waterflesjes met bedrukt etiket
waterflesjes bedrukken met logo
330ml waterflesjes etiket bedrukken
33cl waterflesjes etiket bedrukt
sportdop waterflesjes etiketten
500ml waterflesje met schroefdop
waterflesjes met bedrukt etiket
reclamewater etiket bedrukken

Goedkope waterflesjes van 330ml of 500ml

Wilt u reclame maken met waterflesjes? Dan kunnen wij u helpen met flesjes water met eigen etiket. Bij ons kunt u kiezen uit waterflesjes van 330ml of 500ml. De goedkoopste waterflesjes hebben een platte schroefdop, maar het is tegen kleine meerprijs ook mogelijk om de waterflesjes met sportdop of -tuitje te leveren. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende basiskleuren doppen, zodat er altijd wel een dop is die past bij uw wensen.

  • Waterflesjes met een inhoud van 330ml of 500ml
  • Met schroefdop of sportdop in diverse kleuren

Waterflesjes met bedrukking op het etiketje

Bent u van plan om reclame te maken met de waterflesjes? Dan is het voor de hand liggend dat u uw logo of andere reclame-uiting op de flesjes wilt laten bedrukken. Onze meeste klanten laten het etiket van het waterflesje bedrukken met een logo, afbeelding of andere opdruk. Dit doen wij standaard in full colour. Daarnaast kunnen wij ook de dop van de waterflesjes bedrukken of een bedrukt visitekaartje/flap-over om de hals van het flesje te hangen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Veelgestelde vragen over waterflesjes met bedrukt etiket

Wilt u de waterflesjes laten bedrukken? Denk dan goed na over de juiste bedrukking, want deze zorgt ervoor dat de promotionele of gepersonaliseerde boodschap goed overkomt op de ontvanger van de gratis waterflesjes met logo. Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen rondom het laten bedrukken van het etiketje op een rijtje gezet.

1. Wat zijn de afmetingen van het te bedrukken etiket?

De afmetingen van de etiketjes zijn bij waterflesjes van 330ml en waterflesjes van 500ml identiek. De maten van het etiket van de goedkope waterflesjes zijn 220mm breed en 65mm hoog. Het wordt aangeraden om bij de rechterkant van het label rekening te houden met een overlapping van 15mm. Dit deel zal niet zichtbaar zijn op de bedrukte waterflesjes. Ook wel de plakrand genoemd.

2. Wat betekent de ingrediëntenverklaring?

Dat is de ruimte op het etiket die van te voren al is ingevuld. Dit omvat belangrijke informatie, zoals de houdbaarheidsdatum en ingrediëntenverklaring. Deze opdruk is ongeveer 20 x 65 mm en bevind zich aan de linkerzijde.

etiket waterflesjes bedrukken

3. Wat zijn de aanleverspecificaties?

Via het contactformulier kan er een aanleverdocument opgevraagd worden. Wij raden aan om bestanden voor drukwerk op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en het bestand als drukklare pdf aan te leveren.

4. Moet ik het etiketje zelf ontwerpen?

Wanneer u niet beschikt over een vormgever of niet precies weet hoe het ontwerp het beste geplaatst of gemaakt kan worden, dan mag u uw gewenste tekst of logo naar ons opsturen, zodat wij u verder kunnen helpen bij het maken van het design.

goedkope waterflesjes bedrukken met logo

5. Krijg ik een digitale drukproef?

Na het ontwerpen van het etiketje sturen wij u een digitale drukproef per e-mail. Mocht dit ontwerp nog niet goed zijn naar uw smaak, dan passen wij dit gratis aan, nét zo lang totdat u tevreden bent over het ontwerp. Is het akkoord? Dan gaan wij de waterflesjes bedrukken en krijgt u de bedrukte waterflesjes binnen enkele weken geleverd.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!