Goedkope zadelhoesjes voor promotionele doeleinden

Wilt u bedrukte zadeldekjes met logo inzetten voor promotionele doeleinden? Dan zit u bij ons goed! Wij van Promoboer zijn fabrikant van de meest goedkope zadeldekjes met opdruk. Onze zadeldekjes met bedrukking worden veelal ingezet op trein en busstations. In ons assortiment hebben wij zadeldekjes van verschillende materiaalsoorten. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste zadeldekjes, dan zijn de polyester zadeldekjes de beste keuze. Daarnaast beschikken wij over volledig waterdichte zadeldekjes van pvc materiaal. Wij kunnen ook milieuvriendelijke zadeldekjes produceren voor u. Wij leveren onze zadeldekjes met opdruk tegen de scherpste tarieven en snelste levertijden. Zadeldekjes bedrukken doen wij al vanaf 1000 stuks in iedere gewenste kleur.

Zadeldekjes bedrukken met logo?

Naast dat wij de zadeldekjes fabriceren van polyester, pvc of gerecycled materiaal, zijn wij ook het bedrijf dat de opdruk op de zadeldekjes plaatst. Veel ondernemingen kiezen er voor om een logo, tekst of afbeelding te drukken op de zadeldekjes. U heeft bij ons de mogelijkheid om de zadeldekjes te bedrukken in één kleur opdruk of zelfs in een gehele full-colour bedrukking. De goedkoopste optie is om de zadeldekjes met logo te voorzien met één kleur opdruk. De zadeldekjes kunnen op één positie of zelfs in het geheel bedrukt worden met een opdruk naar keuze. Een zadeldekje bedrukken doet u bij ons.

Overzicht zadeldekjes bedrukken

Zadeldekjes Goedkoop

goedkoopste zadelhoesje bedrukken

Zadeldekjes Waterdicht

zadeldekjes waterdicht bedrukken

Zadeldekjes Custom-made

zadeldekjes waterdicht bedrukken

Zadeldekjes Milieuvriendelijk

zadeldekjes waterdicht bedrukken

Heeft u nog vragen?

Goedkoop zadeldekjes bedrukken, waar worden zadelhoesjes veel voor gebruikt?

Het gebruik van bedrukte zadeldekjes met logo als promotiemateriaal wordt door verschillende soorten ondernemingen gebruikt in Nederland. Het is ook het populairste promotieproduct van het moment. Ondernemingen zetten zadeldekjes met logo in op de volgende manieren. Vaak worden zadeldekjes bedrukt om een opening van een winkel te promoten. De bedrukte zadeldekjes worden in de regio geplaatst op fietsen om reclame te maken. Daarnaast worden zadeldekjes met logo veelal ingezet voor prijsacties. U moet hierbij denken dat een kortingscode gedrukt wordt op de zadeldekjes. Bij het gebruik van de code op de online webwinkel, krijgt men korting op de eerst volgende aankoop. Naast deze manieren, zijn er echter nog andere manieren hoe zadeldekjes gebruikt worden.

Waarom zadeldekjes bedrukken?

Zoals eerder benoemd in dit artikel, worden zadeldekjes bedrukt met logo gebruikt door bedrijven op verschillende soorten manieren. De zadeldekjes zijn tevens een zeer goedkoop promotie product dat een grote doelgroep kan bereiken. De polyester zadeldekjes zijn de goedkoopste zadeldekjes in onze collectie. Veelal worden de zadeldekjes geplaatst op plekken waar veel mensen samenkomen op de fiets. U moet hierbij denken aan fietsenstallingen bij treinstations, winkelcentra en busstations.

Zijn de zadeldekjes met afbeelding waterproof?

Wij beschikken over twee soorten zadeldekjes die wij kunnen fabriceren met een opdruk. Dit zijn de polyester en pvc zadeldekjes. Wanneer u op zoek bent naar een volledig waterdicht zadeldekje, dan is ons advies te kiezen voor de pvc zadeldekjes. Onze goedkope zadeldekjes van polyester kunnen na verloop van tijd water doorlaten. De pvc zadeldekjes zullen daarom ook langer zichtbaar zijn op het straatbeeld. Zowel de polyester, als de pvc zadeldekjes zijn te bedrukken in full colour.

custom-made zadelhoesjes aanvragen