hartjes zonnebril
hartjes zonnebril
metalen hartjes zonnebril
hartjesbrillen
hartjes zonnebrillen
zwarte hartjes zonnebril

Goedkope hartjes zonnebrillen bedrukken

Als fabrikant kan Promoboer, goedkoop en snel hartjes zonnebrillen op maat laten maken. Hartjes zonnebrillen hebben een vrolijke en charmante uitstraling, waardoor de drager op een leuke manier beschermd kan worden tegen de zon. Bij onze hartjes zonnebrillen, zijn de glazen gevormd in twee hartjes.

Aanpasbare opties van de zonnebril

Onze hartjes zonnebrillen worden standaard geleverd in een bepaalde optie, maar deze brillen zijn volledig aan te passen naar uw persoonlijke voorkeuren. Hieronder staan aanpassingsopties beschreven.

Kleur

 • Standaard worden onze hartjes zonnebrillen geleverd in één basiskleur
 • De hartjesbrillen zijn meerkleurig leverbaar. Denk aan verschillende kleuren voor de pootjes en de voorkant en de binnenzijden

Afwerking

 • Matte afwerking
 • Glanzende afwerking
 • Rubberen afwerking

Lenzen

 • Standaard zwarte lenzen
 • Gekleurde lenzen
 • Spiegelglazen

Materiaal montuur

 • Standaard kunststof
 • Metaal

Zoals te zien is, zijn onze hartjes brillen helemaal op maat naar uw persoonlijke wensen te maken. Mocht u op zoek zijn naar zonnebrillen met ruimte voor grote opdruk, kijk dan eens bij zonnebrillen bedrukken op de pootjes.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over Hartjes Zonnebrillen

Bedrukking en kleurkeuze

Onze hartjes zonnebrillen worden standaard geleverd met een kunststof montuur. Deze brillen zijn geschikt voor bedrukking en ze kunnen dan ook volledig over het gehele montuur bedrukt worden. Qua bedrukking is het volgende mogelijk:

 • Bedrukking op de zijkant van de pootjes
 • Bedrukking op het volledige montuur
 • Bedrukking op de glazen

Mocht u liever een hartjes zonnebril met een metalen frame willen, dan kunnen wij enkel bedrukken in een hoekje van de lens. Een metalen montuur biedt geen ruimte voor bedrukking op de pootjes of op de voorkant.

Qua kleur is er veel mogelijk. Onze populaire hartjes brillen worden geleverd met een kunststof montuur. Wij kunnen elke bril op maat in de gewenste kleur maken. Hebt u nadrukkelijke wensen met betrekking tot uw kleur? Dan kunnen wij uw eigen PMS-kleur gebruiken bij de fabricatie van de zonnebrillen.

Afwerking montuur en glazen

Onze hartjes zonnebrillen worden standaard gemaakt met een kunststof frame. Qua afwerking van het frame kunnen wij het volgende maken:

 • Matte afwerking
 • Glanzende afwerking
 • Luxe rubberen afwerking

Een matte afwerking heeft een stoer uiterlijk, maar is vatbaar voor kleine krasjes. Glanzende afwerking is minder vatbaar voor krassen en een rubberen afwerking heeft als voordeel dat deze zowel matkleurig is, niet snel vatbaar is voor beschadigingen en niet snel verplaatst wanneer deze gedragen wordt.

Qua glazen bieden wij verschillende mogelijkheden. Standaard leveren wij onze zonnebrillen met zwarte lenzen. Zwarte lenzen zijn veelzijdig en beschermen goed tijdens verschillende weertypen. Al onze zonnebrillen worden geleverd met UV-400 gecertificeerde glazen. Mocht u een andere kleur dan zwarte glazen willen, dan kunnen wij gekleurde glazen bieden. Naast normale lenzen, bieden wij ook spiegellenzen. Deze spiegellenzen zorgen er voor dat de ogen van de gebruiker niet zichtbaar zijn en de bescherming tegen schadelijke Uv-stralen, optimaal is.

Waar en wanneer kunnen hartjes zonnebrillen ingezet worden?

Promotie maken met uw bedrijf of merk? Hartjes zonnebrillen zijn geschikt op te bedrukken met uw persoonlijke tekst of logo. Deze bijzonder model bril valt erg op, in tegenstelling tot veel standaard model zonnebrillen. Hartjes zonnebrillen kunnen goed ingezet worden als promotioneel artikelen tijdens bijvoorbeeld:

Valentijnsdag

Valentijnsdag is de ideale dag om promotie te maken door middel van een hartjes zonnebril. Naar aanloop van deze dag neemt de hoeveelheid harten in winkels en vergelijkbare organisaties toe. Een hartjesbril is dan ook voornamelijk tijdens deze periode het artikel bij uitstek om in te zetten ter promotie.

Concerten

Promotie maken tijdens concerten is een goede manier om als bedrijf in de ‘picture’ te komen bij een bepaalde doelgroep. Bezoekers kunnen op deze manier hun liefde tonen aan de artiesten of band, terwijl u als organisatie naamsbekendheid opdoet.

Festivals

Een festival outfit is niet compleet zonder bijpassende zonnebril. Hartjes zonnebrillen worden door zowel jong en oud gedragen tijdens zonnige festivals. Festivals trekken al snel 10.000 personen, waar door het bereik van uw promotionele campagne zeer groot is. Het uitdelen van hartjes zonnebrillen zorgt er voor dat u binnen korte tijd, ruime naamsbekendheid opbouwt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!