goedkope verrekijkers
goedkope verrekijkers
goedkope papieren verrekijkers opvouwbaar
papieren opvouwbare verrekijker
goedkope verrekijkers van plastic
goedkope plastic verrekijkers met logo
bedrukte verrekijkers

Op zoek naar de goedkoopste verrekijkers?

Stop dan met zoeken, want wij produceren de goedkoopste verrekijkers. Wij zijn fabrikant van karton opvouwbare verrekijkers en plastic verrekijkers met koord. De goedkope verrekijkers hebben standaard 3x zoom, maar u kunt kiezen voor een factor die meer vergroot. Promoboer produceert bedrukte verrekijkers vanaf 500 stuks tegen de goedkoopste prijs en kunnen geleverd worden binnen 2 a 3 weken..

  • Goedkope opvouwbare verrekijker van karton
  • Plastic verrekijker met nekkoord

Goedkope verrekijkers bedrukken met logo

De plastic verrekijkers in populaire kleuren rood, wit, blauw en geel kunnen wij snel uit voorraad leveren en bedrukken. Het is mogelijk om de verrekijker in uw eigen PMS kleur te laten produceren. De plastic verrekijkers bedrukken wij standaard op het midden frame.

De basiskleur van de goedkoopste opvouwbare verrekijker is wit en bedrukken wij op één positie. Het is mogelijk om de basiskleur naar wens aan te passen en de verrekijker te bedrukken op meerdere posities. Liever een all-over bedrukking in full colour? Lever het ontwerp aan en wij regelen het.

  • Opvouwbare verrekijker bedrukken op één positie, enkele posities of all-over full colour
  • Plastic verrekijkers bedrukken op midden frame
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope verrekijker met logo

Voor goedkope verrekijkers bent u bij ons aan het juiste adres. De prijs van onze goedkoopste verrekijkers word bepaalt door een aantal factoren, zoals het materiaal, de lens, kleur en bedrukking. U heeft invloed op deze factoren. Wij informeren u over de factoren, zodat u hier rekening mee kunt houden bij het indienen van een offerte.

Soort en materiaal verrekijker

Een verrekijker (of kortweg kijker) is een optisch instrument om voorwerpen op grote afstand vergroot weer te geven. Het instrument is in 1608 uitgevonden door Nederlander Hans Lippershey uit Middelburg. Wij produceren verschillende soorten van verschillend materiaal.

Papier opvouwbare verrekijker

De goedkoopste verrekijker is de opvouwbare verrekijker van papier. Deze heeft uitgevouwen de volgende afmetingen 10,4 cm x 8,7 cm x 1 cm. De verrekijker is opvouwbaar, zodat de gemakkelijk is mee te nemen in de binnenzak of tas. Door de 3x zoom die 3x vergroot is de verrekijker ideaal te gebruiken op evenementen of voorstellingen.

Plastic verrekijker met nekkoord

Plastic verrekijkers met nekkoord lijkt meer op de verrekijker die wij kennen. De verrekijker is duurzaam in gebruik en heeft een luxere uitstraling door het materiaal. Door het plastic materiaal is deze verrekijker duurder dan de papieren toneelkijker.

Kleur verrekijker

De goedkoopste verrekijker van papier wordt standaard geproduceerd in het wit. Wij zijn de producent van de opvouwbare verrekijker en kunnen de verrekijker ook in uw eigen PMS kleur of een andere gewenste kleur produceren.

De plastic verrekijkers kunnen wij snel leveren als u een van de populairste kleuren kiest. De meest verkochte kleuren van de goedkope plastic verrekijkers zijn blauw, geel, zwart en rood. Als u langer de tijd heeft, dan kunnen wij in onze fabriek ook plastic verrekijkers produceren in een andere gewenste kleur.

Vergrotende factor van de lens

Wij produceren de opvouwbare verrekijkers en plastic verrekijkers standaard met 3x zoom door een ingebouwde kwalitatieve lens. Tegen meerprijs kunnen wij de kwalitatieve lens met 3x zoom vervangen door een lens die meer vergroot.

Goedkope verrekijkers bedrukken

Wij kunnen zowel de plastic verrekijkers bedrukken als kartonnen verrekijkers bedrukken met uw eigen tekst, logo of afbeelding.

De goedkoopste papieren verrekijkers bedrukken wij standaard op de bovenzijde. Het is ook mogelijk op de papieren verrekijker te bedrukken op meerdere posities, zoals de zijkant, bovenkant en onderkant. Wanneer u de verrekijker op meerdere zijden wilt bedrukken, dan raden wij aan om de papieren opvouwbare verrekijker all over te bedrukken. De bedrukking kan in enkele kleuren maar ook in full colour.

Plastic verrekijkers kunnen wij bedrukken met uw logo of tekst. Bestaat de opdruk uit meer dan vier kleuren of heeft het een verloop van kleuren, dan bedrukken wij de plastic verrekijkers in full colour. Wij bedrukken plastic verrekijkers op het midden frame, waar twee telescopen aan hangen, op de bovenkant van de verrekijker.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!