Op zoek naar goedkope kerstballen?

Promoboer produceert onbedrukte kerstballen en bedrukte kerstballen tegen de goedkoopste prijzen en met snelle levertijd (vanaf 1 week)! Kleine kerstballen van 6cm en grote kerstballen van 8cm kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Wanneer u speciale wensen heeft, dan kunnen wij tevens kerstballen op maat voor u produceren. Wij leveren zowel glazen kerstballen als plastic kerstballen. Zoekt u naar kerstballen in een mooie verpakking dan helpen wij u ook graag. De minimale afname van onze bedrukte kerstballen is 500 stuks.

Kerstballen bedrukken met uw logo?

Onze goedkope kerstballen zijn beschikbaar in iedere gewenste basiskleur, waarbij wij uw logo standaard op 1 of meerdere posities wordt bedrukt. Wij kunnen de kerstballen bedrukken in 1 t/m 4 kleuren, maar het is tevens mogelijk om ze volledig te laten bedrukken met een full colour opdruk. Wij kunnen zowel de kerstballen bedrukken als de eventuele geschenkverpakking. Nieuw zijn onze transparante en tweedelige ballen.

Overzicht bedrukte kerstballen

Kleine Kerstballen 6cm

bedrukte kleine kerstbal 6cm

Grote Kerstballen 8cm

bedrukte grote kerstbal 8cm

Kerstballen custom-made

custom-made kerstbal met opdruk

Kerstballen in speciale verpakking

 kerstballen bedrukken per 3 verpakt

Meer kerstversiering

kerst versiering bedrukken

Heeft u nog vragen?

kerstballen bedrukken

Wat zijn onze meest populaire kleuren kerstballen?

U heeft bij ons keuze uit zeer veel verschillende kleuren kerstballen. Echter, zijn er bepaalde kleuren populair onder onze klanten. De meest verkochte kleuren zijn rood, zilver, goud en wit. Daarnaast zijn de kleuren paars, oranje, grijs, blauw, groen, bruin en roze popualire kleuren. Staat uw kleur hier niet tussen, dan kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Wij hebben namelijk iedere kleur op de kleurenwaaier op voorraad in ons magazijn. Mocht uw kleur daar tóch niet tussen zitten, dan kunnen wij tevens kerstballen bedrukken in uw PMS-kleur.

Waarom is kerstballen bedrukken bij jullie zo goedkoop?

Promoboer is niet alleen de bedrukker van kerstballen, maar ook fabrikant van de kerstballen zelf. Hierdoor kunnen wij goedkope bedrukte kerstballen leveren tegen de allerlaagste tarieven. Wekelijks hebben wij zendingen per boot en vliegtuig. De kosten van de verzendingen kunnen we hierdoor verpreiden over meerdere zendingen.

Wat zijn de extra mogelijkeden als fabrikant?

Als fabrikant van de goedkoopste kerstballen kunnen wij niet alleen goedkoop en snel kerstballen leveren, maar zijn er ook erg veel mogelijkheden wat betreft het op maat maken van kerstballen. De kerstbal kan bijvoorbeeld worden geproduceerd in iedere gewenste PMS-kleur en kan worden bedrukt in iedere gewenste kleurcombinatie. Daarnaast zijn onze kerstballen beschikbaar in diverse materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kunststof, glazen en plastic transparante kerstballen. Wanneer u zoekt naar de ideale kerstbal voor promotionele doeleinden, adviseren wij onze onbreekbare kunststof kerstballen. Tevens is het mogelijk om onze kerstballen te voorzien van verschillende kroontjes. Het is mogelijk kerstballen te bestellen met een luxe metalen kroontje of een plastic kroontje. Onze bedrukte kerstballen zijn leverbaar met of zonder luxe touwtje.

Wat is er mogelijk qua verpakking?

Bij Promoboer is er veel mogelijk qua verpakkingen. Zo is het mogelijk om kerstballen met logo te bestellen in bulkverpakking per 4 stuks, 6 stuks, 12 stuks of meer! Bent u op zoek naar een mooie geschenkverpakking, dan is dat ook mogelijk. Onze geschenkverpakkingen zijn beschikbaar per 1 of 3 stuks en in verschillende vormen.

Bestelprocedure kerstballen bedrukken bij Promoboer

Wanneer u contact opneemt met Promoboer zullen wij u eerst een aantal vragen stellen over uw bestelling. Ten eerste willen wij graag weten hoeveel stuks u zou willen bestellen. Onze kerstballen zijn namelijk leverbaar vanaf 500 stuks. Bij grote afname kunnen wij vaak staffelkorting geven. Vervolgens zijn wij benieuwd naar de eventuele bedrukking voor op de kerstbal. U kunt kiezen uit een opdruk bestaande uit 1 t/m 4 kleuren of een complexe full-colour opdruk. Een onbedrukte kerstbal is ook mogelijk. Het aantal kleuren opdruk is van invloed op de prijs (minder kleuren, lagere prijs). Ook zullen wij u vragen naar de levertijd. Heeft u nog een aantal weken de tijd, of wilt u liever een spoedlevering?

kerstballen full-colour

Zodra wij over de nodige informatie beschikken, zullen wij een digitale drukproef voor u maken. Gaat u akkoord met deze drukproef, dan zullen wij direct het productieproces van start laten gaan. Voordat u akkoord gaat kunt u uiteraard ook nog aanpassingen aanbrengen aan het ontwerp. Onze kerstballen worden geproduceerd in onze fabriek in China, waarna deze zo snel mogelijk zullen worden verscheept.

Wat zijn de drukopties van kerstballen?

Promoboer biedt uiteenlopende mogelijkheden wat betreft het bedrukken van kerstballen. De kerstballen van Promoboer kunnen geheel naar wens worden bedrukt, zodat u reclame kunt maken voor uw bedrijf. De goedkoopste optie is een kerstbal met tekst of een kerstbal met naam, aangezien deze bedrukkingen veelal bestaan uit weinig kleuren. Een meerkleurige opdruk van een logo is ook mogelijk. Vaak wordt een stukje tekst op 1 of 2 posities van de kerstbal bedrukt. Mocht u op zoek zijn naar volledig bedrukte kerstballen dan helpen wij u bij hogere aantallen ook graag. Uw volledig bedrukte kerstballen zullen altijd goed leesbaar zijn, doordat wij zowel glazen als onbreekbare kunststof kerstballen produceren zonder naad. Het all-over bedrukken van kerstballen is een productie op maat. Het is namelijk niet mogelijk om bestaande kerstballen te voorzien van een all-over opdruk.

Wat wordt er vaak bedrukt op een kerstbal?

Bedrijven kiezen voor diverse bedrukkingen op kerstballen. Naast het gebruiken van kerstballen voor promotionele doeleinden worden ze ook vaak ingezet als geschenk. De kerstbal wordt dan bedrukt met gelukwensen, zoals: Fijne kerst of Fijne feestdagen! Ook kiezen bedrijven ervoor om dit in combinatie te doen met reclame. Zij kiezen dan vaak voor een: bedrijfslogo, slogan, naam, websiteadres, wincode, telefoonnummer, emailadres, afbeelding, foto of een andere bedrukking.

Kerstballen full-colour bedrukken met foto of afbeelding

Bij Promoboer kunt u kerstballen laten bedrukken met een full-color opdruk. Onze full-colour kerstballen zijn de juiste keuze wanneer u een opdruk heeft bestaande uit veel kleuren. Een full-color opdruk komt vaak in de vorm van een foto of afbeelding, welke wij graag bedrukken op de kerstbal. Doordat een afbeelding veelal een verloop van kleuren bevat is er sprake van een full-colour bedrukking. Ook zijn er logo’s die ofwel bestaan uit veel kleuren of een kleurverloop hebben. Wanneer een logo 5 of meer verschillende kleuren bevat is het vaak voordeliger om te kiezen voor een full-colour druktechniek.

Hoe groot kan uw opdruk bedrukt worden op de kerstbal?

Het drukformaat verschilt per gekozen kerstbal. Kiest u voor onze kleine kerstbal van 6cm dan zal de grootte van uw bedrukking ongeveer 3cm zijn. Bij een grote kerstbal van 8cm zal dit meestal 4cm zijn. Een grotere bedrukking is echter ook mogelijk. Bij hogere aantallen maken wij namelijk ook kerstballen op maat. Deze kerstballen kunnen rondom worden bedrukt met uw logo of tekst.

kerstballen met logo

Wat is de beste bedrukking voor reclame?

Het gebeurt vaak dat klanten zoveel mogelijk reclame willen bedrukken op een kerstbal. Wij adviseren echter om een overvloed aan informatie en kleuren te vermijden. Volgens het principe “less = more”. Een minimalistische aanpak is vaak beter te onthouden en begrijpen door de doelgroep. Het is ons advies om zo min mogelijk tekst te bedrukken op de kerstbal. Kies ervoor om bijvoorbeeld enkel uw logo of enkel uw slogan te plaatsen op de bedrukte kerstbal.

Welke kleurcombinaties kan ik het beste kiezen?

Wilt u effectief reclame maken met onze bedrukte kerstballen dan adviseren wij om te kiezen voor contrasterende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een kerstbal met een rode basiskleur met een witte bedrukking. Contrasterende kleuren worden ook wel complementaire kleuren genoemd. Om erachter te kunnen komen welke kleur hoort bij welke complementaire kleur dan kunt u een kijkje nemen naar de kleurencirkel. De kleur aan de andere kant van de cirkel is de kleur die het beste contrasteert. Voorbeelden hiervan zijn: rood en groen, geel en paars, blauw en oranje.

Hoe verloopt het productieproces van kerstballen?

De eerste stap van het productieproces is het vormen van de grondstof naar een kerstbal. Dan zal de kerstbal worden gespoten in de juiste kleur. Hierna kunnen wij de kroontjes bevestigen aan de bovenzijde. Vervolgens zullen de touwtjes worden bevestigd, zodat de kerstbal kan worden opgehangen. De meest gevraagde basiskleuren hebben wij reeds geïmporteerd, waardoor wij deze extra voordelig kunnen aanbieden. Kerstballen die een andere basiskleur moeten hebben zullen wij moeten laten maken in onze drukkerij in China om ze vervolgens naar Nederland te halen. De laatste stap is het aanbrengen van de bedrukking. De standaard bedrukkingsmethode is een tampondruk. Dit is een stempel in 1 t/m 4 (PMS) kleuren. Ook kunnen wij hier een full-colour bedrukking van maken. Wanneer het gewenst is om een kerstbal in het geheel te bedrukken dan kunnen we dat alleen in onze drukkerij in het verre oosten laten maken. Door middel van drukfolie kunnen wij dan de gehele kerstbal omplakken. Het volledig bedrukken van kerstballen is mogelijk vanaf 1000 stuks. Kerstballen met een tampondruk kunt u al bestellen vanaf 500 stuks.

goedkoopste kerstballen