string(35) "/strandballen/beachballs-bedrukken/"

Goedkope Beachballs met logo voor reclameacties?

Bent u op zoek bent naar de goedkoopste beachballs die u wilt inzetten voor commerciële doeleinden? Wij van Promoboer zijn specialist in het produceren van bedrukte beachballs met logo. In ons assortiment hebben wij een breed scala aan beach balls, zoals de meest verkochte en meest populaire beach ball van 40cm. Daarnaast beschikken wij over kleine beachballs en grote beachballs. Qua kleuren hebben wij standaard twaalf kleuren die wij standaard op voorraad houden. Deze kleuren kunnen wij tegen de snelste levertijden leveren aan u. Naast de normale ronde beachballs hebben wij ook de goedkoopste custom-made beachballs in iedere gewenste vorm, formaat en kleur. Beach balls bedrukken en fabriceren doen wij al vanaf 500 stuks in iedere gewenste kleur.

Beachball bedrukken met uw logo?

Wij zijn niet alleen de fabrikant van de bedrukte beach balls, maar tevens ook het bedrijf die de bedrukking plaatst. Onze beachballs kunnen geproduceerd en bedrukt worden in iedere kleurcombinatie. Standaard bedrukken wij uw opdruk op één of meerdere panelen van de beachball. Daarnaast bieden wij u de optie om de gehele strandbal te bedrukken met een opdruk naar keuze. Een opdruk kan geplaatst worden in één tot en met vier kleuren opdruk of zelfs met een volledige full colour bedrukking. Bij ons geldt de algemene regel dat hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe lager de prijs wordt van de beachball. Voor beachballs bedrukken bent u bij ons op de juiste plek!

Overzicht beachballs bedrukken
Beachballs 40cm (populairste formaat)
populaire beachballs bedrukken
Kleine beachballs
kleine beachballs bedrukken
Grote beachballs
grote beach balls bedrukken
Beachballs met 3d-object
beachballs met 3d-object met logo

Vragen over beachballs bedrukken?

Een beachball bedrukken en samenstellen, hoe doe ik dat?

U heeft bij ons de mogelijkheid om verschillende soorten en maten beachballs te produceren. De eerste stap die u neemt is om de beach ball te kiezen die u uiteindelijk wilt bedrukken. U heeft bij ons de keuze uit de volgende beachballs:

  • Beachbal van circa 40cm
  • Beachbal van circa 21,5cm
  • Beachbal van circa 53cm
  • Beachbal van circa 66cm
  • Crowd balls 1m+
  • Beachbal op maat

Wanneer u hieruit een keuze heeft gemaakt, heeft u nog de keuze uit één, tweekleurige of custom-made beachballs. Vervolgens is het bepalen van de kleur van de beachball de tweede stap. Wij kunnen de beachballs in iedere kleur fabriceren voor u. De derde stap is om te bepalen wat voor soort opdruk u wilt plaatsen en op hoeveel posities/panelen (één paneel t/m volledig bedrukt). Het aantal drukkleuren dat u wilt plaatsen bepaalt u ook hier (Eén kleur t/m een gehele full colour opdruk). Wanneer u deze stappen heeft doorlopen, dan heeft u uw eigen beachball samengesteld.

Vindt u het toch lastig om een eigen beachball samen te stellen, dan helpen wij graag met het samenstellen van de beachballs. Onze medewerkers staan altijd voor uw klaar om u te helpen met het samenstellen van de beachballs. Wij geven u graag advies over hoe de bedrukte beachball het beste past bij uw wensen. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen voor vragen of advies. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 085-401 5987.

Hoe verloopt het bestelproces van beachballs bedrukken?

Wanneer u klaar bent met het samenstellen van de beachballs, kunt u via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen. Voor beachballs bedrukken willen wij de volgende informatie hebben om tot een scherpe offerte te komen:

  • Het aantal stuks
  • Het aantal kleuren opdruk en op hoeveel posities
  • De gewenste levertijd

Op basis van deze informatie zullen wij u een offerte toesturen. Wij kunnen tevens een digitale drukproef voor u fabriceren. De digitale drukproef geeft een goed beeld van hoe de bedrukte beachballs met logo eruit gaan zien na bedrukking. Wanneer u ons een akkoord geeft van de offerte (prijs) en de digitale drukproef, zullen wij starten met de fabricage van de beachballs. Wij zorgen er altijd voor dat de beachballs met bedrukking op de afgesproken levertijd geleverd wordt bij het afgesproken adres.