De meest goedkope papieren 3d brillen voor promotiedoeleinden

Op zoek naar de goedkoopste 3d-brillen die bedrukt kunnen worden? Promoboer is één van de grootste leveranciers van de goedkoopste 3d-brillen van papier. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste papieren 3d brillen, dan raden wij u aan te kiezen voor de klassieke 3d brillen met rood-blauwe lenzen (rood-cyaan). Deze 3d bril werd vroeger veel gebruikt toen er nog gefilmd werd met een rode en blauwe camera. Deze 3d-brillen kunnen wij produceren tegen de laagste tarieven. Daarnaast hebben wij papieren 3d-brillen met gepolariseerde lenzen, deze lenzen zijn van betere kwaliteit en worden tegenwoordig in de bioscoop veel gebruikt. Het 3d effect komt met deze lenzen nog beter tot zijn recht. De gepolariseerde glazen zijn te verkrijgen als lineair of circulair gepolariseerd. In ons assortiment hebben wij tevens 3d-brillen voor vuurwerk shows die deze nog spectaculairder maken en 3d brillen met decoder. De papieren 3d brillen zijn plat op te vouwen waardoor deze gemakkelijk verstuurd kunnen worden naar de klant. Onze kartonnen 3d brillen zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks.

Papieren 3D brillen bedrukken met uw logo

De papieren 3d brillen zijn het meest geschikt om te bedrukken. Onze papieren 3d brillen worden standaard volledig bedrukt in full colour. Dit betekent dat het gehele papier wordt voorzien van een opdruk (logo/afbeelding). De bedrukking kan geplaatst worden in iedere gewenste kleur. Het is echter ook mogelijk om de bedrukking te plaatsen in minder kleuren.

Overzicht papieren 3d-brillen bedrukken
Papieren 3d-brillen
rood-blauwe glazen
papieren 3d-brillen rood-blauwe glazen bedrukken
Papieren 3d-brillen
gepolariseerde glazen
papieren 3d-brillen gepolariseerde glazen bedrukken
Papieren 3d-brillen
groen-magenta glazen
papieren 3d-brillen groen-magenta glazen bedrukken
Papieren 3d-brillen
met decoder
papieren 3d-brillen met decoder bedrukken
Papieren 3d-brillen
voor special effects
papieren 3d-brillen met vuurwerk shows bedrukken
Papieren 3d-brillen
met chromadepth
papieren 3d-brillen chromadepth

Vragen over papieren 3d brillen bedrukken?

Wat is het verschil tussen lineair en circulair gepolariseerde lenzen?

Lineair gepolariseerd glas is een glas met allemaal kleine sleufjes in één richting. De lichtstralen kunnen hierdoor in alleen deze richting erdoor. Dit betekent dat het linker beeld horizontaal en het rechterbeeld verticaal gepolariseerd komt. In de 3d bril komt het linker beeld enkel in het linkeroog en het rechter beeld in het rechteroog. Bij 3d brillen met lineair gepolariseerde glazen moet de persoon recht voor het scherm zitten, want anders zal het 3d effect niet goed werken.

Bij een 3d bril met circulair gepolariseerde glazen wordt het licht verspreid over meerdere hoeken. Het beeld voor het rechteroog wordt met de klok mee gepolariseerd, het beeld voor het linkeroog tegen de klok in. Bij circulair kunt u schuin naar het beeld kijken en nog steeds het 3d effect hebben. De circulair gepolariseerde glazen worden het meeste ingezet bij bioscopen, omdat dit de beste 3d ervaring geeft.

3d brillen die met een tijdschrift meegestuurd kan worden?

Wanneer u de 3d brillen in wilt zetten als promotiemateriaal en deze naar klanten wilt toesturen, dan zijn de papieren 3d brillen de beste keuze. De papieren 3d brillen zijn gemakkelijk plat op te vouwen waardoor deze ideaal zijn om in een tijdschrift mee te sturen of via direct mailing. Het neemt weinig ruimte in beslag waardoor de kosten voor het versturen minimaal zijn. Dit maakt de papieren 3d brillen het meest geschikt voor promotionele doeleinden, omdat de kosten voor productie en het versturen lager ligt.

Hoe worden de papieren 3d brillen verpakt?

Onze papieren 3d brillen worden standaard in bulk verpakt en geleverd aan u. Wij bieden u echter de optie om de papieren 3d brillen per stuk te verpakken. De papieren 3d-brillen worden dan per stuk verpakt in een transparant zakje. Dit maakt het nog gemakkelijker om de brillen te verzenden naar uw klanten, omdat de 3d brillen al per stuk verpakt zijn.

Zijn de papieren 3d brillen geschikt voor iedereen?

De papieren 3d brillen zijn voorzien van twee vouwlijnen zodat deze geschikt gemaakt kan worden voor zowel volwassenen of kinderen. De bril zou dus in principe door iedere persoon gedragen moeten kunnen worden.