string(31) "/strandballen/strand-artikelen/"

Zomerse strand artikelen laten bedrukken?

De specialiteit van Promoboer gaat verder dan enkel het bedrukken van strandballen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bedrukken van veel meer soorten strand artikelen. Wij produceren deze artikelen in onze fabriek in China. Hierdoor kunnen wij u zeer veel mogelijkheden bieden om tot een uniek product te komen. Laat bijvoorbeeld frisbees, verrekijkers of zonnebrillen bij ons bedrukken! Lees in dit artikel meer over de verschillende strand artikelen die wij in ons assortiment hebben.

Opblaasbare producten

In het zwembad of op het strand kunnen opblaasbare artikelen niet ontbreken. Wij kunnen diverse inflatables voor u fabriceren. Om over het water te kunnen varen hebben wij onder andere bootjes, zwembanden en luchtbedden. De luchtbedden kunnen worden gemaakt in iedere gewenste formaat of vorm, zoals een opblaaskrokodil. Deze artikelen kunnen bijvoorbeeld in kinderformaat worden gemaakt. Daarnaast kunnen wij ook bedrukte zwembandjes voor kinderen produceren. Opblaasbare stoelen kunnen wij ook voor u maken.

luchtbedden, opblaaskrokodillen, parasols en opblaasbare stoelen bedrukken

Promotiemateriaal tegen de zon

Wanneer het ’s zomers weer warm wordt en de zon volop schijnt, komen er zonwerende producten weer van pas. Wij helpen u dan ook graag met het bedrukken van deze artikelen. Wij hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment aan zonnebrillen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire wayfarer zonnebril of pilotenbril. Wij bieden ook andere artikelen, zoals: zonnekleppen, petjes en parasols.

Hoe kunnen deze producten worden bedrukt?

Al onze strandartikelen kunnen worden voorzien van uw eigen logo of tekst. Dit doen wij normaliter op één positie. Het voordeligste is wanneer u kiest voor een simpele opdruk bestaande uit weinig kleuren. Het is vaak ook mogelijk om complexere bedrukkingen te laten realiseren, zoals: all-over, full-colour en meer. Uw opdruk kan worden aangebracht in iedere gewenste kleurcombinatie.

verrekijkers, zwembaden, zonnebrillen en zonnkleppen met logo

Andere strand artikelen laten maken?

Ziet u uw gewenste strand artikel hier niet tussen staan? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is namelijk erg groot dat wij u toch verder kunnen helpen. Doordat wij veel producten op voorraad hebben, maar ook custom-made producties kunnen maken, hebben wij bijna altijd het strand artikel waarnaar u op zoek bent. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om 3d-objecten in uw eigen vorm of formaat te laten maken!

zonneschermen, frisbees, zwsembandjes en banden met opdruk