vloermatten bedrukken met logo
vloermatten bedrukken met logo
bedrukte vloermat
deurmat met logo print
bedrukte deurmat voor buiten
goedkope kokos deurmat
goedkope vloermatten van kokos

Goedkope vloermatten voor binnen en buiten

Promoboer is groothandel van goedkope deurmatten. Wij produceren grote aantallen deurmatten voor binnen en buiten, waaronder entreematten, droogloopmatten, binnenmatten, buitenmatten, borstelmatten, logomatten en inloopmatten. De deurmatten voor binnen zijn voor het drooglopen van de schoenen. De deurmatten voor buiten zijn voor het schoonlopen van de schoenen. In principe leveren wij deurmatten in standaard formaat, maar bij grote afname kunnen wij de deurmatten op maat leveren zodat deze uitstekend bij de entree past.

  • Vloermatten voor binnen voor drooglopen van de schoenen
  • Vloermatten voor buiten voor het schoonlopen van de schoenen

Vloermatten bedrukken met logo of tekst

U wilt uw deurmat bedrukken met tekst of een logo? Wij kunnen een deurmat bedrukken met tekst of deurmat bedrukken met logo. Een bedrukte deurmat bij de entree heeft uitstraling en herkenning, want een bedrukte deurmat is het eerste wat klanten zien bij binnenkomst. Vanaf 250 stuks zijn wij u graag van dienst.

  • Droogloop binnenmat bedrukken
  • Kokos buitenmat bedrukken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste vloermatten bedrukken met logo

Bent u op zoek naar een bedrukte deurmat met tekst of een logo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse deurmatten, zowel binnen matten als buiten matten. Wij kunnen alle deurmatten bedrukken. Wij verkopen standaard formaat deurmatten maar kunnen ook deurmatten op maat maken.

Maar wat is nou eigenlijk de goedkoopste deurmat? Dat heeft u zelf in de hand. Door rekening te houden met factoren als materiaal, binnen of buitenmat en bedrukking kunt u zelf invloed uitoefenen op de stukprijs van de goedkope deurmat met logo.

Soort vloermatten voor binnen of buiten

De dunne binnenmat is de goedkoopste deurmat in ons assortiment. De dunne matten zijn dun, gemaakt van weinig materiaal, goedkoop in transport en daarom goedkoop in prijs. Kokosmatten voor buiten zijn gemaakt van duurder materiaal, dikker en nemen daardoor meer volume en ruimte in tijdens transport.

Deurmat voor binnen

Het belangrijkste van een binnen mat is de vuilopname en vochtopname. De matten zijn geproduceerd met katoenen of polyamide garens, deze zijn absorberend en nemen vuil en vochtigheid op. De binnenmat wordt ook wel een droogloopmat, entreemat of schoonloopmat genoemd. De matten komen op de vloer te liggen, waardoor deze ook wel zwevende deurmat genoemd word. Binnen matten zijn te herkennen aan de dunne zwarte rand aan de buitenkant van de mat.

Deurmat voor buiten

Een buitenmat moet bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. De deurmat moet de herfst, winter, zomer en lente kunnen overleven en lang meegaan. Ook vuilopname is een belangrijke factor. Deurmatten voor buiten produceren wij van kokosmateriaal. Voor een buitenmat van rubber, aluminium of kunststof bent u bij ons aan het verkeerde adres.

Deurmat op maat

Tegen meerprijs kunnen wij op een deurmat op maat maken. Wilt u een binnenmat of buitenmat? U kunt de maat van de deurmat opgeven en wij maken de deurmat op maat.

Goedkope vloermatten bedrukken

Wij kunnen binnenmat bedrukken en buitenmat bedrukken. Er is een verschil tussen het materiaal van de binnenmat en buitenmat en daarom ook in de bedrukkingswijze van de deurmatten. Een reclamemat met logo bij de ingang of uitgang geeft extra uitstraling aan de entree van uw winkel, bedrijf of deur. Een reclame mat wordt ook wel een logo mat genoemd.

Vloermat voor buiten bedrukken

Kokosmat met logo bedrukken gaat door middel van een inlay techniek. Bij de inlaytechniek worden verschillende kleuren kokos uitgesneden en in elkaar gepuzzeld. De verschillende kleuren kokos zijn als het ware een puzzel van uw logo of tekst. De stukjes van de puzzel worden in elkaar gelijmd zodat uw logo ontstaat.

Deurmat bedrukken voor binnen

Wij kunnen uw logo of tekst op de deurmat bedrukken in full colour. Een deurmat bedrukken met één of enkele kleuren is ook mogelijk. Zorg dat de deurmat goed opvalt en geen overvloed aan tekst bevat, want een overvloed aan tekst is niet leesbaar als uw relatie of klant al wandelt de entree nadert.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte vloermatten bedrukken