goedkoopste zadelhoesjes bedrukken met full-colour opdruk
goedkoopste zadelhoes full-colour opdruk
fietszadels bedekken met zadelhoesjes full-color
fietszadels bedekken met zadelhoesjes full-color
full colour bedrukken polyester goedkoopste zadeldekjes

Zoekt u naar full-colour goedkope zadelhoesjes?

Onze goedkope polyester zadelhoesjes kunt u full-colour laten bedrukken. Doordat wij gebruik maken van heat-transfer print, kunnen wij complexe bedrukkingen gedetailleerd aanbrengen op de stof. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een afbeelding te bedrukken op het hoesje. Wij zijn niet alleen de bedrukker maar ook de fabrikant van de hoesjes. Het is daardoor mogelijk om de opdruk tot aan de randen aan te brengen. Het is zelfs mogelijk om het volledige oppervlak te laten bedrukken. Dit type opdruk staat ook wel bekend als een all-over bedrukking.

Hoe herkent u een full-colour opdruk? Vaak komen full-colour bedrukkingen voor in de vorm van een afbeelding of foto. Ook is een kleurverloop een indicator dat wij onze full-colour druktechniek moeten gebruiken.

Een full-colour bedrukking is niet de goedkoopste manier om zadelhoezen te laten bedrukken. Kiest u namelijk voor een opdruk in minder verschillende kleuren, dan kunnen wij de hoesjes bedrukken in onze zeefdrukkerij. Daar worden de hoezen goedkoop bedrukt met uw logo.

Hoofdcategorie: Zadelhoesjes

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending