Onze top 5 bedrukte zadelhoezen

Doordat zadelhoezen met logo steeds populairder worden onder bedrijven, krijgen wij steeds vaker de vraag wat nou onze meest populaire hoezen zijn. Er zijn een aantal soorten zadeldekjes zeer populair onder onze klanten. Wij hebben speciaal voor u een top 5 gemaakt van onze meest populaire zadelhoesjes. Onze top 5 bestaat uit polyester zadelhoezen mét of zonder waterproof coating, PVC zadelhoezen en milieuvriendelijke zadelhoezen.

1. Polyester zadelhoes met waterproof coating

Nummer 1 in onze top 5 zijn onze bedrukte hoesjes van polyester met een waterproof coating. Bedrijven laten deze zadelhoezen bedrukken met hun logo, doordat deze hoes het beste van twee werelden is. Ten eerste kunnen wij deze hoesjes zeer goedkoop aanbieden, doordat hij gemaakt is van polyester. Ten tweede is deze zadelhoes waterdicht, waardoor het zadel droog kan blijven.

populairste polyester zadelhoesjes

2. Polyester zadeldekjes zonder coating

Op plek 2 staat het zadeldekje zonder waterproof coating. Vaak willen bedrijven de goedkoopste zadelhoesjes bestellen voor hun guerilla marketing actie. Door gebruik te maken van deze hoesjes kunnen zij tegen een zeer lage prijs grote velden vullen met hun reclame. Denk hierbij aan stations en scholen. Deze hoesjes zijn beschikbaar in meer dan 400 verschillende kleuren. Bent u op zoek naar een hoes in uw eigen gewenste PMS-kleur, dan betaalt u dus geen meerkosten, doordat wij uw kleur bijna altijd al op voorraad hebben liggen!

3. Waterdichte PVC zadelhoesjes

Op nummer 3 in onze lijst staan onze PVC zadelhoezen. Bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve zadelhoezen met logo kiezen voor dit hoesje. Doordat deze hoes een luxe uitstraling heeft, kunt u de ontvanger van het hoesje laten zien dat uw bedrijf ook van hoge kwaliteit is. Daarbij komt dat dit hoesje ook zeer praktisch is doordat hij volledig waterafstotend is. Het zadel zal dus altijd droog blijven!

4. Polyester zadelhoezen met dubbele waterproof coating

De 4e op onze lijst zijn polyester hoesjes met een dubbele waterproof coating. Deze hoesjes zijn goedkoop en ook nog eens volledig waterdicht. Doordat deze hoesjes zeer praktisch zijn zal de gebruiker het hoesje een lange tijd gebruiken. Dit betekent dat uw reclame lang zal rond blijven fietsen!

5. Milieuvriendelijke zadelhoes bedrukken

Op plaats 5 staat het milieuvriendelijke zadelhoesje. Wilt u graag geassocieerd worden met milieuvriendelijkheid, dan is dit de geschikte keuze. Deze zadeldekjes zijn namelijk gemaakt van recycled PVC.

Het geschikte hoesje kiezen

De bovengenoemde zadelhoezen zijn het meest populair onder onze klanten. Het is echter niet gezegd dat de nummer 1 altijd de meest geschikte keuze is voor u. Het ligt eraan wat uw budget, doel en wensen zijn. Zoekt u naar het goedkoopste bedrukte hoesje, dan is bijvoorbeeld nummer 2 het meest geschikt voor u. Wilt u graag weten wat voor u het meest passende hoesje is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel ons via: 31 (0)85 40 15 987


Hoofdcategorie: Zadelhoesjes