Stressballen bedrukken
Stressballen bedrukken
kneedbare stressbal met logo
Goedkope stressbal bedrukt
Anti-stressballen met logo
Goedkope anti-stress bal
Goedkope stressbal met logo
Anti-stress bouwhelm
Anti-stress dobbelsteen
Anti-stress auto
anti-stress sleutelhanger
anti-stress sleutelhanger
Anti-stress sleutelhanger eigen vorm

Goedkope stressballen en anti-stress spullen

Promoboer produceert goedkope anti stress artikelen! Wij hebben kneedbare anti-stress ballen en anti-stress ballen met korrelvulling, welke ook als jongleerballen gebruikt worden. Deze ballen liggen goed in de hand en hebben doorgaans een diameter van 6cm. Wij kunnen ook anti-stress figuren op maat maken, zoals kleine stressballen of een anti-stress artikel in andere vorm. Kleine anti-stress artikelen met een diameter van 4cm leveren wij met een sleutelhanger.

  • Anti-stress ballen kneedbaar
  • Anti-stress ballen met korrelvulling
  • Anti-stress figuren op maat
  • Kleine anti-stress artikelen met sleutelhanger

Stress artikelen bedrukken met logo

De anti-stress artikelen produceren wij in populaire basiskleuren, zoals wit, blauw, rood en groen. Wij kunnen bij grote afname anti-stress ballen produceren in iedere gewenste PMS kleur. Wilt u de anti-stress ballen bedrukken of anti-stress artikelen bedrukken met logo of tekst? Wij bedrukken anti-stressballen standaard met één kleur op een positie. Het is mogelijk om meerdere posities te bedrukken.

  • Artikelen in basiskleur of bij hoge afname eigen PMS kleur
  • Anti-stress artikelen bedrukken in één kleur op één of meer posities

Goedkope anti-stress artikelen met logo opdruk

Wij zijn fabrikant van verschillende soorten goedkope anti-stress artikelen. De anti-stress speeltjes doen vermoeden dat de spullen de stress doen afnemen, maar het overgrote deel van de anti-stress artikelen word bedrukt en ingezet als reclamegadget of relatiegeschenk. Het is een goedkope give-away en met een beperkt budget kunt u toch een zeer groot publiek bereiken. Wij hebben een aantal factoren op een rijtje gezet, welke de stukprijs van de anti-stress spullen bepalen. Door in te spelen op deze factoren kunt u de goedkoopste anti-stress artikelen bij ons afnemen.

Soort van het anti-stress artikel

We hebben anti stress artikelen in vele vormen, kleuren en maten. Van een sleutelhanger met een anti stress artikel eraan tot aan verpleegster in anti stress uitvoering. De verschillende soorten anti-stress spullen verschillen in prijs.

Anti-stressballen kneedbaar

Dit is het goedkoopste anti-stress artikel uit ons assortiment. De stressbal is een balvormig en zacht voorwerp. Het is bedoeld om in te knijpen en mee te spelen, waardoor de stress afneemt. Onze anti-stressballen zijn gemaakt van PU materiaal waardoor ze licht en goed kneedbaar zijn.

Anti-stressballen met korrelvulling

Wij hebben ook anti-stress ballen met korrelvulling. Deze stressballen kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals anti-stress of jongleerballen. Deze stressballen worden geproduceerd van verschillende materialen, zijn zwaarder door de korrelvulling en mede door het volume van de stressballen duurder.

Anti-stress figuren op maat

Wij kunnen ook anti-stress spullen op maat maken, zoals in de vorm van een hartje, dobbelsteen, bouwhelm, tennisbal en voetbal. Deze worden ook van licht en goedkoop materiaal gemaakt.

Anti-stress spullen met sleutelhanger

Populair zijn onze anti-stress spullen met sleutelhanger. De vorm heeft een kleinere diameter en leent zich daardoor goed om aan een sleutelbos te bevestigen. Deze worden ook van licht en goedkoop materiaal gemaakt.

Kleur van het anti-stress artikel

De goedkope anti-stress ballen kneedbaar, anti-stress figuren op maat en anti-stress spullen met sleutelhanger zijn het goedkoopste wanneer u voor een van de basiskleuren kiest. De standaard kleuren zijn blauw, rood, zwart, geel groen, wit en meer. Als u toch liever een andere kleur wilt, dan kunnen wij het materiaal tegen meerprijs van een andere kleur voorzien.

De anti-stressballen met korrelvulling, ook wel jongleerballen, leveren wij standaard met één wit vlak en een gekleurd vak. De basiskleuren zijn blauw, rood, groen en geel.

Anti-stress artikelen bedrukken

De anti-stress spullen bedrukken wij standaard op één positie in één kleur. Wilt u liever meerdere posities bedrukken, dan kan dat tegen meerprijs. De meeste afnemers kiezen ervoor om anti-stress spullen te bedrukken met logo of tekst.