Goedkope 3D brillen van papier/karton

Ben je op zoek naar goedkope 3D brillen voor reclame- en promotiedoeleinden, bijvoorbeeld voor eenmalig gebruik? Overweeg dan onze goedkope 3D brillen van papier/karton. Meest verkocht zijn de 3D brillen met rood-blauwe lenzen (rood-cyaan). Ook hebben wij papieren 3D brillen met gepolariseerde lenzen, deze lenzen zijn van hogere kwaliteit (voor beter 3D effect) en worden veel in bioscopen gebruikt. Je kunt ook kiezen voor 3D brillen voor vuurwerk shows die deze nog spectaculairder maken, 3D brillen met decoder lenzen en nog veel meer.

Volledige 3D brillen laten bedrukken in full colour

Deze papieren 3D brillen worden standaard volledig en all-over in full colour bedrukt. Dat betekent dat het gehele papier wordt voorzien van een bedrukking, zoals een foto of afbeelding. Je kunt deze bedrukking zelf ontwerpen en aanleveren. Je kunt ook kiezen voor papieren 3D brillen in een speciale PMS kleur met daarop een logo. De papieren 3D brillen zijn plat op te vouwen zodat je ook gemakkelijk kunt versturen per mailing/post. Bedrukte 3D brillen van papier zijn verkrijgbaar vanaf 500 stuks.

Vragen over papieren 3D brillen bedrukken?

Wat is het verschil tussen lineair en circulair gepolariseerde lenzen?

Lineair gepolariseerd glas is een glas met allemaal kleine sleufjes in één richting. De lichtstralen kunnen hierdoor in alleen deze richting erdoor. Dit betekent dat het linker beeld horizontaal en het rechterbeeld verticaal gepolariseerd komt. In de 3d bril komt het linker beeld enkel in het linkeroog en het rechter beeld in het rechteroog. Bij 3d brillen met lineair gepolariseerde glazen moet de persoon recht voor het scherm zitten, want anders zal het 3d effect niet goed werken.

Bij een 3d bril met circulair gepolariseerde glazen wordt het licht verspreid over meerdere hoeken. Het beeld voor het rechteroog wordt met de klok mee gepolariseerd, het beeld voor het linkeroog tegen de klok in. Bij circulair kunt u schuin naar het beeld kijken en nog steeds het 3d effect hebben. De circulair gepolariseerde glazen worden het meeste ingezet bij bioscopen, omdat dit de beste 3d ervaring geeft.

3d brillen die met een tijdschrift meegestuurd kan worden?

Wanneer u de 3d brillen in wilt zetten als promotiemateriaal en deze naar klanten wilt toesturen, dan zijn de papieren 3d brillen de beste keuze. De papieren 3d brillen zijn gemakkelijk plat op te vouwen waardoor deze ideaal zijn om in een tijdschrift mee te sturen of via direct mailing. Het neemt weinig ruimte in beslag waardoor de kosten voor het versturen minimaal zijn. Dit maakt de papieren 3d brillen het meest geschikt voor promotionele doeleinden, omdat de kosten voor productie en het versturen lager ligt.

Hoe worden de papieren 3d brillen verpakt?

Onze papieren 3d brillen worden standaard in bulk verpakt en geleverd aan u. Wij bieden u echter de optie om de papieren 3d brillen per stuk te verpakken. De papieren 3d-brillen worden dan per stuk verpakt in een transparant zakje. Dit maakt het nog gemakkelijker om de brillen te verzenden naar uw klanten, omdat de 3d brillen al per stuk verpakt zijn.

Zijn de papieren 3d brillen geschikt voor iedereen?

De papieren 3d brillen zijn voorzien van twee vouwlijnen zodat deze geschikt gemaakt kan worden voor zowel volwassenen of kinderen. De bril zou dus in principe door iedere persoon gedragen moeten kunnen worden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!