jongleerballen bedrukken
jongleerballen bedrukken
bedrukte jongleerballen
jongleerballen met logo
bedrukte jongleerballen in geschenkverpakking
jongleerballen met logo in verpakking
set jongleerballen verpakt

Jongleerballen als anti-stress relatiegeschenk

Onze jongleerballen zijn populair als anti-stress relatiegeschenk. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig recyclebaar PVC en zijn gevuld met sesamzaad. Ze zijn niet alleen leuk, maar ook milieuvriendelijk. Wij hebben kleine stressballen met een diameter van 5cm en grote stressballen met een diameter van 7.5cm. Ze worden per set van 3 ballen verpakt in transparante koker of zakje. Liever losse jongleerballen? Ook dat is mogelijk.

  • Jongleerballen per stuk
  • Bedrukte jongleerballen per set van 3

Bedrukte jongleerballen met logo

Onze jongleerballen beschikken meestal over 4 panelen in de kleuren rood, blauw, geel en groen. Het is mogelijk om zelf de kleuren van de panelen te bepalen. De panelen van de jongleerballen bedrukken wij graag met je logo of tekst. Het is daarnaast ook mogelijk om de verpakking, zoals een zakje of koker, van een bedrukking te voorzien. Op deze manier is het weggeven van een setje jongleerballen met logo extra leuk!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meestgestelde vragen over onze goedkope jongleerballen

Wij krijgen regelmatig vragen over onze goedkope jongleerballen. De regelmatig terugkerende vragen hebben wij hieronder uitgewerkt. Heb je nog andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op, want wij kunnen je ongetwijfeld helpen.

1. Waarmee worden de jongleerballen gevuld?

De meeste jongleerballen hebben als vulling kanariezaad, sesamzaad of een mengsel van zand en zaad. Met de vulling kan het gewicht van de jongleerballen bepaalt. Ook is de ene vulling zachter dan de andere, zodat je ook zachte jongleerballen kunt krijgen. De vulling bevindt zich vaak in een los elastisch zakje, dat is ingenaaid aan de binnenkant van de jongleerbal.

2. Zijn er ook kleine jongleerballen voor kinderen?

Ja, wij hebben ook kleine jongeerballen met een diameter van 5cm. Mocht je met heel veel ballen willen gaan jongleren of heb je (nog) kleine handen, dan kan een kleine jongleerbal geschikt zijn. Deze kleine jongleerballen zijn dus zeer geschikt voor kinderen.

3. Hebben jullie lichtgevende jongleerballen?

Ja, je kunt bij ons ook jongleerballen met LED lichtjes bestellen. Met deze set geef je de ballen elke kleur die je maar wilt. Extra leuk om in het donker een showtje weg te geven. De lichtgevende jongleerballen met logo werken op batterijen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!