Muismatten op maat maken voor de computer of laptop

Naast dat wij standaard ronde of vierkante muismatten met gelamineerde harde of stoffen bovenzijde fabriceren, is het tevens mogelijk om muismatten op maat te produceren. Wij bieden u de mogelijkheid om muismatten in uw eigen vorm, zoals bijvoorbeeld uw eigen logo te fabriceren. Voor mensen die lang dezelfde handeling toepassen achter de computer kunnen wij ergonomische muismatten of 3D muismatten met polsondersteuning produceren om RSI te voorkomen. De custom made muismatten zijn al te bestellen vanaf 1000 stuks.

Custom made muismatten bedrukken met logo

Promoboer is behalve fabrikant ook de bedrukker van de muismatten op maat. Wij bieden u de optie om de muismatten te bedrukken met logo of afbeelding met één kleur tot maximaal vier kleuren opdruk. Heeft u een logo of afbeelding wat bestaat uit meer kleuren of een verloop van kleuren heeft, dan kunnen wij tevens in full colour bedrukken. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om naast een bedrukking op de muismat een muismat met fotolijst te produceren, waarbij u zelf een eigen foto in de muismat kan zetten en verwisselen.

Overzicht custom-made muismatten

Ergonomische muismatten

ergonomische muismatten met logo

Luxe leren muismatten

luxe muismatten met logo

Muismatten eigen vorm

bedrukte muismatten eigen vorm

3D muismatten

muismatten met 3d materiaal bedrukken

Muismatten met fotolijst

muismatten met fotolijstje bedrukt

Muismatten met rekenmachine

bedrukte muismatten met rekenmachine

Bureauonderleggers

bureauonderlegger muismatten bedrukken

CUSTOM MADE MUISMATTEN

Wat zijn ergonomische muismatten?

Ergonomische muismatten zijn muismatten met polssteun. Deze muismatten zijn speciaal gemaakt voor mensen die dagelijks veel bezig zijn op de computer. De polsondersteuning zorgt er voor dat RSI tegen wordt gegaan. RSI is veel voorkomend in Nederland, omdat er steeds meer geautomatiseerd wordt in het land. Hierdoor wordt er steeds meer werk via de computer gedaan. Beroepen waar steeds en langdurig dezelfde handeling gedaan wordt zijn gevoelig voor spier- en gewrichtsklachten. Het wordt aangeraden om ergonomische muismatten te gebruiken om deze klachten tegen te gaan, zodat u zonder problemen uw werk kan blijven doen.

Wat zijn 3D muismatten?

Een hele unieke muismat is de 3D muismat. De 3D muismat is een muismat waarbij er een deel van de muismat een 3D object heeft. Het komt er op neer dat de muismat een verhoging heeft. Een 3d muismat is een leuke en unieke muismat die perfect is als ‘give away’.

Muismat met foto bedrukken?

Wij bieden u de mogelijkheid om muismatten te laten bedrukken met een afbeelding van een foto. Denk hierbij aan een foto van bijvoorbeeld uw top product. Het is tevens mogelijk om een muismat met bedrukte fotolijst te laten fabriceren, zodat u uw eigen foto er later in kan steken. Standaard worden de muismatten in full colour bedrukt.

Hoe verloopt het bestellingproces bij Promoboer?

Als u uw keuze gemaakt heeft wat voor soort variant van de muismatten u wilt, dan kunt u via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen aan u de benodigde informatie vragen, zoals welk model, het aantal stuks, het aantal kleuren opdruk en voor welke levertijd u de muismatten nodig heeft. Op basis van deze informatie zullen wij zo snel mogelijk een offerte naar u toesturen. Wanneer u wilt weten hoe de muismatten er uit gaan zien kunnen wij een digitale drukproef voor u maken. Bij wederzijds akkoord van de drukproef zullen wij de productie starten en de muismatten zo snel mogelijk afleveren bij u.

Welke kleuren zijn er mogelijk?

Bij Promoboer is het mogelijk om de muismatten te bedrukken in iedere gewenste kleur. Dit houdt in dat wij de muismatten kunnen bedrukken in iedere gewenste kleur. Dit geeft u de mogelijkheid om een muismat te laten fabriceren die geheel past bij uw onderneming of merk.