Goedkoopste waterdichte zadelhoesjes

Promoboer is producent van goedkope waterdichte zadelhoesjes. Wij hebben zowel waterdichte polyester hoesjes als waterdichte PVC hoesjes. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste zadelhoesjes met waterproof coating adviseren wij onze polyester zadelhoesjes. Bent u op zoek naar zadelhoesjes met de beste waterdichte kwaliteit adviseren wij onze PVC zadelhoesjes. Onze waterdichte zadelhoezen kunnen per vliegtuig al binnen 7 dagen geleverd worden.

Grootste bereik met waterdichte zadelhoesjes

Wanneer u op zoek bent naar bedrukte waterdichte zadelhoezen, dan bent u bij Promoboer aan het juiste adres. Waterdichte fietszadelhoesjes worden het beste gewaardeerd door de gebruikers. Deze worden vaak ook langer gebruikt, waardoor de zadelhoesjes langer in het straatbeeld zichtbaar zullen blijven. Qua kosten per contact kan met deze hoesjes het grootste bereik worden gerealiseerd. Wij kunnen de zadelhoesjes volledig bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Wij leveren al vanaf 1000 stuks.

Overzicht waterdichte zadelhoesjes

Polyester waterproof
goedkoop bedrukken

Polyester waterproof
full-colour bedrukking

waterdichte zadelhoes met logo full-colour polyester

PVC waterdicht
goedkoop bedrukken

PVC waterdicht
full-colour opdruk

Vragen over onze waterdichte zadelhoesjes?

Wat zijn de beste waterichte zadelhoesjes?

Wanneer u op zoek bent naar de beste waterdichte plastic zadelhoesjes dan adviseren wij onze PVC zadelhoesjes. Doordat het water altijd op het hoesje blijft staan, kan het zadelhoesje snel worden hergebruikt. Onze PVC zadelhoesjes zijn namelijk volledig waterafstotend. Het water zal nooit door het zadelhoesje heen gaan, waardoor het zadel altijd droog zal blijven! PVC hoesjes zijn dus ideaal voor herhaaldelijk gebruik voor iedere fietser. De reclame op de zadelhoezen zal hierdoor lang rond blijven fietsen. Deze fietszadelhoezen kunnen zowel van normaal PVC, gerecycled PVC of soft-PVC gemaakt worden.

Kunnen polyester zadelhoesjes ook waterdicht zijn?

Wilt u toch liever voor onze voordelige polyester zadelhoesjes kiezen, dan is het ook mogelijk om deze waterdicht te laten maken. Als wij geen waterproof-coating toevoegen aan het polyester hoesje gaat het water vaak door de zadelhoes heen. Kiest u voor een waterproof-coating zal het water niet langer door het hoesje heen gaan. Standaard voorzien wij onze zadelhoezen van 1 laag coating. Wij kunnen tevens een dubbele coating aanbrengen op de zadelhoes, waardoor de polyester hoezen bijna net zo een goede waterdichtheid hebben als een PVC zadelhoes. Een voordeel van polyester hoesjes is dat deze ook volledig full-colour kunnen worden bedrukt!

waterdichte zadelhoesjes aanvragen