montuur bedrukken wayfarer zonnebrillen
bedrukte glazen wayfarer zonnebrillen met logo
bedrukte pootjes wayfarer zonnebrillen met logo
wayfarer zonnebrillen volledig bedrukt groot
wayfarer zonnebrillen volledig bedrukt met logo
bamboe look zonnebrillen bedrukt met logo
hout look zonnebrillen bedrukken
 wayfarer zonnebrillen montuur bedrukt
wayfarer zonnebrillen montuur bedrukken met logo
montuur bedrukken wayfarer zonnebrillen

Volledige zonnebrillen bedrukken op het montuur/frame

Als fabrikant kunnen wij zonnebrillen volledig naar wens maken. Naast een opdruk op de pootjes of op de glazen, kunnen wij het montuur van de zonnebrillen volledig bedrukken. Dit kan zelfs in full colour. Een full colour bedrukking is ideaal bij een opdruk met een kleurenverloop of een opdruk die bestaat uit veel verschillende kleuren. Het biedt u de mogelijkheid om het frame/montuur van een patroon/achtergrond te voorzien met daarop uw opdruk, zoals een bedrijfsnaam of logo.

  • Volledige montuur bedrukken in full colour
  • Glanzende, matte of rubberen afwerking
  • Zwarte glazen, gekleurde glazen of spiegelglazen

Glazen en afwerking van de bedrukte zonnebril

Als u het montuur van de zonnebrillen volledig laat bedrukken, dan is de basiskleur van de zonnebril niet van belang. Meestal is deze wit of zwart. Wat wel belangrijk is, is de kleur of soort glazen die u wenst. Wij bieden naast zwarte glazen (standaard) ook andere kleuren glazen of spiegelglazen. Tot slot kunt u tussen een glanzende, rubberen of matte afwerking van het montuur/frame kiezen.

Bent u op zoek naar de goedkoopste manier van bedrukking op zonnebrillen, kijk dan bij zonnebrillen bedrukken op de pootjes.

Meer over volledig bedrukte zonnebrillen

zonnebrillen transferdruk

Bedrukken op het volledige montuur

Bij de bedrukking van onze zonnebrillen op het volledige montuur, kan er bedrukt worden in verschillende kleuren. Mocht u specifieke wensen hebben met betrekking tot de kleur van bedrukking, dan kunnen wij ook drukken in uw eigen kleur. De mogelijkheden qua bedrukking zijn:

  • Bedrukking in één tot drie kleuren
  • Bedrukking in full-colour
  • Bedrukking in eigen PMS-kleuren

Bedrukking is mogelijk in één tot drie kleuren. Bij meerdere kleuren wordt er overgegaan tot bedrukking in full-color. Bij bedrukking in full-colour worden er meerdere kleuren gedrukt, waarbij de kleuren goed aansluiten op elkaar. Mocht u specifieke wensen hebben met betrekking tot een kleur, dan kunnen wij bedrukken in uw eigen PMS-kleur.

Kleurenkeuze

Onze zonnebrillen met bedrukking op het volledige frame, zijn beschikbaar in verschillende basiskleuren. Wij leveren zonnebrillen in een zwart, witte, gele, rode, roze, paarse, lichtblauw, donkerblauwe en groene basiskleur. Mocht u specifieke wensen hebben gericht op de kleur, dan kunnen wij ook uw persoonlijke PMS-kleur zonnebril op maat maken.

Qua kleurkeuze is het mogelijk om verschillende delen van de bril in verschillende kleuren te doen. Wij kunnen de klaar aanpassen:

  • Per pootje
  • Per voorkant
  • Per binnenkant
  • Per buitenkant

Op deze manier kunt u een meerkleurige zonnebril samenstellen en een uniek gekleurde bril op maat laten maken.

zonnebrillen tampondruk

Lenzen van de bril

Onze zonnebrillen met logo worden standaard geleverd met zwarte glazen. Het voordeel van de kleur zwart is dat het past bij elke kleur montuur, maar daarnaast zijn zwarte lenzen functioneel. Zwarte lenzen blokken het zonlicht zeer goed en de zichtbaarheid is met zwarte glazen ook goed tijdens bewolkte dagen. Standaard worden al onze zonnebrillen geleverd met UV-400 genormeerde glazen. Deze normering zorgt er voor dat de ogen goed beschermd blijven tegen schadelijk uv-stralen.

Buiten de kleur zwart, kunnen onze zonnebrillen op maat gemaakt worden met verschillende kleuren glazen. Mocht u iets anders willen dan standaard zonnebrilglazen, dan kunt u kiezen voor spiegelglazen. Spiegelglazen zorgen voor een goede weerkaatsing van zonlicht, waardoor de ogen extra beschermd blijven. Bij spiegelglazen zijn de ogen van de drager niet zichtbaar.

offerte zonnebrillen