout met eventueel een afdakje

Bakfietsen bedrukken in lijn met uw campagne

U kunt zelf bepalen welke deel van de bakfiets voorzien moet worden van reclame objecten. U kunt bijvoorbeeld de gehele bakfiets laten bestickeren, maar het is tevens mogelijk om 2d- of 3d-objecten te laten aanbrengen. De bakfiets kan worden geopend vanaf de bovenkant of met een deurtje in de zijkant, zodat de klep dicht kan blijven en als werkblad gebruikt kan worden. Onze promotie bakfietsen kunnen bovendien geschikt gemaakt worden voor gekoelde sampling activiteiten.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope bakfietsen voor promotionele doeleinden

De bakfietsen doen dienst als vervoersmiddel, communicatiedrager en voorraad box en zijn om die reden eenvoudig in te zetten voor zowel promotiedoeleinden, flyer activiteiten en sampling campagnes. Daarnaast zijn de promotie bakfietsen ook een bekend gezicht bij productpresentaties in supermarkten of op straat.

Soort bakfiets

Op zoek naar een opvallend promotiemiddel voor uw bedrijf? Een mooie manier om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen is door middel van een promotie bakfiets. Wij hebben naast de standaard bakfiets ook twee custom made bakfietsen.

Goedkope bakfiets met lage en open bak (standaard)

De goedkoopste promotie bakfiets is onze standaard bakfiets. De goedkope bakfiets is een bekend gezicht in het dagelijks straatbeeld, waar ouders hun kinderen in vervoeren. De bakfiets heeft een lage en open bak.

Bakfiets met grote afsluitbare bak

Liever een custom-made bakfiets? Dit is mogelijk, wij produceren vaak de bak van de fiets op maat. Veel bedrijven kiezen vaak voor een grote bak met meer inhoud en een afsluitbare deksel. De afsluitbare deksel maakt het mogelijk om de bovenkant van de bak als werkblad te gebruiken. Indien gewenst voegen wij dan deurtjes toe aan de zijkant, zodat u niet iedere keer het werkblad leeg moet halen als u iets uit de bak nodig heeft.

Opvallende grote bakfiets, optioneel met billboard, topboard of dakje

Wil u extra opvallen? Dan kunnen wij aan de bakfiets met grote afsluitbare klep een billboard toevoegen. Het billboard kan gebruikt worden als informatiebord. Het is ook mogelijk om in plaats van een billboard een frame met dakje te monteren op de promotionele bakfiets. Op deze manier valt uw goedkope bakfiets extra op.

Bedrukken van de bakfiets

Aannemelijk is dat de u de goedkope bakfiets bedrukt wilt hebben. De bakfiets laat zich eenvoudig branden en wordt op die manier een opvallende vertoning. Van een eenvoudige sticker tot het creëren van een complete uitbouw, zoals een dakje, billboard of topboard.

De bak van de bakfiets stickeren

Van alle bakfietsen kunnen wij de gehele bak naar wens bestickeren. Zowel de zijkanten als de bovenkant of klep kunnen wij bestickeren met een door u ontworpen sticker. Zorg voor een opvallend ontwerp, zodat de bedrukte bakfiets goed opvalt bij het publiek dat langskomt.

Opvallende grote bakfiets, optioneel met billboard of dakje

Naast het bestickeren, kunnen wij de grote bakfietsen ook van een uitbouw voorzien. Bij een uitbouw moet u denken aan een billboard, topboard of dakje. Deze onderdelen kunnen ook van een bedrukking worden voorzien, zodat uw bakfiets ook vanaf grote afstand al opvalt bij het publiek.

Huren of kopen?

Enkele jaren geleden was het nog gebruikelijk om een bakfiets te huren. Tegenwoordig verhuren wij bijna geen bakfietsen meer en verkopen wij aan de lopende band promotionele bakfietsen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van bakfietsen op maat, maar hebben ook een aantal standaard bakfietsen beschikbaar voor de verhuur.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan