string(28) "/zonnebrillen/spiegelglazen/"
wayfarer zonnebril spiegelglazen
wayfarer zonnebril spiegelglazen
wayfarer zonnebril met spiegelglazen
wayfarers bedrukken met gekleurde spiegelglazen

Bent u op zoek naar bedrukte zonnebrillen met spiegelglazen? Wij zijn leverancier van zonnebrillen met diverse soorten glazen. Normaliter worden de brillen met zwarte of bruine lenzen geleverd, maar tegen kleine meerkosten kunnen wij ze produceren met spiegelglas. Deze glazen kunnen in iedere gewenste kleur worden gemaakt, zoals: goud, zilver, zwart, blauw en veel meer! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de glazen in dezelfde kleur te laten maken als het montuur, of om juist een contrasterende kleur te kiezen. Alle spiegelglazen bezitten dezelfde UV-400 bescherming als de normale glazen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van zonnebrillen voorzien van spiegelglazen. Wij bieden zeer veel mogelijkheden om te bedrukken, zoals:

  • Opdruk op het pootje
  • Volledig bedrukt pootje
  • Volledig bedrukt frame
  • Full-colour logo
  • Bedrukte glazen

De zonnebrillen zelf zijn beschikbaar in iedere denkbare kleur. Meer dan 400 verschillende kleuren kunnen wij goedkoop en snel direct uit voorraad leveren. Zit uw exacte huiskleur hier toch niet tussen dan kunnen wij de bril ook op maat produceren in uw eigen PMS-kleur.