telefoonhoesjes bedrukken
telefoonhoesjes bedrukken
iphone 7 hoes bedrukken
iphone 6 hoesjes
telefoonhoesjes samsung s8 hoesjes
samsung s7 hoesjes
samsung s6 hoesjes

Goedkoopste telefoonhoesjes

Bij Promoboer bent u aan het juiste adres voor de goedkoopste telefoonhoesjes. Wij produceren flexibele hoesjes van TPU/siliconen en telefoonhoesjes van hard plastic. Wij produceren telefoonhoesjes voor de nieuwste smartphones, zoals iPhone 6 telefoonhoesjes, iPhone 7 telefoonhoesjes en iPhone 8 telefoonhoesjes. Ook Samsung S6 telefoonhoesjes, Samsung S7 telefoonhoesjes en Samsung S8 telefoonhoesjes zijn populair.

  • Alle Apple iPhone telefoonhoesjes
  • Alle Samsung telefoonhoesjes
  • Populaire modellen Nokia, HTC en Huawei telefoonhoesjes

Kunnen jullie alle telefoonhoesjes bedrukken?

Ja, wij kunnen alle telefoonhoesjes bedrukken met logo, tekst of afbeelding. U kunt dus zelf uw telefoonhoesjes ontwerpen door de opdruk te bepalen. Wij kunnen telefoonhoesjes bedrukken vanaf één kleur tot en met full colour bedrukking. De telefoonhoesjes worden standaard bedrukt op de achterkant. Het is tevens mogelijk om de randen van de telefoonhoesjes te bedrukken of de telefoonhoes met reliëf te produceren.

  • Gepersonaliseerde telefoonhoes met logo, tekst of afbeelding
  • Wij bedrukken telefoonhoesjes vanaf één kleur tot en met full colour
  • Standaard achterkant telefoonhoesjes bedrukken

Wat zijn jullie populairste telefoonhoesjes?

In Nederland beheersen smartphones fabrikanten Apple en Samsung de smartphone markt. Dat betekent dat de vraag naar bedrukte telefoonhoesjes ook het grootste is. In mindere mate produceren en bedrukken wij Huawei telefoonhoesjes, HTC telefoonhoesjes, Sony telefoonhoesjes en Nokia telefoonhoesjes.

Populaire telefoonhoesjes voor de iPhone zijn, iPhone X telefoonhoesjes, iPhone 8 Plus telefoonhoesjes, iPhone 8 telefoonhoesjes, iPhone 7 Plus telefoonhoesjes, iPhone 7 telefoonhoesjes, iPhone 6 Plus telefoonhoesjes, iPhone 6 telefoonhoesjes, iPhone 5 telefoonhoesjes en iPhone SE telefoonhoesjes.

De meest verkochte Samsung telefoonhoesjes zijn de Samsung S8 telefoonhoesjes, Samsung S7 telefoonhoesjes en Samsung S6 telefoonhoesjes. Ook voor andere modellen en varianten Samsung telefoonhoesjes krijgen wij dagelijks aanvragen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste telefoonhoesjes

Wij produceren en bedrukken de goedkoopste telefoonhoesjes. Van A tot Z zijn wij aanwezig bij het productieproces, van grondstof tot telefoonhoesjes en van onbedrukt hoesjes tot bedrukt telefoonhoesjes. Wij produceren telefoonhoesjes en bedrukken telefoonhoesjes en kunnen daarom de goedkoopste telefoonhoesjes aanbieden. De prijs van de goedkope telefoonhoesjes is van een aantal factoren afhankelijk. Wij geven graag inzicht in deze factoren zodat u de stukprijs kunt beïnvloeden.

Formaat telefoonhoesjes

Het formaat van telefoonhoesjes is een belangrijke factor die de stukprijs van de telefoonhoes beïnvloed. Er zijn verschillende soorten smartphones, waardoor er ook verschillende soorten telefoonhoesjes geproduceerd moeten worden. Als voorbeeld nemen wij Apple iPhone telefoonhoesjes, want van de nieuwe iPhone is er een iPhone 8 variant en iPhone 8 Plus variant. De iPhone 8 Plus is groter en dus moet voor die smartphone een grotere telefoonhoes geproduceerd worden. Om een grotere telefoonhoes te produceren is er meer grondstof nodig en dat brengt extra kosten met zich mee.

Telefoonhoesjes bedrukken

Wij kunnen alle iPhone telefoonhoesjes bedrukken, Samsung telefoonhoesjes bedrukken, HTC telefoonhoesjes bedrukken, Sony telefoonhoesjes bedrukken en Huawei telefoonhoesjes bedrukken.

Goedkoopste telefoonhoes bedrukking in één kleur op de achterkant

Wij bedrukken telefoonhoesjes met logo, tekst of afbeelding standaard op de achterkant van de telefoonhoes. De goedkoopste telefoonhoes heeft een bedrukking in één kleur en op één standaard positie.

Telefoonhoes bedrukking in meer kleuren of full colour

Wij kunnen ook telefoonhoesjes bedrukken met logo of afbeelding die bestaat uit meerdere kleuren. Naarmate u kiest voor een bedrukking die bestaat uit twee, drie of vier kleuren dan zal dit van invloed zijn op de prijs. Bij een opdruk bestaande uit meer dan vier kleuren of een kleurenverloop bedrukken wij de telefoonhoes full colour.

Aantal goedkope telefoonhoesjes

Wanneer u op zoek bent naar bedrukte telefoonhoesjes met uw eigen opdruk, dan bent u bij Promoboer aan het juist adres. Onze telefoonhoesjes zijn leverbaar vanaf 250 stuks. Hoe hoger het aantal, hoe goedkoper de telefoonhoesjes per stuk worden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan