custom computermuis ontwerpen
custom computermuis ontwerpen
autovormige computermuis met logo
leuke computermuis in de vorm van een auto
bedrukte computermuizen eigen vorm
grappige computermuis schoen vorm

Computermuis in de vorm van een auto

Ben je op zoek naar een extra opvallende computermuis? Laat dan een computermuis ontwerpen in eigen vorm. Onze meest verkochte custom computermuis is de computermuis in de vorm van een auto. Bij dit model heb je de keuze uit een draadloze computermuis of computermuis met draad. Je kunt daarnaast ook een computermuis laten maken in eigen vorm, bijvoorbeeld die van een product. Deze custom made computermuis is extra leuk om weg te geven!

  • Auto model computermuis of muis in eigen vorm
  • Met draad of draadloze muis
  • Personaliseren met logo of naam

Computermuizen laten bedrukken met logo

Het auto model computermuis is alleen verkrijgbaar in de grijze metallic kleur. Je kunt deze autovormige computermuis laten bedrukken met een logo, naam of andere opdruk. Wij kunnen de bedrukking plaatsen op beide deuren of op de bovenkant van de auto. De opdruk mag op de posities van elkaar afwijken, zodat je ook een naam en logo zou kunnen combineren. Bij de volledig op maat gemaakte computermuizen is een all-over en full colour bedrukking mogelijk.

Item volgens de ISO 22196-norm die de antibacteriële activiteit in materialen en niet-poreuze oppervlakken bepaalt. Deze muis met antibacteriële behandelingen is in staat om de bacteriële niveaus op de oppervlakken drastisch te verminderen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending