Stevige 3D brillen van plastic/kunststof

Onze stevige 3D brillen van plastic/kunststof zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor hergebruik, bijvoorbeeld bij bioscopen of voorstellingen. Meest verkocht zijn de goedkope plastic 3D brillen. Deze 3D brillen bestaan uit een zwart frame/montuur met daarin zachte glazen. Speciaal voor brildragers hebben zijn er 3D brillen met een brildrager. Onze allerbeste 3D brillen zijn de 3D brillen met een geharde lens, maar deze zijn ook een stukje duurder. Onze plastic 3d brillen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Plastic 3D brillen bedrukken met logo

Onze plastic 3D brillen worden standaard geleverd met een zwart frame/montuur. Wil je graag een montuur/frame in je eigen PMS kleur? Dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen de plastic 3D brillen van diverse glazen voorzien. Meest verkocht zijn de rood-blauwe glazen of gepolariseerde glazen (lineair of circulair). Wij kunnen alle plastic 3D brillen bedrukken met een logo, naam of andere opdruk. De bedrukking plaatsen wij standaard op de pootjes. Bedrukte 3D brillen leveren wij vanaf 500 stuks.

Vragen over plastic 3D brillen met logo?

Hoe werkt een 3d bril met rood-blauwe glazen?

De 3d brillen met rood-blauwe glazen herkent u nog wel van vroeger toen u naar de bioscoop ging (klassieke 3d brillen). Deze 3d brillen werken door middel van de anaglyphmethode. De bioscoop maakte gebruik van twee projectoren. Allebei de projectoren spelen precies dezelfde film af alleen met lichte verschillen. De linker projector projecteert het linkerdeel in het rood van de film en de rechterprojector projecteert het rechterdeel in het blauw. Wanneer u de bril niet op heeft ziet u dit kleurverschil.

Het blauwe deel van de 3d bril neemt de blauwe kleur op van de film en het rode deel de rode kleur. daardoor komt het blauwe deel alleen in het rechter oog terecht en het rode deel in het linkeroog. Dit betekent dat de linker film in het linker oog terecht komt en de rechter film in het rechter oog. De hersenen kunnen nu het beeld verwerken en omzetten naar een 3D beeld (stereopsis).

Welke 3d brillen zijn het meest geschikt voor de bioscoop?

Wanneer u een bezoek brengt aan een 3d film in de bioscoop dan krijgt u altijd een plastic 3d bril mee de zaal in. Dit zijn vaak de standaard zwarte 3d brillen met een zachte lens. Bioscopen kiezen vaak voor plastic brillen omdat deze van stevigere materiaal gemaakt zijn en daardoor van betere kwaliteit. Tevens is de prijs-kwaliteitsverhouding van een goed niveau van de plastic 3d brillen.

Wat zijn 3d brillen met geharde lens?

Naast dat wij plastic 3d brillen leveren met zachte lens is het tevens mogelijk om 3d brillen met een geharde lens te laten produceren. Een geharde lens is van betere kwaliteit dan een zachte lens en neemt hierdoor het 3d beeld nog beter op waardoor de ervaring nog beter wordt. De geharde lens is een professionelere 3d bril. Wanneer u een zeer luxe 3d bril wilt weggeven als give away, dan is ons advies te kiezen voor plastic 3d brillen met geharde glazen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!