string(29) "/waterflesjes/bedrukt-etiket/"
waterflesjes met bedrukt etiket
waterflesjes met bedrukt etiket
waterflesje donkerblauw etiket
waterflesje geel etiket
waterfles donker sportdop
waterflesje met blauwe dop
waterflesje met oranje sportdop
waterflesje met wit ribbel etiket

Populairste waterflesjes met bedrukt etiket

Bent u op zoek naar de populairste bedrukte waterflesjes, dan adviseren wij onze waterflesjes met bedrukt etiket. Wij leveren onder andere:

  • Waterflesjes met een inhoud van 330ml
  • Waterflesjes met een inhoud van 500ml

Deze flesjes zijn de meest voorkomende flesjes in Nederland en zeer geschikt voor bedrukking met uw tekst of logo. Er zijn verschillende redenen waarom wij adviseren om voor waterflesjes met een bedrukt etiket te kiezen. Het is een zeer goede manier om uw reclame tekst of uw logo te promoten. Al onze waterflesjes zijn leverbaar met twee verschillende doppen, namelijk:

  • Waterflesjes met platte draaidop
  • Waterflesjes met sportdop

Wij kunnen het etiket van de waterflesjes bedrukken met uw eigen logo of tekst. Standaard doen wij dit full-colour, maar het is ook mogelijk in minder kleuren te bedrukken. Als u een keuze moet maken met betrekking tot de kleur voor uw te bedrukken etiket, adviseren wij om te kiezen voor een felle en opvallende achtergrondkleur. Kiezen voor achtergrondkleuren die uw tekst of logo goed weergeven wordt ook aangeraden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wit op zwart of geel op blauw. Standaard worden al onze flesjes in full-colour bedrukt, waardoor u altijd de best en levendige mogelijke bedrukking op uw flesje krijgt.

Meer over waterflesjes met bedrukt etiket?

Wat is er mogelijk qua dop?

Standaard worden de flesjes geleverd met platte/ schroefdop. De flesjes zijn echter ook leverbaar met sportdop. Een sportdop heeft als voordeel dat het makkelijk drinken is, waarbij zelfs zonder handen gedronken kan worden. Ideaal voor sportieve situaties of bijvoorbeeld voor in de auto. Een platte/ schroefdop is handig wanneer er bijvoorbeeld uit het flesje in een glas geschonken moet worden. Naast de keuze voor het type dop, moet er ook gekozen voor voor de kleur van de dop. Doppen zijn in allerlei verschillende kleuren leverbaar en wij raden aan om de kleur van de dop af te stemmen op de kleur van uw te bedrukken etiket.

waterflesjes verschillende doppen

Waar worden de flesjes gebruikt?

De waterflesjes met bedrukt etiket zijn overal breed inzetbaar. Het is de standaard in Nederland wat betreft formaat en de flesjes zijn zeer geschikt voor promotionele doeleinden. De waterflesjes met bedrukt etiket worden voornamelijk gebruikt om promotie te maken tijdens beurzen, in hotels, in de horeca of tijdens evenementen.

Er kan onderscheid gemaakt worden tussen de flesjes qua inhoud en deze verschillende maten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Flesjes met een inhoud van 33cl worden vaak ingezet tijdens recepties, vergaderingen en meetings. Dit omdat deze flesjes klein van stuk zijn en een goede vervanger zijn van bijvoorbeeld koffie of thee. De flesjes met een inhoud van 50cl, worden vaak gebruikt wanneer de ontvanger onderweg zal zijn of een langere dag voor de boeg heeft. Deze flesjes zijn geschikt om gedurende de dag meerdere malen te gebruiken. De flesjes met een inhoud van 33cl, worden vaak eenmalig gebruikt.

overzicht waterflessen bedrukken