goedkoopste zadelhoesjes bedrukken met full-colour opdruk
goedkoopste full-colour bedrukte zadeldekjes
full-color polyester fietszadelhoes
full-color polyester fietszadelhoes
goedkope full-colour waterdichte hoes
goedkoopste full-colour zadelhoes polyester
full-color polyester fietszadelhoes

Wilt u waterdichte polyester zadelhoezen full-colour bedrukken?

Bestel zadelhoesjes ter promotie van uw bedrijf met een full-colour opdruk van bijvoorbeeld een afbeelding. Wilt u de hoesjes bedrukken met uw logo? Heeft uw logo een verloop in kleuren? Dan is een full-colour bedrukking de optie voor u. Wij kunnen onze polyester zadelhoezen door middel van heat-transfer techniek bedrukken met een full-colour bedrukking.

Onze polyester hoesjes kunnen op diverse manieren waterdicht worden gemaakt. Het kan namelijk zowel door het aanbrengen van één enkele waterproof coating, maar ook door het aanbrengen van een dubbele laag! De goedkoopste optie is uiteraard één waterproof coating, maar wilt u verzekerd zijn van een droog zadel dan adviseren wij een dubbele laag.

Onze waterdichte hoezen zijn beschikbaar in elke gewenste kleur en in elk gewenst formaat. Wilt u dus scooterzadelhoezen of kinderzadelhoezen laten maken, dan kunnen wij ook custom-made formaten fabriceren. Al deze hoesjes kunnen worden bedrukt met een full-colour bedrukking en zijn beschikbaar in waterdichte uitvoering.

Zoekt u naar een goedkopere optie, dan kunnen wij ook waterdichte polyester hoesjes goedkoper bedrukken met minder verschillende kleuren!

Hoofdcategorie: Zadelhoesjes

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending