pvc goedkoop bedrukken waterafstotend
goedkoop bedrukte pvc hoesjes
bedrukken van waterdichte plastic pvc hoezen
zadelhoesjes van plastic waterdicht goedkoop
rood hoesje goedkoop prijs pvc
bedrukte pvc zadelhoesjes goedkoopste tarief
pvc zadeldekjes goedkoopste bedrukking

Waterdichte PVC zadelhoesjes goedkoop bedrukken met logo?

Bij Promoboer bent u aan het juiste adres wanneer u zoekt naar zadelhoesjes. In Nederland wordt de fiets zeer vaak gebruikt. Daarbij komt dat het in Nederland vaak regent. Een grote ergernis onder fietsers is dan ook een nat zadel. Veel bedrijven spelen hierop in door reclame te maken door middel van zadelhoesjes.

Zoekt u naar het perfecte hoesje voor uw reclamecampagne, dan adviseren wij onze PVC zadelhoezen. Deze hoesjes zijn namelijk volledig waterafstotend. Heeft het geregend, dan blijft het water bovenop het hoesje liggen. De gebruiker zal dus altijd een droog zadel behouden. Vandaar dat hij of zij het hoesje waarschijnlijk voor een zeer lange tijd zal gebruiken. Uw reclame fietst dus een lange tijd rond.

Zoekt u naar de goedkoopste bedrukking, dan raden wij een opdruk aan die bestaat uit zo min mogelijk verschillende kleuren. De algemeen geldende regel is namelijk: hoe minder kleuren opdruk, hoe lager onze tarieven!

Heeft u een opdruk dat bestaat veel kleuren, dan is het vaak mooier om te kiezen voor PVC hoesjes met full-colour opdruk!

Hoofdcategorie: Zadelhoesjes

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending