Onze fiets zadelhoesjes passen om de fietszadels van alle fietsen en is daarom een perfect promotiemiddel van uw campagne. Met een minimale inspanning en kosten verandert u een fietsenrek buiten een supermarkt of universiteit in een 'gratis' advertentieruimte voor uw bedrijf of product. Deze zadeldekjes beschermen de kleding van uw prospect tegen gescheurde zadels, broeken tegen vlekken en houden de zitting droog tijdens regen. Goedkope maar zeer effectieve attentie die de ontvanger van de zadelhoesjes in uw reclame campagne vrijwel zeker op prijs zal stellen.

Welke bedrijven maken gebruik van zadelhoesjes?

Zadelhoesjes zijn zeer populair onder diverse soorten bedrijven. Vaak worden ze ingezet door bedrijven, zoals: sportscholen, evenementenorganisaties, horecabedrijven, supermarkten en politieke partijen. Ook worden ze ingezet door overheidsinstellingen zoals gemeentes en politieke partijen. Zij gebruiken de zadelhoesjes bijvoorbeeld om fietsers in te lichten over gewijzigde fietsen parkeerbeleid het station of een boodschap over te brengen over de aankomende verkiezingen.

Waarom kiezen bedrijven voor een reclame campagne met zadelhoesjes?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van zadelhoesjes in hun reclamecampagnes. Zadelhoesjes met bedrukking zijn een zeer effectieve manier om lokaal een doelgroep te bereiken. Vaak worden zadelhoesjes ingezet voor guerillamarketing campagnes, waarbij er binnen korte tijd grote velden met uw reclame kunnen worden gecreëerd. Ondanks dat de zadelhoezen veelal ongevraagd op de fiets worden geplaatst, is de gebruiker er altijd wel blij mee, omdat het een praktisch geschenk is.

Wat voor soort reclame opdruk worden vaak geplaatst op het zadelhoesje?

Zadelhoesjes met logo worden veel ingezet als middel om leden te werven. Denk hierbij aan sportscholen of politieke partijen die op zoek zijn naar nieuwe mensen. De bedrukking op het polyester zadelhoesje of het waterdichte zadelhoesje kan naast reclame ook een gemakkelijke en duidelijke instructie geven hoe er ingeschreven kan worden op de website.

Zadelhoesjes reclame voor winkel of product

Wanneer u op zoek bent naar meer bezoekers in uw winkel(s), zijn zadelhoesjes zeer geschikt als promotiemiddel. Een veel gebruikte strategie van bedrijven is om de zadelhoesjes in te zetten als lokkertje voor meer verkeer in hun winkels. Wanneer de eigenaar van het zadelhoesje deze meeneemt naar de winkel, kunnen zij bijvoorbeeld extra korting krijgen op bepaalde producten.

Zadelhoesjes reclame voor uw evenement of festival

Evenementenorganisaties gebruiken zadelhoesjes vaak als middel om hun evenement lokaal aan te kondigen. Dit kan middels een grootschalige guerillacampagne, maar ook op een individuele manier. Zadelhoesjes worden vaak persoonlijk overhandigd aan de potentiële evenement- of festivalbezoeker. Onze hoesjes zijn hier uitermate geschikt voor omdat wij ze standaard leveren in een transparante polybag. Hierdoor kunt u het zadelhoesjes gratis uitdelen.

bedrukte zadelhoesjes voor bedrijven
Zadelhoesjes reclame voor werving van personeel of leden

In de huidige tijd kan het vinden van personeel een lastige opgave zijn. Met zadelhoesjes kunt u echter gericht personeel werven voor uw bedrijf. U kunt namelijk uw doelgroep selecteren op basis van de locatie waar u de zadelhoezen verspreidt. Bent u op zoek naar bezorgers in Haarlem? Dan zal uw reclame lokaal georiënteerd zijn. Op het zadelhoesje kunt u een korte omschrijving van het bedrijf en/of de functie laten bedrukken. Door contactgegevens, zoals telefoonnummer en een webadres kan uw potentiele nieuwe werknemer contact met u opnemen.

Andere opdrukken om reclame te maken met zadelhoesjes

Naast de genoemde opdrukken zijn er natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden. In het verleden hebben wij ook zadelhoesjes met route informatie, zadelhoesjes met qr code, zadelhoesjes met wincode en zadelhoesjes met kortingsacties geproduceerd.