Goedkoopste bedrukte zonnebrillen vanaf 50 cent!

Promoboer is één van de grootste leveranciers voor het bedrukken van zonnebrillen met logo. Wij beschikken over een grote variatie met de meest bekende modellen, zoals goedkope wayfarer zonnebrillen, pilotenbrillen, shutter shades en houten zonnebrillen. Staat uw gewenste model niet op onze website? Neem dan contact op voor een zonnebril op maat. De meeste producties kunnen direct uit voorraad geleverd worden!

Zonnebrillen bedrukken met uw logo?

Wij kunnen zowel onze zonnebrillen bedrukken op het montuur als op de glazen. De goedkoopste bedrukking bestaat uit één kleur opdruk op één pootje, maar het is tevens mogelijk om ze in meerdere kleuren te laten bedrukken. Onze zonnebrillen zijn leverbaar in elke gewenste PMS-kleur.
Populaire zonnebrillen bedrukken

Goedkoopste Zonnebrillen

brillen pootjes bedrukt 2 kleuren

Piloten Zonnebrillen

pilotenbril met logo bedrukken

Shutter Shades

shutter shades met logo bedrukt

Houten Zonnebrillen

houten bamboe zonnebril

Brillenzakjes

brillenzakjes bedrukken

Heeft u nog vragen?

Zonnebrillen bedrukken als populair promotiemateriaal

Eén van de populairste promotieartikelen om te bedrukken is de zonnebril. Een item dat bijna iedereen bezit en wat in zomer en winter gedragen kan worden als het zonnetje tevoorschijn komt. Een ideaal product om uw naam, merk of bedrijf te promoten. De vraag die naar voren komt bij veel van onze klanten is: Hoe kunnen jullie zonnebrillen bedrukken? In dit artikel zal naar voren komen welke opties er zijn voor het bedrukken van een zonnebril.

Welke zonnebril wordt het meeste gebruikt om te bedrukken?

De meeste voorkomende zonnebril die gebruikt wordt om te bedrukken is het wayfarer-model. Waarom dit model? De wayfarer heeft relatief grote pootjes die goed te bedrukken zijn. Hierdoor wordt de keuze voor deze zonnebril vaak gemaakt. Daarnaast is het wayfarer-model een populair model en wordt door veel mensen gedragen.

mogelijkheden wayfarers bedrukken

Wat is de beste bedrukking voor een reclame campagne?

Wanneer bedrijven kiezen voor zonnebrillen bedrukken voor een reclame campagne, dan is ons advies te kiezen voor een bedrukking met opvallende kleuren. Een bedrukte zonnebril wordt gedragen op het hoofd van de mensen in vaak de meest standaard kleuren als zwart, bruin en wit. Deze kleuren vallen niet op tussen de menigte. De promo zonnebrillen vallen pas echt op wanneer het montuur felle kleuren heeft met daarbij een gepaste bedrukking. U wilt namelijk dat uw promotie zonnebril opvalt op het straatbeeld. Bij ons kunt u zonnebrillen laten bedrukken voor ieder soort reclame campagne.

Goedkoopste manier van zonnebrillen bedrukken

Wilt u zonnebrillen goedkoop laten bedrukke? De meest voordelige manier om de zonnebril te bedrukken is met één drukkleur op de buitenzijde van één pootje. Het wayfarer montuur beschikt over bredere pootjes, waardoor uw logo goed daarop bedrukt kan worden. Een bedrukking in meerdere kleuren en/of op meerder pootjes is tegen meerkosten ook mogelijk.

goedkoopste zonnebril pootje bedrukt

Hoe kan het montuur bedrukt worden?

Het wayfarer-model kan standaard bedrukt worden aan de buitenkant van het pootje. Daarnaast kan het gehele pootje bedrukt worden. Dit kan zowel met een logo als een afbeelding. Eventueel kan het gehele frame bedrukt worden, zowel op de buitenzijde als de binnenzijde. Een logo of afbeelding kan ook in full-colour worden bedrukt op het montuur. Mocht u een logo hebben met veel kleuren of graag een specifieke afbeelding willen hebben is full- colour een goede optie.

Hoe kunnen onze zonnebrillen worden afgewerkt?

Onze zonnebrillen kunnen zowel mat als glanzend worden afgewerkt. Het voordeel van zonnebrillen bedrukken met matte afwerking, is dat deze een nog luxere uitstraling heeft. Het voordeel van de glanzende zonnebril is dat deze minder snel beschadigt. Dit komt doordat deze zijn voorzien van een extra beschermende coating. Wilt u toch een matte zonnebril, dan bieden wij naast de reguliere matte afwerking ook een rubberen afwerking. Deze variant heeft dezelfde luxe uitstraling als de matte zonnebril, maar zal minder snel beschadigd raken.

stickerlens glazen bedrukken zonnebrillen

Pilotenbrillen bedrukken

De wayfarer monturen zijn niet de enige bedrukte zonnebril die wij leveren. De pilotenbril is ook een montuur optie. Deze brillen zijn standaard in de kleuren zilver, goud en zwart op voorraad. Daarnaast kunnen de pootjes van de brillen in elke gewenste PMS-kleur geproduceerd worden. De pilotenbril is ook te bedrukken. Dit kan door middel van bedrukking op het glas in een hoekje. Tekst of logo kan hier goed worden afgedrukt. Daarnaast is het ook mogelijk om de algehele lens te bedekken door middel van een stickerprint. Zo kan een groot oppervlak worden gebruikt om promotietekst af te beelden. De poten van de pilotenbril kunnen niet bedrukt worden. Deze zijn te dun om goed bedrukt te kunnen worden.

Kunnen jullie de glazen van de zonnebrillen bedrukken?

Wij kunnen de glazen bedrukken op twee verschillende manieren. Ten eerste kunnen wij uw opdruk direct op de lens bedrukken. Vaak kiezen bedrijven dan voor een subtiele opdruk in het hoekje van de lens. Hier kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo laten bedrukken. Het is ook mogelijk een grote opdruk op de lens te laten maken. Daarnaast kan ook de gehele lens worden bedrukt met een stickerprint. Deze stickerprint bedekt de volledige lens maar er kan gewoon doorheen gekeken worden. De bedrukking van de gehele lens biedt een groot oppervlak om uw bedrijf, merk of evenement te promoten. Wilt u dus de glazen van de zonnebril bedrukken, dan bieden wij veel verschillende mogelijkheden.

pilotenbril met opdruk

In welke kleuren zijn de zonnebrillen verkrijgbaar?

De wayfarer-brillen zijn in tien kleuren direct uit voorraad leverbaar. Dit zijn de kleuren groen, lichtblauw, paars, rood, geel, wit, oranje, donkerblauw, roze en zwart. De bril is met een paar dagen extra levertijd ook in uw eigen PMS-kleur leverbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om de zonnebrillen tegen een meerprijs meerkleurig te bestellen. Dit houdt in dat de pootjes een andere kleur kunnen hebben dan de voorkant. Daarnaast kan eventueel de binnenkant in verhouding tot de buitenkant van de zonnebril in een andere kleur worden geproduceerd. Standaard worden de brillen glanzend afgewerkt, optioneel kan de bril ook een luxe matte afwerking krijgen.

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Als fabrikant van zonnebrillen is het mogelijk ieder gewenst model zonnebril te produceren. Het meest verkochte model is het populaire wayfarer model. Dit model is zowel beschikbaar in het formaat voor volwassenen als voor kinderen. Wanneer u zoekt naar een klassiek model zonnebril, adviseren wij onze pilotenbrillen, ook wel bekend als Aviators. De pilotenbril gaat al jaren mee, maar is vandaag de dag nog erg geliefd. Shutter shades zijn brillen die vaak voorkomen op feesten en festivals. Shutter shades beschikken niet over een lens maar wel over een soort luxaflex van plastic. Onze meest luxe zonnebril is onze houten handgemaakte zonnebril. Deze brillen zijn beschikbaar in diverse houtsoorten en zijn beschikbaar in ieder gewenst model. Mocht uw gewenste model nog niet genoemd zijn, dan kunnen wij ook zonnebrillen produceren op maat.

Kunnen houten zonnebrillen bedrukt worden?

Daarnaast hebben wij ook houten zonnebrillen in onze collectie. Deze zonnebrillen hebben een mooie luxe uitstraling. De houten brillen zijn in diverse houtkleuren beschikbaar en kunnen met bruine of zwarte glazen worden geleverd. Eventueel kan tegen een meerprijs andere kleuren glazen geleverd worden. De bedrukking van de houten zonnebrillen wordt gedaan door middel van laser gravering. In het pootje van de bril kan een tekst of logo naar wens worden gegraveerd. De zonnebril van hout kan optioneel geleverd worden in een luxe houten giftbox.

houten zonnebril logo op pootje