Goedkope bakfiets met open bak
goedkope bakfiets met open bak
promotie bakfiets met klep
grote bakfiets met afsluitbare bak
bakfiets met opvallend dakje
promotie bakfiets met topbord
promotie bakfiets met presentatiedisplay
retro bakfiets van hout
Goedkope koffiefiets
klassieke koffie bakfiets

Promotionele bakfietsen kopen of huren?

Onze elektronische bakfietsen, verkoopfietsen en reclamefietsen zijn uitermate geschikt voor marketing- en promotiedoeleinden. De commerciële bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom lang mee. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zoals handremmen, versnellingen, trapondersteuning, fietsbel en natuurlijk voor- en achterlicht voor zichtbaarheid in het donker. De goedkoopste bakfietsen hebben een lage en open bak. Meest verkocht zijn onze reclame bakfietsen die op maat gemaakt worden. Je kunt daarbij denken aan custom made bakfietsen met grote bak en afsluitbare klep, waarbij de bak ook nog eens voorzien kan worden van een billboard, topboard of dakje.

  • Bakfietsen met open of afsluitbare bak
  • Afsluitbare bakfietsen met dakje, topkaart of presentatiedisplay
  • Retro bakfietsen van hout met eventueel een afdakje

Bakfietsen met reclame laten bedrukken

Je kunt zelf bepalen welke deel van de bakfiets voorzien moet worden van reclame objecten. Je kunt bijvoorbeeld de gehele bakfiets laten bestickeren, maar het is tevens mogelijk om 2D- of 3D-objecten te laten aanbrengen. De bakfiets kan worden geopend vanaf de bovenkant of met een deurtje in de zijkant, zodat de klep dicht kan blijven en als werkblad gebruikt kan worden. Onze promotie bakfietsen kunnen bovendien geschikt gemaakt worden voor gekoelde sampling activiteiten. De bedrukkingen kunnen geplaatst worden in full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Voorbeelden van reclame bakfietsen voor marketingdoeleinden

De bakfietsen doen dienst als vervoersmiddel, communicatiedrager en voorraad box en zijn om die reden eenvoudig in te zetten voor zowel promotiedoeleinden, flyer activiteiten en sampling campagnes. Daarnaast zijn de promotie bakfietsen ook een bekend gezicht bij productpresentaties in supermarkten of op straat.

open bakfietsen met reclame voor marketingdoeleinden
Open bakfiets voor het uitdelen van testproducten

Deze goedkope bakfietsen met open bak zijn ideaal voor het uitdelen van testproducten en samples, zoals blikjes frisdrank of zakjes chips. Ook voedselproducent Verival wilde op straat haar nieuwe producten gaan promoten en kwamen zodoende uit bij onze bakfietsen. Verival had de reclame bakfietsen op zeer korte termijn nodig, dus zij kozen automatisch voor de standaard bakfietsen met open bak. Wij konden binnen een week alle vier de zijdes van de bakfiets voorzien van reclame uiting.

promotie bakfietsen met topbord
Reclame bakfietsen met opvallend topbord

De meest verkochte bakfietsen hebben een topbord. Dit topbord is ideaal als je extra wilt opvallen, bijvoorbeeld in een druk straatbeeld. Het topbord steekt ver boven de mensen uit en valt daarom extra goed op. Je kunt het topbord voorzien van reclame, zodat ook mensen op afstand de reclame kunnen waarnemen. Voor Kern Kinderopvang hebben wij zo'n bakfiets ontworpen. Met de bedrukte bakfiets gingen zij de straat om reclame te maken voor de kinderopvang.

reclame bakfietsen met opvallend dakje
Op maat gemaakte bakfietsen met dakje

Ook de bakfietsen met dakje zijn extra opvallend. Wij hebben een aantal standaard afmetingen voor de dakjes, maar je kunt ze ook op maat laten maken. De dakjes kunnen wij vervolgens voorzien van reclame. Op de afbeelding hiernaast zie je reclame bakfietsen met dakje die wij voor het Oranje Peloton van de Nederlandse Loterij hebben gemaakt. Het Oranje Peloton gebruikt de bakfiets bij sportevent van goede doelen en wedstrijden en toernooien van Oranje selecties. Extra functie van het dakje is dat je droog kunt staan als het regent of uit de zon op warme dagen.

snelle elektrische bakfietsen voor pakketbezorgen koeriersdienst
Snelle elektrische bakfietsen voor pakketbezorging

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen: de elektrische bakfietsen voor pakketbezorging. PostNL, Bol.com en Coolblue hebben al vergelijkbare elektrische bezorgfietsen voor het vervoeren van pakketjes. Met name op korte afstanden en grote steden zijn de cargo fietsen een ware uitkomst: ze zijn niet alleen sneller dan een bestelbusje, maar ook nog eens milieuvriendelijker. Je kunt de elektrische bakfietsen voor pakketbezorgen laten bedrukken met reclame, zodat ze ook nog eens een bijdrage leveren aan je naamsbekendheid. De bakken op de fietsen kunnen beveiligd worden met een slotje, zodat ook de goederen beveiligd zijn tegen diefstal.

Extra opties voor de bakfietsen

De besproken bakfietsen kunnen worden uitgebreid worden met extra opties. Je kunt bijvoorbeeld voor een of meerdere lades kiezen om spullen in op te bergen. Het is ook mogelijk om een koeling in de bakfiets aan te brengen, zodat je bijvoorbeeld koude blikjes frisdrank kunt uitdelen. Extra deurtjes maken het mogelijk om vanaf de zijkanten of voorkant in de bakfiets te komen, zodat je niet de hele klep van de bovenkant hoeft af te halen als je iets wilt pakken. Wij kunnen ook een rek maken zodat je spullen kunt vastzetten, dat kan handig zijn als je koffiekannen op de bak hebt staan als je koffie gaat uitdelen. Tot slot kunnen wij alle lades, kastjes en klepjes voorzien van een sloten.

Gratis en vrijblijvende prijsopgave

Heb je na het zien van deze voorbeelden interesse gekregen in een van onze bakfietsen? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan

Goedkope bakfietsen bedrukken voor promotionele doeleinden

Soort bakfiets

Op zoek naar een opvallend promotiemiddel voor uw bedrijf? Een mooie manier om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen is door middel van een promotie bakfiets. Wij hebben naast de standaard bakfiets ook twee custom made bakfietsen.

Goedkope bakfiets met lage en open bak (standaard)

De goedkoopste promotie bakfiets is onze standaard bakfiets. De goedkope bakfiets is een bekend gezicht in het dagelijks straatbeeld, waar ouders hun kinderen in vervoeren. De bakfiets heeft een lage en open bak.

Bakfiets met grote afsluitbare bak

Liever een custom-made bakfiets? Dit is mogelijk, wij produceren vaak de bak van de fiets op maat. Veel bedrijven kiezen vaak voor een grote bak met meer inhoud en een afsluitbare deksel. De afsluitbare deksel maakt het mogelijk om de bovenkant van de bak als werkblad te gebruiken. Indien gewenst voegen wij dan deurtjes toe aan de zijkant, zodat u niet iedere keer het werkblad leeg moet halen als u iets uit de bak nodig heeft.

Opvallende grote bakfiets, optioneel met billboard, topboard of dakje

Wil u extra opvallen? Dan kunnen wij aan de bakfiets met grote afsluitbare klep een billboard toevoegen. Het billboard kan gebruikt worden als informatiebord. Het is ook mogelijk om in plaats van een billboard een frame met dakje te monteren op de promotionele bakfiets. Op deze manier valt uw goedkope bakfiets extra op.

Bedrukken van de bakfiets

Aannemelijk is dat de u de goedkope bakfiets bedrukt wilt hebben. De bakfiets laat zich eenvoudig branden en wordt op die manier een opvallende vertoning. Van een eenvoudige sticker tot het creëren van een complete uitbouw, zoals een dakje, billboard of topboard.

De bak van de bakfiets stickeren

Van alle bakfietsen kunnen wij de gehele bak naar wens bestickeren. Zowel de zijkanten als de bovenkant of klep kunnen wij bestickeren met een door u ontworpen sticker. Zorg voor een opvallend ontwerp, zodat de bedrukte bakfiets goed opvalt bij het publiek dat langskomt.

Opvallende grote bakfiets, optioneel met billboard of dakje

Naast het bestickeren, kunnen wij de grote bakfietsen ook van een uitbouw voorzien. Bij een uitbouw moet u denken aan een billboard, topboard of dakje. Deze onderdelen kunnen ook van een bedrukking worden voorzien, zodat uw bakfiets ook vanaf grote afstand al opvalt bij het publiek.

Huren of kopen?

Enkele jaren geleden was het nog gebruikelijk om een bakfiets te huren. Tegenwoordig verhuren wij bijna geen bakfietsen meer en verkopen wij aan de lopende band promotionele bakfietsen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van bakfietsen op maat, maar hebben ook een aantal standaard bakfietsen beschikbaar voor de verhuur.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan