Zadeldekjes promotie campagne

Wilt u zadeldekjes gebruiken voor een promotionele campagne? Dan kunt u ervoor kiezen om zadeldekjes gratis weg te geven of te plaatsen. Populaire locaties voor het verspreiden van zadeldekjes zijn stations, winkelcentrum, sportverenigingen, horecagelegenheden en meer. Onze goedkoopste zadeldekjesworden gemaakt van polyester. Daarnaast beschikken wij over volledig waterdichte zadeldekjes van pvc materiaal.

Zadeldekjes bedrukken met logo of andere opdruk

Veel ondernemingen kiezen er voor om een logo, tekst of afbeelding te drukken op de zadeldekjes. De zadeldekjes kunnen op één positie of zelfs in het geheel bedrukt worden met een opdruk naar keuze. U kunt kiezen uit een opdruk in één tot en met vier kleuren of een full colour opdruk. De goedkoopste optie is om de zadeldekjes met logo te voorzien met één kleur opdruk, maar een full colour opdruk valt over het algemeen meer op.

Overzicht zadeldekjes bedrukken

Goedkope zadeldekjes

goedkoopste zadelhoesje bedrukken

Waterdichte zadeldekjes

zadeldekjes waterdicht bedrukken

Milieuvriendelijke zadeldekjes

zadeldekjes waterdicht bedrukken

Heeft u nog vragen?

Waar worden zadeldekjes voor gebruikt?

Een zadelhoesje wordt gebruikt om de zadel van de fiets droog te houden tegen regen, hagel of sneeuw. Vroeger gebruikte mensen een plastic tasje om de fiets om het zadel droog te houden, vaak bleken deze tasjes niet echt waterdicht te zijn. Veel bedrijven hebben er slim op ingespeeld om zadelhoesjes te gaan produceren om uw zadel droog te houden. Een tijd later werden zadelhoesjes bedrukt met logo’s of tekst om een reclameboodschap over te brengen aan potentiele klanten. Ze geven de hoesjes gratis weg of plaatsen deze op fietszadels. Veelal worden de zadeldekjes geplaatst op plekken waar veel mensen samenkomen op de fiets. U moet hierbij denken aan fietsenstallingen bij treinstations, winkelcentra en busstations.

Waarom zadeldekjes bedrukken?

Wij kunnen de fietszadel hoesjes goedkoop produceren en bedrukken. Door de zadeldekjes te bedrukken kan er een boodschap worden verspreid onder het door u gekozen publiek. Vaak worden zadeldekjes bedrukt om een opening van een winkel te promoten. De hoesjes worden in de regio geplaatst op fietsen om reclame te maken. Daarnaast worden ze ingezet voor kortingsacties, verspreiden van een politieke boodschap, handhaven van parkeerbeleid en het aankondigen van festivals en evenementen.

Van welke materialen worden zadeldekjes gemaakt?

Wij kunnen zadeldekjes produceren van polyester en pvc. Wanneer u op zoek bent naar een volledig waterdicht zadeldekje, dan is ons advies te kiezen voor de pvc variant. Onze goedkoopste zadeldekjes van polyester kunnen na verloop van tijd water doorlaten. De pvc zadeldekjes zullen daarom ook langer zichtbaar zijn op het straatbeeld. U kunt bij ons beide zadelhoesjes bedrukken in full colour.

custom-made zadelhoesjes aanvragen