Luxere 3d brillen van plastic voor promotieacties

Een luxe 3d bril met logo gebruiken voor reclameacties? Wij van Promoboer produceren plastic 3d brillen met logo bedrukking tegen de laagste tarieven. De plastic 3d brillen zijn van betere kwaliteit en hebben hierdoor een luxere uitstraling. Onze meest verkochte 3d brillen zijn de goedkope plastic 3d brillen. Deze 3d bril is het populairst omdat de prijs-kwaliteitsverhouding van deze bril goed is. De goedkope plastic 3d bril is standaard voorzien van een zachte lens met een zwart montuur. De 3d bril met zachte lens wordt het meest gebruikt in bioscopen en beurzen. Daarnaast hebben wij voor uw 3d brillen met een brildrager en 3d brillen met een geharde lens (betere kwaliteit). De plastic 3d brillen worden standaard in de kleur zwart geleverd, maar in overleg zijn meerdere kleuren mogelijk. Onze plastic 3d brillen kunnen worden voorzien van rood-blauwe glazen of gepolariseerde glazen (lineair of circulair). Onze plastic 3d brillen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Plastic 3D brillen bedrukken met uw logo

Onze 3d brillen met zachte en geharde lens zijn te bedrukken met een logo of afbeelding. Deze hebben namelijk een montuur met pootjes. De brildragers zijn niet te voorzien van een bedrukking. Standaard worden de 3d brillen bedrukt op de twee pootjes met een opdruk in één kleur. In overleg is het mogelijk om een opdruk te plaatsen in meerdere kleuren. Vanaf 500 stuks zijn wij u graag van dienst voor het bedrukken van plastic 3d brillen.

Overzicht plastic 3d-brillen bedrukken
Goedkope plastic 3d-brillen
goedkope plastic 3d-brillen bedrukken
Plastic 3d-brillen met brildrager
plastic 3d-brillen met brildrager bedrukken
Plastic 3d-brillen met geharde lens
plastic 3d-brillen met geharde lenzen bedrukken

Meer over plastic 3d brillen?

Hoe werkt een 3d bril met rood-blauwe glazen?

De 3d brillen met rood-blauwe glazen herkent u nog wel van vroeger toen u naar de bioscoop ging (klassieke 3d brillen). Deze 3d brillen werken door middel van de anaglyphmethode. De bioscoop maakte gebruik van twee projectoren. Allebei de projectoren spelen precies dezelfde film af alleen met lichte verschillen. De linker projector projecteert het linkerdeel in het rood van de film en de rechterprojector projecteert het rechterdeel in het blauw. Wanneer u de bril niet op heeft ziet u dit kleurverschil.

Het blauwe deel van de 3d bril neemt de blauwe kleur op van de film en het rode deel de rode kleur. daardoor komt het blauwe deel alleen in het rechter oog terecht en het rode deel in het linkeroog. Dit betekent dat de linker film in het linker oog terecht komt en de rechter film in het rechter oog. De hersenen kunnen nu het beeld verwerken en omzetten naar een 3D beeld (stereopsis).

Welke 3d brillen zijn het meest geschikt voor de bioscoop?

Wanneer u een bezoek brengt aan een 3d film in de bioscoop dan krijgt u altijd een plastic 3d bril mee de zaal in. Dit zijn vaak de standaard zwarte 3d brillen met een zachte lens. Bioscopen kiezen vaak voor plastic brillen omdat deze van stevigere materiaal gemaakt zijn en daardoor van betere kwaliteit. Tevens is de prijs-kwaliteitsverhouding van een goed niveau van de plastic 3d brillen.

Wat zijn 3d brillen met geharde lens?

Naast dat wij plastic 3d brillen leveren met zachte lens is het tevens mogelijk om 3d brillen met een geharde lens te laten produceren. Een geharde lens is van betere kwaliteit dan een zachte lens en neemt hierdoor het 3d beeld nog beter op waardoor de ervaring nog beter wordt. De geharde lens is een professionelere 3d bril. Wanneer u een zeer luxe 3d bril wilt weggeven als give away, dan is ons advies te kiezen voor plastic 3d brillen met geharde glazen.

Offerte aanvragen