Opvouwbare spiegeltjes van plastic
Opvouwbare spiegeltjes van plastic
Goedkoop spiegeltje met logo
Plastic zakspiegeltje bedrukken
Plastic spiegeltje met logo
Dubbele spiegeltjes bedrukken
Make-up spiegeltje met logo
Ronde metalen spiegeltje met logo

Goedkope spiegeltjes voor vrouwen en mannen

Wij leveren de goedkoopste spiegeltjes met logo. Wij produceren metalen spiegeltjes en plastic spiegeltjes. Het glazen spiegeltje zorgt voor een helder spiegelbeeld en wordt beschermd door een stevige, sluitbare houder. De make-up spiegel of zakspiegel zijn rond, compact en ideaal voor onderweg. Kiest u voor een spiegel met twee glazen spiegeltjes, dan heeft één spiegeltje een vergrotende functie.

  • Goedkope plastic broekzak spiegels
  • Make-up spiegels met 2 spiegeltjes
  • Luxe metalen spiegels

Spiegeltjes bedrukken met logo, tekst of afbeelding

De spiegeltjes zijn beschikbaar in verschillende populaire basiskleuren, zoals wit, zwart, roze en blauw. Wij kunnen spiegeltjes deze bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsgegevens. Wij bedrukken spiegeltjes standaard op de bovenzijde, maar kunt ook de onderkant of binnenkant van de inklapbare spiegeltjes bedrukken. Gepersonaliseerde spiegeltjes zijn leuk als give-away.

  • Verschillende basiskleuren of eigen PMS kleur
  • Standaard bovenzijde spiegeltjes bedrukken tot en met full colour
  • Optioneel binnenzijde op onderkant bedrukken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste spiegeltjes bedrukken

Zowel mannen als vrouwen kijken meerdere keren per dag in de spiegel. Zit mijn haar wel goed? Is mijn mascara uitgelopen of heb ik iets tussen mijn tanden? Een zakspiegel is dan nooit weg. Ook voor het opmaken is een spiegel handig. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld een handige make-up spiegel.

Er zijn een aantal factoren die de prijs van de spiegeltjes bepalen. Wij leggen de factoren graag aan u uit, zodat u zelf de regie heeft over de goedkope spiegeltjes. De prijs van goedkope spiegeltjes word onder andere bepaalt door het materiaal van de spiegeltjes, de (basis)kleur, het aantal glazen spiegeltjes en het bedrukken van de spiegeltjes.

Soort spiegeltjes

Wij produceren goedkope spiegeltjes, waaronder de goedkope zakspiegels en goedkope make-up spiegel. Er zijn verschillen tussen deze spiegeltjes.

Goedkoopste zakspiegel met één spiegeltje

De zakspiegel is ideaal voor onderweg, zowel voor de man als voor de vrouw. De zakspiegel beschikt over één glazen spiegeltje.

Make-up spiegel met twee glazen spiegeltjes

De make-up spiegel zien wij vaak terug bij vrouwen in hun tas of in de auto. Door het compacte formaat ook ideaal voor onderweg. De spiegel heeft een glazen spiegeltje en een vergrotende spiegel. Handig voor vrouwen die hun make-up doen onderweg.

Materiaal spiegeltjes

Wij produceren goedkope spiegeltjes van plastic en luxe spiegeltjes van metaal. De metalen spiegeltjes zijn duurder dan de plastic spiegeltjes en dat komt voornamelijk door de materiaalkosten. Metaal is simpelweg duurder dan plastic. Het materiaal van de spiegeltjes heeft geen invloed op de functionaliteit van de spiegeltjes.

Kleur spiegeltjes

De goedkoopste spiegeltjes van plastic kunnen wij snel uit voorraad leveren. Op voorraad hebben wij een aantal populaire kleuren, zoals wit, zwart, roze en blauw. Wij kunnen de plastic spiegels ook produceren in een andere kleur of in uw eigen PMS kleur, maar dit brengt extra productiekosten met zich mee.

Spiegeltjes bedrukken

Wij kunnen het zakspiegeltje bedrukken en het make-up spiegeltje bedrukken. De bovenzijde van de spiegeltjes kunnen wij bedrukken in één tot vier kleuren of in full colour. De goedkoopste spiegel heeft een bedrukking op de bovenzijde in één kleur. De meeste bedrijven laten hun full colour logo bedrukken op de bovenzijde van de spiegel.

Er zijn ook bedrijven die hun loge bedrukken op de bovenzijde van de spiegel en de contactgegevens aan de onderkant of binnenkant bedrukken. Bij de zakspiegel kunnen wij de ook de binnenkant van de spiegel bedrukken omdat deze maar over één glazen spiegel beschikt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!