Wat is een zadelhoesje?

Een zadelhoesje is een product van polyester of PVC dat gebruikt wordt om de zadel van de fiets droog te houden tegen regen, hagel of sneeuw. Vroeger gebruikte mensen een plastic tasje om de fiets om het zadel droog te houden, vaak bleken deze tasjes niet echt waterdicht te zijn. Veel bedrijven hebben er slim op ingespeeld om zadelhoesjes te gaan produceren om uw zadel droog te houden. Een tijd later werden zadelhoesjes bedrukt met logo’s of tekst om een reclameboodschap over te brengen aan potentiele klanten. Zo probeerde bedrijven nieuwe klanten te verwerven voor de onderneming.

Hoe ziet een zadelhoesje eruit?

Een zadelhoesje bestaat uit twee delen, namelijk de bovenkant, dit is het zitvlak en het elastieken zijkant. De elastieken zijkant van het zadel hoesje plaats u goed op de zijkant van uw eigen zadel, zodat deze goed kan vormen om uw zadel. De beste manier op het zadelhoesje mooi strak om het zadel te krijgen is door met de vingertopper de elastieken banden recht om het zadel te leggen.

Van welke materialen zijn de zadelhoesjes gemaakt?

U heeft bij ons de mogelijkheid om zadelhoesjes te laten fabriceren van polyester en pvc. Bent u op zoek naar de goedkoopste zadelhoesjes, dan raden wij u aan om de zadelhoesjes van polyester te laten maken. Wanneer u op zoek bent naar volledig waterdichte zadelhoesjes, is ons advies op zadelhoesjes van pvc te produceren.

Waar worden zadelhoesjes het meest ingezet?

Bedrukte zadelhoesjes worden het meest ingezet op plekken waar veel fietsen staan. De populairste plekken waar zadelhoesje reclamecampagnes worden ingezet zijn als eerste de treinstations. Veel stations in Nederland hebben een zeer grote fietsenstalling, zodat iedereen zijn of haar fiets kwijt kan. Een treinstations is de beste plek voor een reclamecampagne met zadelhoesjes. Andere populaire plekken zijn, scholen, evenemententerreinen, beursgebouwen, kantoorcomplexen en winkelcentrums.

Op wat voor manier worden bedrukte zadelhoesjes ingezet?

Bedrijven die kiezen voor een marketingcampagne met zadelhoesjes gebruiken deze vooral voor de lokale markt. Een voorbeeld is een winkel of middenstander die in de eigen lokale omgeving zadelhoesjes laat plaatsen op fietsen om zo te kunnen segmenteren op de eigen regio. De campagne wordt ingezet om zo extra traffic te generen richting de winkel. Een reclamecampagne door middel van bedrukte zadelhoesjes is een goedkope manier van promotie om de lokale markt te bereiken. Echter zetten zeer grote landelijke bedrijven tevens zadelhoesjes in als reclame materiaal door heel Nederland heen. Voornamelijk bij de stations van de grote steden in ons land worden bedrukte zadelhoesjes geplaatst.

Wat zijn de kosten van het bedrukken van zadelhoesjes?

Een zadelhoesje kost 25 cent met een bedrukking. Hoe minder kleuren opdruk u kiest, hoe goedkoper de zadelhoesjes worden. De kosten zijn ook afhankelijk van het aantal stuks zadelhoesjes. Hoe groter de bestelling is, hoe lager de kosten worden van de bedrukte zadelhoesjes. Doordat wij niet alleen de fabrikant zijn van de goedkoopste zadelhoesjes maar ook de bedrukker, kunnen wij de zadelhoesjes aanbieden aan u tegen de laagste tarieven. Vanaf 1000 stuks zijn de zadelhoesjes al verkrijgbaar bij Promoboer.


Hoofdcategorie: Zadelhoesjes