Goedkoopste fietslampjes

Promoboer is één van de grootste internet-aanbieders van de goedkoopste fietslampjes met logo, zoals losse populaire fietslampjes, budget fietslampjes en veiligheidslampjes. Onze populaire lampjes hebben 3 standen led-licht. Wij hebben diverse formaten standaard op voorraad. Wij leveren fietslampjes inclusief batterijen met een lange levensduur. Het is tevens mogelijk om lampjes te bestellen met een geschenkverpakking. De minimale afname is 500 sets.

Fietslampjes bedrukken met uw logo

Onze fietslampjes zijn beschikbaar in alle gewenste kleuren (niet alleen rood-wit). Wij kunnen de fietslampjes bedrukken met uw logo of tekst. Wij kunnen zowel het fietslampje bedrukken als ook de verpakking.

Overzicht bedrukte fietslampjes

Populaire fietslampjes

fietslampjes bedrukken populair/

Goedkope fietslampjes

Goedkope losse fietslampjes met logo

Veiligheidslampjes

veiligheidslampjes bedrukken met logo

Heeft u nog vragen?

Fietslampjes bedrukken als promotiemateriaal

Steeds vaker laten bedrijven goedkope fietslampjes bedrukken als goedkoop promotiemateriaal. Nu de dagen weer korter worden en het eerder donker wordt, worden fietslampjes met logo vaak ingezet voor reclamecampagnes door bijvoorbeeld overheidsinstanties en gemeenten. Wanneer u een van onze standaard modellen fietslampjes bestelt, weet u altijd zeker dat u aan de Nederlandse wetgeving voor fietsverlichting voldoet. Bijna iedere Nederlander is in het bezit van een fiets, waardoor fietslampjes bijna altijd van pas komen. Onze lampjes worden standaard in een setje geleverd, 1 rood lampje en 1 wit lampje. Beide lampjes kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of tekst. In dit artikel kunt u meer lezen over de wijze waarop wij onze goedkope fietslampjes bedrukken. Lees hier over de verschillende drukmethoden, de kleurmogelijkheden en over de posities waar het lampje kan worden bedrukt.

Op welke posities kunnen jullie fietslampjes bedrukken?

De fietslampjes van Promoboer kunnen worden bedrukt op zowel de voorzijde als de achterzijde van het frame. Op onze fietslampjes zit aan beide kanten een rond oppervlak in het frame, waar wij uw bedrukking kunnen aanbrengen.

De verschillende drukmethoden

Wij zijn zowel de fabrikant van de promotie fietslampjes zelf als de bedrukker ervan. Hierdoor bieden wij veel mogelijkheden wat betreft de opdruk van de fietslampjes. Wij kunnen bijvoorbeeld de lampjes voorzien van een stickerprint. Het voordeel van een stickerprint is dat u uw eigen achtergrondkleur op de sticker kunt laten bedrukken. Bij stickerprint maken wij gebruik van een kwalitatieve buitensticker, waardoor uw sticker zelfs in de regen goed bevestigd blijft op het fietslampje. Tevens kunnen wij onze fietslampjes bedrukken middels tampondruk. Bij deze techniek bedrukken wij het lampje direct op het frame. Het nadeel van deze druktechniek is dat de achtergrondkleur van de bedrukking altijd gelijk is aan de kleur van het frame. Hierdoor zullen wij u bij deze druktechniek altijd adviseren te kiezen voor een opdruk in 1 kleur. Hierdoor is uw opdruk duidelijker zichtbaar op het lampje.

Elke gewenste kleur mogelijk

Onze goedkope fietslampjes worden standaard geleverd in een setje met een rood en een wit lampje. Echter, doordat wij zelf de fietslampjes met logo fabriceren, bieden wij ook de mogelijkheid de lampjes in uw eigen gewenste kleur te laten maken. Zo is het mogelijk zowel het frame als het lampje zelf in uw eigen gewenste kleur te bestellen. Daarnaast kunnen wij de fietslampjes bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Kiest u voor een stickerprint dan bieden wij ook de mogelijkheid om onze fietslampjes met logo te bedrukken in full-colour.

Andere fietsartikelen als promotiemateriaal?

Niet laten bedrijven alleen fietslampjes bedrukken als promotiemateriaal, maar zij laten ook ook andere fietsartikelen bedrukken. Het meest populaire artikel is een bedrukt zadelhoesje. Zodra het in de herfst regenachtig wordt, zijn deze altijd zeer geliefd onder de fietsers. Zoekt u naar een goedkoop promotiemiddel dan kunt u ook kiezen voor fietsflyers. Dit product is voordeliger, maar wordt sneller weggegooid door de fietser. Wilt u een offerte ontvangen over bedrukte fietslampjes of onze andere bedrukte fietsartikelen? Vul dan ons contactformulier in.

Wat kunnen wij al fabrikant meer bieden?

Promoboer verzorgt niet alleen de bedrukking van fietslichtjes, maar is ook fabrikant van de lampjes zelf. Doordat wij bij elke stap van het productieproces aanwezig zijn bieden wij veel mogelijkheden. Standaard worden onze fietslampjes geleverd in de basiskleuren rood en wit. Mocht u echter op zoek zijn naar lampjes in uw eigen speciale kleur, dan kunnen wij als fabrikant het frame van het fietslampje leveren in iedere gewenste kleur. Het lampje kunnen wij ook geheel naar wens produceren. Zo is het mogelijk om het knipperende fietslampjes te voorzien van 1 of meerdere led-lichtjes en is het mogelijk de brandlampjes te bestellen in iedere gewenste kleur. Ook kunnen we onze lampjes voorzien van uw eigen gewenste accessoire, zoals een karabijnhaakje, ringetje of we voorzien het fietslampje met een elastiekje. Onze elastiekjes zijn beschikbaar in uw eigen gewenste formaat. Wij hebben zowel afneembare fietslampjes als vaste fietsverlichting. Promoboer is tevens gespecialiseerd in het op maat bedrukken van fietslampjes met logo. Wij kunnen onze lampjes voorzien van 1 t/m 4 kleuren opdruk of een full-colour opdruk van een afbeelding.

Kleuren van het frame

Promoboer is leverancier van de goedkoopste fietslampjes in diverse kleuren. Standaard zijn setjes fietslampjes leverbaar met één rood frame en één wit frame. Deze kleuren zijn het meest populair onder bedrijven. Wij bieden ook de optie om andere kleuren fietslampjes te laten maken. In ons assortiment zitten standaard rode, witte, zwarte, oranje, gele, paarse, roze, paarse, blauwe, groene en transparante lampjes. Het is bij hogere aantallen ook mogelijk om het frame in uw eigen PMS-kleur te laten maken. Op deze wijze kunt u ervoor zorgen dat de huisstijl van uw bedrijf terugkomt op het lampje.

Welke soorten licht?

Wij leveren onze lampjes standaard met een rood licht en een wit licht. Dit zijn de kleuren die volgens de Nederlandse wetgeving toegestaan zijn. Onze populaire fietslampjes kunnen worden voorzien van extra knipperstanden. Mocht u toch fietslichtjes willen bestellen met andere kleuren led-licht, dan helpen wij u ook graag. Onze led-lampjes kunnen bijvoorbeeld geleverd worden in de kleuren: blauw, groen, oranje, geel, oranje, paars en veel meer.

Wat is de wetgeving in Nederland qua fietsverlichting?

In Nederland is zijn er wetten wat betreft fietsverlichting. Basisregels zijn: een voorlicht moet een witte of gele kleur hebben, een achterlicht een rode kleur. Bij schemering of slecht zicht moeten fietslampjes worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten fietsverlichting. De wet maakt verschil tussen fietsverlichting om gezien te worden en fietsverlichting om mee te zien. Fietsverlichting om mee gezien te worden is in Nederland voldoende, ondanks dat het vaak handig is om zelf ook de weg goed te kunnen zien. Fietsverlichting komt in losse / afneembare vorm, maar wordt ook vaak in vaste vorm gebruikt. Deze fietsverlichting wordt aangedreven met een dynamo, wat als voordeel heeft dat er geen batterijtjes voor nodig zijn, maar als nadeel dat de dynamo het fietsen zwaarder maakt.

Hoe moet het ontwerp van promotie fietslampjes worden aangeleverd?

Wilt u uw logo of een stukje tekst bedrukken op onze fietslampjes, dan volstaat het meestal om het logootje per mail naar ons te versturen. Wij verzoeken u dan wel om een gevectoriseerd bestand te sturen, zodat wij bij het maken van de bedrukking geen kwaliteitsverlies zullen hebben. Wilt u graag uw fietslampjes ontwerpen, dan kunnen wij ook een template naar u mailen. Binnen het kader dat wij opsturen kunt u dan uw ontwerp plaatsen, waarna wij dit ontwerp kunnen bedrukken op de lampjes. Voordat wij de productie starten zullen wij u een digitale drukproef toesturen, zodat u duidelijk kunt zien hoe het lampje eruit zal zien.

Wat laten bedrijven zoals op fietslampjes bedrukken?

Fietslampjes worden bedrukt met diverse soorten bedrukkingen. Populaire voorbeelden zijn zadelhoesjes met een logo, foto, naam, patroon, full-colour opdruk, slogan, wincode, qr-code, contactgegevens en meer. Meestal kiezen bedrijven ervoor om de fietslampjes te bestickeren met hun logo of tekst. Deze stickers zijn van hoge kwaliteit en blijven door weer en wind op het lampje geplakt. Stickers zijn ook geschikt om full-colour bedrukkingen op te laten zetten. Wilt u dus een fietslampje bedrukken met een foto of veelkleurig logo met verloop, dan is een sticker een goede optie. Wilt u liever direct op het frame bedrukken, dan is dat ook mogelijk. Wij raden dan aan om contrasterende kleuren te kiezen.

Waarom kiezen bedrijven voor bedrukte fietslampjes?

Fietslampjes bedrukken en deze uitdelen is een manier om bij te dragen aan de veiligheid op straat. Wanneer bedrijven geassocieerd willen worden met veiligheid, dan kiezen zij vaak voor fietlsampjes met logo. Vaak zijn dit overheidsinstellingen of gemeenten. Ook bedrijven die verband hebben met fietsen kiezen voor bedrukte fietslampjes met logo. Denk aan fietsenmakers, fietsbonden, fietsverenigingen en fietsverkopers. Bij aanschaf van een product of dienst geven zij dan graag bedrukte fietslampjes weg.

Wat is het verschil tussen een fietslampje en een veiligheidslampje?

Het verschil tussen fietslampjes en veiligheidslampjes is de manier waarop zij bevestigd kunnen worden. Veiligheidslampjes worden vaak ingezet als verlichting voor voetgangers. Vergeleken met fietslampjes zijn veiligheidslampjes nog gemakkelijker om te bevestigen aan de kleding, doordat zij een handige schuifklip bevatten.

Hoe worden fietslampjes bevestigd aan de fiets?

Onze setjes populaire promotie fietslampjes worden bevestigd door gebruik te maken van de elastiekjes welke aan de lampjes hangen. Het elastiek van het (witte) voorlichtje wordt meestal om het stuur heen gewikkeld. Het elastiekje kan dan worden bevestigd in de inkeping aan de voorzijde van het lampje. De onderzijde van het frame heeft ook een inkeping, wat ervoor zorgt dat het lampje goed aansluit op het stuur. Het verschil tussen onze populaire fietslampjes en onze goedkope fietslampjes is dat de goedkope geen inkeping aan der onderzijde bevatten.

Waar worden fietslampjes met logo nog meer voor gebruikt?

Fietslampjes worden over het algemeen gebruikt op de fiets, maar heeft nog meer toepassingen. Fietser bevestigen de lampjes veelal aan het stuur of het frame van de fiets. Ook bevestigen zij de lampjes aan de kleding. Hardlopers bevestigen ook vaak fietslampjes aan hun kleding, zodat zij goed zichtbaar zijn wanneer ze in het donker aan het sporten zijn. Ook worden fietslampjes gebruikt door huisdiereigenaren. Hondenbaasjes gebruiken vaak kleurrijke fietslampjes om te bevestigen aan de halsband. Zo is de hond goed zichtbaar en zal het baasje het dier niet snel uit het oog verliezen.

goedkoopste kerstballen