string(29) "/waterflesjes/bedrukt-etiket/"
waterflesjes met bedrukt etiket
waterflesjes bedrukken met logo
330ml waterflesjes etiket bedrukken
33cl waterflesjes etiket bedrukt
sportdop waterflesjes etiketten
500ml waterflesje met schroefdop
waterflesjes met bedrukt etiket
reclamewater etiket bedrukken

Goedkope waterflesjes van 330ml of 500ml

Wilt u reclame maken met waterflesjes? Dan kunnen wij u helpen met flesjes water met eigen etiket. Bij ons kunt u kiezen uit waterflesjes van 330ml of 500ml. De goedkoopste waterflesjes hebben een platte schroefdop, maar het is tegen kleine meerprijs ook mogelijk om de waterflesjes met sportdop of -tuitje te leveren. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende basiskleuren doppen, zodat er altijd wel een dop is die past bij uw wensen.

  • Waterflesjes met een inhoud van 330ml of 500ml
  • Met schroefdop of sportdop in diverse kleuren

Waterflesjes met bedrukking op het etiketje

Bent u van plan om reclame te maken met de waterflesjes? Dan is het voor de hand liggend dat u uw logo of andere reclame-uiting op de flesjes wilt laten bedrukken. Onze meeste klanten laten het etiket van het waterflesje bedrukken met een logo, afbeelding of andere opdruk. Dit doen wij standaard in full colour. Daarnaast kunnen wij ook de dop van de waterflesjes bedrukken of een bedrukt visitekaartje/flap-over om de hals van het flesje te hangen.

Meer over waterflesjes met bedrukt etiket?

Wat is er mogelijk qua dop?

Standaard worden de flesjes geleverd met platte/ schroefdop. De flesjes zijn echter ook leverbaar met sportdop. Een sportdop heeft als voordeel dat het makkelijk drinken is, waarbij zelfs zonder handen gedronken kan worden. Ideaal voor sportieve situaties of bijvoorbeeld voor in de auto. Een platte/ schroefdop is handig wanneer er bijvoorbeeld uit het flesje in een glas geschonken moet worden. Naast de keuze voor het type dop, moet er ook gekozen voor voor de kleur van de dop. Doppen zijn in allerlei verschillende kleuren leverbaar en wij raden aan om de kleur van de dop af te stemmen op de kleur van uw te bedrukken etiket.

waterflesjes verschillende doppen

Waar worden de flesjes gebruikt?

De waterflesjes met bedrukt etiket zijn overal breed inzetbaar. Het is de standaard in Nederland wat betreft formaat en de flesjes zijn zeer geschikt voor promotionele doeleinden. De waterflesjes met bedrukt etiket worden voornamelijk gebruikt om promotie te maken tijdens beurzen, in hotels, in de horeca of tijdens evenementen.

Er kan onderscheid gemaakt worden tussen de flesjes qua inhoud en deze verschillende maten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Flesjes met een inhoud van 33cl worden vaak ingezet tijdens recepties, vergaderingen en meetings. Dit omdat deze flesjes klein van stuk zijn en een goede vervanger zijn van bijvoorbeeld koffie of thee. De flesjes met een inhoud van 50cl, worden vaak gebruikt wanneer de ontvanger onderweg zal zijn of een langere dag voor de boeg heeft. Deze flesjes zijn geschikt om gedurende de dag meerdere malen te gebruiken. De flesjes met een inhoud van 33cl, worden vaak eenmalig gebruikt.

overzicht waterflessen bedrukken